Beyler Dün geceden beri ugrasıyorum alamıyorum Biriniz yardım edebilirmi :(
G1 De Şu Bölümü anlamadım
GamersFirst’te oynayabilmeniz için, hesabınızı geçerli bir e-mail adresi kullanarak kayıt etmeniz gerekmektedir. Onay e-mailini alabilmenizi garantilemek için, lütfen “DoNotReply@gamersfirst.com” mailini güvenli gönderici listesi (safe sender list) ve bağlantı (contacts) listenize ekleyiniz. Onay e-mailiniz kayıt yaptıktan sonra 10 dakika içinde e-mailinize gelecektir. Eğer herhangi onay e-maili almıyorsanız, lütfen e-mail servis sağlayıcınızla temasa geçiniz.
O güvenli gonderici listesi ve bagalntı yerlerini bulamadım onları acıklarsanız sevinirm S:
DEDİĞİN YERE HİÇ RASTLAMADIM ARKADAŞIM.İLK DEFA GÖRÜYORUM BÖLE BİŞİ.BEN SANA NASI ACC ALDIĞIMI ANLATAYIM KOLAY OLUCAĞINI DSÜŞÜNÜYORUM.
--ÖNCE HOTMAİLDEN HESAP ALIYORUM SORA AÇIK BIRAKIYORUM.
--BAŞKA SAYFADA KNİGHT ANA SAYFASINI AÇIYORUM ORADA PREMİUM AL KISMI VAR ORAYA TIKLIYORUM.ORADANDA EN ALTTA 3 GÜNLÜK DENEME PREMİUMU ALMAK İÇİN KAYIT OL KISMI VAR.ORAYA TIKLIYORUM
--DAHA SORA ÇIKAN EKRANI DÜZGÜNCE DOLDURUYOSUN.VE BİTİNCE SANA AKTİVASYON E-MAİLİ GÖNDERİYO G1.
--E MAİL EKRANINA DÖNÜP GELEN KUTUSUNA TIKLIYOSUN GAMEFİRSTTEN GELEN MAİLİ AÇIYOSUN ORADAKİ LİNKE TIKLAYOSUN AÇILAN PENCEREDE GİZLİ SORU VE CEVAP KISMINIDA DOLDURUNCA İŞLEM BİTİYO.
BÖLE Bİ DENE BAKALIM
bende senın dedğin gbi yapınca USERNAME1 veya NICKNAME1 diye şeyler cıkıyor g1 ekranında :S maile gelmıyor yani
ŞÖLE Bİ PENCERE AÇILMASI LAZIM ÖNÜNDE YUKLARIDA SAĞ ÜSTTE DİLLER SEÇENEĞİ VAR ORADAN DEĞİŞTİREBİLİRSİN AYRICA KULLANILAN DİLİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme