|
Bildirim
|
hocam yengeyi alın bayiye gidin. 2 aracın da beraber test sürüşünü yapın. yenge ne derse o olacaktır.
|
Güzellik acı gerektirir, deyip düşünmeden 508 alırdım varsın arkası basık olsun arkada nasıl olsa oturan kişi çocuk, 190 boyuna sahip değil.
|
C5 Aircross motor sesi yalıtımını hiç beğenmedim.İç mekanı da eğlenceli yapmaya çalışmışlar ama kalitesiz yerleri mevcut.508 Prime fiyatı uygun hurdayla 204e veriyorlar ama LED far yok cam tavan yok en az Allure almak lazım.C5 aircross için de aslında geçerli bu.Şahsen 3008 tercihim olurdu.Ama 508 Allure bir kampanya olur da vergi altına verirlerse hemen alınır. |
Konfor çok geniş bir konu aslında. Arabanın geniş olması, ferah olması i, donanımlı olması konforu arttırır. Bunun yanında süspansiyon konforu çok önemli, yalıtım önemli bir konu. Konfor diyerek çok genelliyoruz ama geniş bir konu. Bana göre arabaya kolay inip binme, bagaj yükleme de bir Konfor unsuru. Totalde aircross daha konforludur. Piyasanın suv a kayma nedeni de bu aslında.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 4 Kasım 2019; 8:57:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C5 Aircross motor sesi yalıtımını hiç beğenmedim.İç mekanı da eğlenceli yapmaya çalışmışlar ama kalitesiz yerleri mevcut.508 Prime fiyatı uygun hurdayla 204e veriyorlar ama LED far yok cam tavan yok en az Allure almak lazım.C5 aircross için de aslında geçerli bu.Şahsen 3008 tercihim olurdu.Ama 508 Allure bir kampanya olur da vergi altına verirlerse hemen alınır. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 4 Kasım 2019; 14:17:58 > |
|
|
|
|