Şimdi Ara

YENİ 308 TANITILDI !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
28.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Consumer reports reliability index konusunu daha çok auto-data testvari konulara benzetiyorum. Her sene sonuç benzer. Mazda Toyota Lexus Hyundai arasında gidip geliyor. Örneğin Kia da Hyundai ile birebir benzer araç üretiyorlar ama ilk 10da bile olmuyorlar. Honda ise arada yukarı çıkıyor arada iniyor. Örneğin Ford kamyonet ile Chevrolet kamyonet en çok satanlar olmasına rağmen o listede hep sonlarda..

hyundai eskiden ucuz markaydı, geliştirmiş adamlar kendilerini

kamyonet konusunda durum farklı olabilir bilmiyorum, genelde reliability indexler binek araçları için oluyor. kamyonet sektörüyle ilgilenmediğim için çok araştırma yapmadım. toyota yolda bırakmayan araç olarak bilinir her yerde bence bir arabada en olması gereken özellik de bu. sürüş keyfi/konforu, yakıt ekonomisi vs de sonra gelen özellikler.

• Tasarım tam Peugeot olmuş zaten Peugeot çok sevdiğim bir marka sadece kokpitte ki yan yana duran o tuşları beğenmedim Dacia daki gibi olmuş hatta aynısı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Pejo nun rekabeti Dacia, Renault, Toyoto ile sınırlı. Satış verileri bunu haykırıyor.

Şuan Avrupa’ da en çok satan ilk iki model 208 ve 2008. Golf’ ün tahtı sallanıyor haberin olsun 😂

• 207m kullanıcısına yanıt

Golf müşterisi ID.3 e kaydığı içinYENİ 308 TANITILDI !!! 

208 en ucuzu sanırım o yüzden. yabancı youtube incelemeleri bile bundan dem vuruyor. görüntü güzel. avrupada öğrencilerin ilk arabası olur. harçlıklarıyla alabiliyolar nasılsa.ancak arka oturumu sıkıntılı opelde de pejoda da aynı. gt line haricinde alınacak gibi değil onda da fiyat yüksek. ve allure ile activede bi el freni koymuşlar, el freni değil zopa mübarek. hiç mi kimse bakmadı meşe zopası gibi. kütük resmen

Golf’ ü tahtından edemezler yarım asırdırdır başaramadılar. Kalitede, verimlilikte, işlevsellikte ve fonksiyonellikte Golf’ e erişmek için önce audiyi, mercedesi ve bmwyi geçmek lazım. Golf birileri ısrarla kabullenemese de diğer premiumlara yön verir.

Golf otomobil dünyasının “ Büyük İskender”i. Makyaveli otomobil gazetecisi olsaydı prensi Golf olurdu.

Neyse aylık akbil parasına pejo veriyolar. Haliyle pandemi var, pazar arabası+akbil alacağına pejo alıyor insanlar. Zaten fransada satıyor bi tek. Fakirlerin ve yaşlıların arabası orada.

Almanyada sadece Golf, pejo ve yan kuruluşlarının tüm modellerinden daha fazla satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 3 Nisan 2021; 20:13:16 >

• Haklısınız hocam. Golf’ün geçilebilmesi için Bentley ya da RollsRoyce’un C hatchback üretmesi lazım, ancak belki o zaman geçilir bana göre. Bu markalar da C segmentinde üretim yapmayacaklarına göre zirvedeki yalnızlık ilelebet devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 3 Nisan 2021; 20:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

208 en ucuzu sanırım o yüzden. yabancı youtube incelemeleri bile bundan dem vuruyor. görüntü güzel. avrupada öğrencilerin ilk arabası olur. harçlıklarıyla alabiliyolar nasılsa.ancak arka oturumu sıkıntılı opelde de pejoda da aynı. gt line haricinde alınacak gibi değil onda da fiyat yüksek. ve allure ile activede bi el freni koymuşlar, el freni değil zopa mübarek. hiç mi kimse bakmadı meşe zopası gibi. kütük resmen

Duyan da yarı fiyatına satılıyor sanır. Merak ettim kendi sitelerinden fiyat baktım bir kaç tane.

Polo - 208 başlangıç fiyatları :

Almanya : 15.730 Euro - 15.490 Euro

İngiltere : 17.355 Pound - 17.580 Pound

Fransa : 17.260 Euro - 16.000 Euro (ekstra boş Like donanım) / 17.700 Euro (Active)

• rst78 kullanıcısına yanıt

bilmiyorum bakmadım ben. tabi bunun yanında psa grubundaki puretech motor sıkıntıları, triger sıkıntıları, eat8 clutch sıkıntıları, boya sıkıntıları, bezle silinince dibi çıkan boyalar, luş pisliği ile dibi çıkan boyaları da hesaplayınca ucuza geliyor demek.YENİ 308 TANITILDI !!! 

• YENİ 308 TANITILDI !!!

Büyük ihtimalle EMP2 platformunu kullanacak...

Tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan Peugeot 208 ve Peugeot 2008'de pazar liderliğini ele geçiren Fransız markanın 308'den beklentisi de Volkswagen Golf 8'i yenmesi yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Golf müşterisi ID.3 e kaydığı için 

Golf müşterisinin ID.3’ e kaydığı falan yok ( kayan çok azdır ) Golf 8’ in plug in hybrid sunumu olduğu için o konuda problem yaşamaz. Ayrıca ID.3’ ün Golf’ e göre kalite eksikliği mevcut. Golf kullanıcısı bu nedenle kolay kolay kaymaz ID.3’ e...Ayrıca ID.3’ ün satış adedi Golf’ ün yaklaşık 6’ da 1’ i.

• quote:

Doğru zaten bu yüzden 2020 yılın otomobili seçildi 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Golf’ ü tahtından edemezler yarım asırdırdır başaramadılar. Kalitede, verimlilikte, işlevsellikte ve fonksiyonellikte Golf’ e erişmek için önce audiyi, mercedesi ve bmwyi geçmek lazım. Golf birileri ısrarla kabullenemese de diğer premiumlara yön verir.

Golf otomobil dünyasının “ Büyük İskender”i. Makyaveli otomobil gazetecisi olsaydı prensi Golf olurdu.

Neyse aylık akbil parasına pejo veriyolar. Haliyle pandemi var, pazar arabası+akbil alacağına pejo alıyor insanlar. Zaten fransada satıyor bi tek. Fakirlerin ve yaşlıların arabası orada.

Almanyada sadece Golf, pejo ve yan kuruluşlarının tüm modellerinden daha fazla satıyor.

Son cümleniz resmi verilerle uyuşmuyor maalesef. 208 ve 2008, Golf’ ün üstünde Avrupa’ da. Tabi önemli olan kalıcı olabilmek. Bunu başarırlarsa büyük iş olur. Çok uzun zamandır Golf liderliği vermiyordu çünkü. Bu arada Golf’ ün segmentinde referans model olduğunu bende söyleyebilirim. Gerçekten sınıfında birçok disiplinde çıtayı belirliyor. Ama Golf 8 sanki öyle değil gibi. Karşılaştırmalı testlerde de öyle görünüyor. Golf 8 maalesef kalite anlamında geriye gitti. Geyik testi de malum.

• golfu bir avrupali yikabilecegini sanmam ama koreliler boyle gideese yikabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzakdoğu , geleceğin Almanyasıdır.

• quote:

bilmiyorum bakmadım ben. tabi bunun yanında psa grubundaki puretech motor sıkıntıları, triger sıkıntıları, eat8 clutch sıkıntıları, boya sıkıntıları, bezle silinince dibi çıkan boyalar, luş pisliği ile dibi çıkan boyaları da hesaplayınca ucuza geliyor demek. 

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Fiyattan bahsediyorduk, şu mesajın ne ilgisi var şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 4 Nisan 2021; 3:10:24 >

yav sayılarına bakmadım diyorum. yabancı youtube incelemelerinde en ucuzu diyordu. ucuzsa alırlar. sen yazdın da kontrol etmedim kendim o yüzden diyorum. memlekette herkes herşeyi bildiği için bilmiyorum dememek lazım.

neyse yurtdışında bayram harçlıklarıyla çocukların aldığı arabaları bu kadar savunma. psa msa tekerlekleri var onunda olsun

• quote:

yav sayılarına bakmadım diyorum. yabancı youtube incelemelerinde en ucuzu diyordu. ucuzsa alırlar. sen yazdın da kontrol etmedim kendim o yüzden diyorum. memlekette herkes herşeyi bildiği için bilmiyorum dememek lazım.

neyse yurtdışında bayram harçlıklarıyla çocukların aldığı arabaları bu kadar savunma. psa msa tekerlekleri var onunda olsun

Benim bir şeyi savunduğum yok. Var olanı yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 4 Nisan 2021; 3:10:41 >

tmm sıkıntı yok. 6 ay sonra trim sesinden duramazsın zaten ama sıkıntı yok

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Evet “208 en ucuzu, ondan çok satmıştır” diye başladık. Bir türlü olmadı, şimdi de trim sesine geldik. YENİ 308 TANITILDI !!! 

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.