Şimdi Ara

Yeni acc. Almakta Birisi Yardım Edeblirmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Dün geceden beri ugrasıyorum alamıyorum Biriniz yardım edebilirmi :(

G1 De Şu Bölümü anlamadım

GamersFirst’te oynayabilmeniz için, hesabınızı geçerli bir e-mail adresi kullanarak kayıt etmeniz gerekmektedir. Onay e-mailini alabilmenizi garantilemek için, lütfen “DoNotReply@gamersfirst.com” mailini güvenli gönderici listesi (safe sender list) ve bağlantı (contacts) listenize ekleyiniz. Onay e-mailiniz kayıt yaptıktan sonra 10 dakika içinde e-mailinize gelecektir. Eğer herhangi onay e-maili almıyorsanız, lütfen e-mail servis sağlayıcınızla temasa geçiniz.

O güvenli gonderici listesi ve bagalntı yerlerini bulamadım onları acıklarsanız sevinirm S:

• DEDİĞİN YERE HİÇ RASTLAMADIM ARKADAŞIM.İLK DEFA GÖRÜYORUM BÖLE BİŞİ.BEN SANA NASI ACC ALDIĞIMI ANLATAYIM KOLAY OLUCAĞINI DSÜŞÜNÜYORUM.

--ÖNCE HOTMAİLDEN HESAP ALIYORUM SORA AÇIK BIRAKIYORUM.

--BAŞKA SAYFADA KNİGHT ANA SAYFASINI AÇIYORUM ORADA PREMİUM AL KISMI VAR ORAYA TIKLIYORUM.ORADANDA EN ALTTA 3 GÜNLÜK DENEME PREMİUMU ALMAK İÇİN KAYIT OL KISMI VAR.ORAYA TIKLIYORUM

--DAHA SORA ÇIKAN EKRANI DÜZGÜNCE DOLDURUYOSUN.VE BİTİNCE SANA AKTİVASYON E-MAİLİ GÖNDERİYO G1.

--E MAİL EKRANINA DÖNÜP GELEN KUTUSUNA TIKLIYOSUN GAMEFİRSTTEN GELEN MAİLİ AÇIYOSUN ORADAKİ LİNKE TIKLAYOSUN AÇILAN PENCEREDE GİZLİ SORU VE CEVAP KISMINIDA DOLDURUNCA İŞLEM BİTİYO.

BÖLE Bİ DENE BAKALIM
  • bende senın dedğin gbi yapınca USERNAME1 veya NICKNAME1 diye şeyler cıkıyor g1 ekranında :S maile gelmıyor yani
  •  Yeni acc. Almakta Birisi Yardım Edeblirmi..

ŞÖLE Bİ PENCERE AÇILMASI LAZIM ÖNÜNDE YUKLARIDA SAĞ ÜSTTE DİLLER SEÇENEĞİ VAR ORADAN DEĞİŞTİREBİLİRSİN AYRICA KULLANILAN DİLİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.