Şimdi Ara

Yeni Açılan İş Yerine Ne Hediye Götürsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
26.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fikirleriniz nedir arkadaşlar yeri sahibi bir dr. ortapedist hastaneden ayrılıp 3-4 ortak olarak kendi muayehanelerini açtılar hediye olarak ne götüre bilirim açıkcası çiçek göndermek istemiyorum,

• Hediyeyle birlikte gidecek misiniz?
  • Şerbetli tatlı her zaman iş görür.
  • çikolata götür bence
  • Tablo alabilirsin ? Güzel bi kutu çikolatayla olabilir sanırım
  • güzel bi çiçek yaptır yeter
  • Bencede duvar için bir tablo yada çalışma masaları için güzel hediyelikler götürebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende tablo fikrine katılyıorm şöyle güzel bi tablo al Osmanlıyla ilgili olabilir
  • Gereksiz boş saçma mesajlar şikayet edilecektir gereksiz bir konuşma ya da olay olsaydı gereksizlere açardım her konuyu laşk etmeyiniz,

Evet arkadaşlar hediye ile beraber gideceğim,
  • Çiçek çok klişe olur. Bence en iyisi şey yap. Böyle bir röprezantlardan falan hediyelik birşey bul.. Ordan halledebilirsin. Röprezant demek yani şey şirket elemanı ilaç tanıtan, satan ve götüren kişi hesabı.. Onlarda hediyelik bi sürü dolu ben biliyorum..
  • Bencede cicek değilde.Güzel bi pasta olabilir.Tabloda aşırı pahalıya kacabilme ihtimalin var.sonucta 50tlyede var pahabicilemeyenide var.Radyo tarzı biseyde alabilrsin.orda dinlemeleri için.
  • samimiyseniz ve içki içiyorlarsa kaliteli bir içki götürebilirsin...
  • Aaa arkadaş radyo derken, reklam yapabilirsin hediye anlamında bir yerel ama böyle en önde giden yani onlara dersin radyoyu açın falan o yerin reklamını kutlarlar. Sonra mutlu olurlar al sana manevi hediye olmaz mı? Radyolardan süpriz yani yaptırabilirsin.
  • yeni açılan işyerlerine genelde saksı da çiçek gider arkadasım çiçekçi ordan biliyorum

genede sen çiçek olmasın diyosun ama en makbulü odur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 13 Nisan 2010; 21:30:19 >
  • Tablo düşünüyorum bende arkadalar tatlı da olmaz yahu adamdam sürekli yüz yüzeyiz, pis boğazlının teki zaten,
  • İş yeri ve kurumsal hediyeler için hediye kutusu paketleri gayet güzel inceleyebilirsiniz. https://kutudelisi.com/yeni-is-hediyesi-kutulari/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.