Bildirim
YENİ AÇILAN BÖLÜME GİRME OLASILIĞIM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence cok yuksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%90
EE 44K
CS 46K
İle almış. Kesinlikle girersiniz. -
Hocam zaten AYBÜ'nün temel mühendislikleri bile genellikle 40K ûzerinde. 50-60K olanlar bile varken bu bölümün bu yıl 70-90K arası kapatacağını düşünüyorum.
+1 bende aralıgı biraz daraltık 70-75 demek istiyorum -
35 bin ile 80 binlik bir yere gidersem yazık etmiş olur muyum ?
kadrosu iyiye benziyor. bu bölümü hedeflediysen yazılabilir. yazık edip etmeme olayı sende bitiyor makine falan da yazabilirsin. -
Çubuk nasıl bir yer , merkeze uzak mı
Bende bu bölümü düşünüyorum ama üniversite hakkında pek bilgim yok :/ hayaller ODTÜ olunca gözünüz başka bir şey görmüyor
merkezi kizilay sayarsak 1-1.5 saatlik yol
Baya da uzakmış ya
aybu.edu.trTüm Öğrencilere Burs İmkanıhttps://aybu.edu.tr/havacilik/content_detail-257-539-tum-ogrencilere-burs-imkani.html?src=0aybu.edu.trTAI ile İşbirliği Protokolühttps://aybu.edu.tr/havacilik/content_detail-314-540-tai-ile-isbirligi-protokolu.html?src=0
üniversite tai ile işbirliği anlaşması imzalamış. burs/çalışma/staj/eğitim olarak kapsamlı bi işbirliği. tercih edecek olanlara duyurulur.
akademik kadro için;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 8 Temmuz 2019; 13:55:26 >
-
Riskli bir tercih bence akademik kadroyu iyi araştırın, orası en iyi ihtimal 50kyla kapatır, bence 70kyla kapar.
%99
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X