Şimdi Ara

Yeni Aldığım arabanın km si düşürülmüş ne yapmam lazım...! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

TÜVTÜRK'te aracımın ruhsatında "araç sınıfı" kısmı yanlış olduğu için ağır kusurlu bulunup muayeneden geçmemişti.
    Bir önceki muayenede 319 bin km olan araç sonraki muayenede 166 bin km olarak nasıl kayda geçiyor ben de anlamıyorum. Buna çare bulunsa bu kez de muayeneden önce düşürülüyor. Bu sahtekarlığı galerici de yapıyor alım-satım işi yapan birtakım çakal insan grubu da, bu yüzden gittim sıfır araba aldım

sen en iyisini yapmışın param olsaydı bende hiç uğraşmazdım 2. elle falan Bu çakal grubuna dur demek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abka42

quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

Hukuki yönden ağır cezaları var sayılmaz.
    Öncelikle ispatlamanız gerekir.
    Kilometre düşürüldüğü sırada aracın sahibi kimdi onu biliyor musunuz?

ispat etmesi çok zor değil 2012 ile 2014 yılı arasında bu aracı kimler kullanmış hepsini savcılık araştırır ve bulur belkide suçu galeriye yükler çünkü sonuçta bunlar resmi olarak ticaretini yapıyorlar.

2012-2014 yılları arasında bu araç 3 kez el değiştirdiyse, kime suç bulacaklar acaba, aradan geçmiş 3-4 sene.
  • Hocam çok geçmiş olsun.Galericilerden her türlü hile ve şerefsizliği bekleyebilrisiniz bukadar açık ve net adam takla atmış tavan
    değişmiş arabayı vay efendim üst komşu balkonda soda içerken arabanın üstüne düşürmüş de bizde keyfe keder
    boyatmışız diye satıyor sanki beleşe boyanıyor onun için bunları anlayacağı dilden konuşmak lazım varsa sağlam tanıdık gidin adamla
    efendi gibi konuşun yumuşak falan olmaya çalışırsanız bunların gözünde yolunacak kaza dönüşüyorsunuz bu yollla halledemesseniz
    tek yol tüketici mahkemeleri.Allah yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladyator] -- 12 Mart 2015; 19:27:58 >
  • quote:

quote:

quote:

ispat etmesi çok zor değil 2012 ile 2014 yılı arasında bu aracı kimler kullanmış hepsini savcılık araştırır ve bulur belkide suçu galeriye yükler çünkü sonuçta bunlar resmi olarak ticaretini yapıyorlar.

2012-2014 yılları arasında bu araç 3 kez el değiştirdiyse, kime suç bulacaklar acaba, aradan geçmiş 3-4 sene.

Kardeşim sadece 2012 ile 2014 arası arastiracaklar ve o tarihlerde isterse 10 el degistirsin bulurlar aracjn ecusuna analize sokarlar hangi tatihte düştüyse o kişiyi bulurlar ki zaten ben 4. Sahibiyim 3.sahibi ise galerici ya 1 ya 2 bunuda bulmak çok zor değil bu memlekette 20 yıl önceki faili mechul cinayetlerin katilini buluyorlar bunlar çocuk oyuncağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim sadece 2012 ile 2014 arası arastiracaklar ve o tarihlerde isterse 10 el degistirsin bulurlar aracjn ecusuna analize sokarlar hangi tatihte düştüyse o kişiyi bulurlar ki zaten ben 4. Sahibiyim 3.sahibi ise galerici ya 1 ya 2 bunuda bulmak çok zor değil bu memlekette 20 yıl önceki faili mechul cinayetlerin katilini buluyorlar bunlar çocuk oyuncağı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladyator]

Hocam çok geçmiş olsun.Galericilerden her türlü hile ve şerefsizliği bekleyebilrisiniz bukadar açık ve net adam takla atmış tavan
    değişmiş arabayı vay efendim üst komşu balkonda soda içerken arabanın üstüne düşürmüş de bizde keyfe keder
    boyatmışız diye satıyor sanki beleşe boyanıyor onun için bunları anlayacağı dilden konuşmak lazım varsa sağlam tanıdık gidin adamla
    efendi gibi konuşun yumuşak falan olmaya çalışırsanız bunların gözünde yolunacak kaza dönüşüyorsunuz bu yollla halledemesseniz

Teşekkür ederim hocam Allah kimseye vermesin.

• Amacım sizi yıldırmak falan değil yanlış anlamayın.
    enjektör turbo yaptırdıysanız araç gerçekten dediğiniz gibi diri ise (kompresyon değerleri normal ise. en önemlisi kompresyon değeri), adamdan emsal kmdeki aracın fiyatı ile sizin aldığınız fiyat arasındaki fark + masrafınızı alın kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladyator]

Hocam çok geçmiş olsun.Galericilerden her türlü hile ve şerefsizliği bekleyebilrisiniz bukadar açık ve net adam takla atmış tavan

Teşekkür ederim hocam Allah kimseye vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Amacım sizi yıldırmak falan değil yanlış anlamayın.
    enjektör turbo yaptırdıysanız araç gerçekten dediğiniz gibi diri ise (kompresyon değerleri normal ise. en önemlisi kompresyon değeri), adamdan emsal kmdeki aracın fiyatı ile sizin aldığınız fiyat arasındaki fark + masrafınızı alın kullanın.

Hocam kompresör degerleri normal değil zayif birde ben bu arabayı zevkle kullanamam ki çünkü arabadan soğudum.

• Arkadaşlar ben bir era alacaktim gecen sene plakadan sorgulattim 1 kaza geldi ama nedense km bilgileri gelmiyordu. Adamla araci ustaya götürürken ruhsati aldim ve şaseyi 5664 e gönderdim. Sürpriiiiz 7 tane kaza ve km bilgeri geldi. Km düşürülmüş ve yolda indim. Plaka degisince mevcut plaka ile karisilan kazalar geliyor öncekiler gelmiyor. ŞASE NUMARASINI gönderin mutlaka..

bu arada çok gecmiş olsun magduriyetiniz giderilir Inşallah. .

• Hocam öncelikle amacım Ankaralıları zan altında bırakmak değil ama km düşürme olayı enteresan bir şekilde Ankarada normal karşılanıyor.

Bırakın galeriyi kendisini kurumsal olarak gören firmalar bile bunu yapmaktan çekinmiyor.

Son olarak 2003 model bora ya verilecek para ile modeli yüksek km si düşük pek çok alternatif bulunabilirdi.
  • Ben olsam araç devri ve arıza ücreti dahil hepsini alıp arabayi iade almasını isterdim. Yoksa yapıştırırım davayı.
  • Burada TÜV Türk raporları da önemli , eğer kilometre değişmiş ise, 'geçmiş muayenedeki km'den daha düşüktür/oynanmış düşürülmüş km ' diye yazıyor. Muayene raporunda bu yazıyor, yani direk muayene kurumuna fazla kızmamak gerek. Bu yüzden, araç alırken muayene raporunu da sorgulamak önemli. Sadece ruhsattaki pula kanmayın derim.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 13 Mart 2015; 0:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

Hocam öncelikle amacım Ankaralıları zan altında bırakmak değil ama km düşürme olayı enteresan bir şekilde Ankarada normal karşılanıyor.

Bırakın galeriyi kendisini kurumsal olarak gören firmalar bile bunu yapmaktan çekinmiyor.

Son olarak 2003 model bora ya verilecek para ile modeli yüksek km si düşük pek çok alternatif bulunabilirdi.

Kardeşim sadece ankara değil bu heryerde böyle artık sahtekar insanlar alenen yapiyor bu işin daha enteresanı böyle insanlara başka dengesiz ler ise işini bilir kurnaz diyorlar ya bu beni öldürüyor işte ama Allah katında ve adelet karşısında ne olursa olsun sahtekar sahtekardir ve benim gözümde affi yoktur.

• Var mı gelişme

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Pazartesi galericiyle görüşecem olumsuz olursa avukatımla görüştüm hukuki işleme başlayacaz.

• quote:

Pazartesi galericiyle görüşecem olumsuz olursa avukatımla görüştüm hukuki işleme başlayacaz.

Allah kolaylık versin

• drkayzer kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Allah kolaylık versin

Teşekkürler.

• Kardesim aracı davasiz geri verirsen bi başkasına daha iteleyebilirler. Ama sen de bu şekilde satamazsin yani ben satamazdim. Hayırlısı olsun iyi niyetli ol, allah yardim eder.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.