Şimdi Ara

Yeni aldigim anakart bozuk cikti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar n11 sitesinden aldigim anakart bozuk cikti ne yapacagim simdi ben akil versin lutfen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Daha detaylı yazarsanız yardımcı olalım.

Anakart sıfır mı ? kullanılan diğer parçaların çalıştığından eminmiyiz ? Doğru bir sistem kurulu olduğuna eminmiyiz? Donanım tecrübeniz nedir?
  • Anakart sifir idi calistigina eminim 2 bilgisiyarciya goturdum ikisinden de ayni yaniti aldim

• N11'den aldığınız satıcı ile iletişime geçin. Satışı yaptıktan sonra genelde telefon vs... numarası da olur satın alınanlar kısmında.

Ürünü aldığınız n11 sayfası altında satıcı iade değişim garanti durumlarında ne yapılacağını anlatır.

Satıcı ile konuştuktan sonra genelde karşı ödemli olarak anlaşmalı kargo firması ile ürünü geri göndermenizi ister. İnternet üzerinden alınan ürünlerde 14 içinde cayma hakkı vardır. 14 gün geçmemişse direkt değişim isteyin bence. Olmazsa eğer n11 ile direkt ileşime geçin sorununuzu anlatın.

Kolay gelsin.
  • 14 gun gecmedi.telefon da acmadim kimseyle n11 vr magazaya yazdim iade talebi olusturun dediler yolladim kargoyla bakalim bi sikinti cikmaz degil mi?

• Omer_0021 O kullanıcısına yanıt
    siz karta herhangi bi müdahalede bulunmadıysanız olacağını pek sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.