Bildirim
yeni 6680 aldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bluetooth un varsa bluetooth la telefona atarsın.attıgın temalar mesajların içine geliyor.mesaj açar gibi üzerine bastığında tema telefona yüklenmeye başlıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Biohazard
bluetooth un varsa bluetooth la telefona atarsın.attıgın temalar mesajların içine geliyor.mesaj açar gibi üzerine bastığında tema telefona yüklenmeye başlıyor
maalesef bluetooth um yok.sadece data kablosu var.data kablosuyla atabilmem mümkün mü? -
USB den bağlantını kur, sonra Telefonunun içine gir, instal yazan klasörün içine at ne yükleyeceksen, gerisinide telefondan hallet... En basit yol bu. -
yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu hallettim -
bende bi bi dosya(tema,logo vb.) telefona yüklemek istediğimde yükleme işlemini telefonun arabiriminde tamamlayın yazısı çıkıyo nokia pc suite var ama...anlamadım.yardım ederseniz sevinirim. -
hayırlı olsun yeni tel bu arada -
hayırlı olsun telefon da temenın çözünürlüğü 352*416 olabilir mi? -
HAYIRLI OLSUN -
güle güle kullan güzel tercih -
hayırlı olsun -
Hayırlı olsun bence iyi bir seçim olmuş. -
hayırlı olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- telefondan hesap makinesi silindi
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- virüs temizleme
- şeffaf kılıf beyazlatma
- gök gürültüsü tehlikelimi
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X