Şimdi Ara

Yeni Aldığım arabanın km si düşürülmüş ne yapmam lazım...! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12 yıllık benzinli arabamı sattığımda 180 bin km idi, bu aracın km'si 150 bin düşürmüş, normal bir kullanıcının neredeyse 10 yılda

yapacağı km, dizel arabada çok km yapılır deniyor ama , yeni arabam dizel yine aynı km yapıyorum, adamlarda vicdan yok, ahlak yok,

her şey çürümüş durumda,
  • sisteme bak 300 binde giriyor sonra 164 binde giriyor muayeneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roq

Kardesim aracı davasiz geri verirsen bi başkasına daha iteleyebilirler. Ama sen de bu şekilde satamazsin yani ben satamazdim. Hayırlısı olsun iyi niyetli ol, allah yardim eder.

kardeşim satsaydım zaten buraya böyle bir başlık açmaz sezsiz sedasız bu aracı satardım Ama Allah korusun üç beş kuruş için ahiretimizi yakmayalım yani bu üç beş değil de milyarlar olsa ne değişir dünya malı dünyada kalır gideceğimiz yer baki olan yerdir orayı karartmayalım k.bakmayın biraz ders verici oldu ama bunlarıda yazarken parmaklarım coştu.....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

sisteme bak 300 binde giriyor sonra 164 binde giriyor muayeneye

girmek le kalmıyor birde muayeneden geçiyor........
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBaba

12 yıllık benzinli arabamı sattığımda 180 bin km idi, bu aracın km'si 150 bin düşürmüş, normal bir kullanıcının neredeyse 10 yılda

yapacağı km, dizel arabada çok km yapılır deniyor ama , yeni arabam dizel yine aynı km yapıyorum, adamlarda vicdan yok, ahlak yok,

her şey çürümüş durumda,

malesef doğru söylüyorsunuz bu insanaların sonu iyiye gitmiyor Allah sonumuzu hayır etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekmaster

5664 e km sorgulama için mesaj atıyorsunuz gelmiyor, üstelik 4 tl yi de anında kesiyorlar. Geçenlerde ben de mesaj gönderdim, sadece kaza bilgileri geldi km bilgisi gelmedi,saatler sonra bir mesaj "T.C. ULASTIRMA VE DENİZCİLİK BAKANLIGI sistemlerine erisim saglanamadıgı icin muayene bilgisi verilememektedir." diyor. Ulan 4 tl yi niye alıyorsunuz o zaman

Aynısı benim de başıma geldi. 2 farklı operatörden yazdım, ikisinde de muayene km bilgileri gelmedi. Gittim Tüvtürk'ten muayene-km bilgilerini aldım. Anormallik olmayınca da aracı aldım, içim de rahatladı. Ruhsat sahibi olmadan bilgileri vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

Yahu çıldırmamak elde değil 2012 de 319000 km de muayeneye giren araba nasıl oluyor da 2014 te 166000 de muayeneden geçiyor AN-LA-MI-YO-RUM!!! Sistemden sorumlu devlet yetkililerini sevgiyle selamlıyorum.

+1
  • Bir gelişme var mı hocam?
  • abka42 A kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. İnş en kısa zamanda işi açıklığa kavuşturursun.
    Bide olay ile ilgili bi gelişme olursa bizi de haberdar edersen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün bize km si düşürülen aracı satan galericinin nitelikli dolandırıcılıktan ağır ceza mahkemesinde yargılanması için (tck 158) savcıya suç duyurusunda bulundum
    yarın tüketici mahkemesine ayıplı mal iadesi için dava açacağım

• Tüketici Mahkemesine Başvuru Yaptık

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Takipteyiz hocam
  • geçmiş olsun, umarım emeğinizin karşılığını alırsınız
  • BİMER in mal varlığı ve ticari faaliyetlerinin durdurulması talepli başvuruma cevabı

Sayın K****** Başbakanlık İletişim Merkezi Başkanlığına göndermiş olduğunuz ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza yönlendirilen 16/03/2015 tarih ve 2**** sayılı başvurunuz gereğinin takdir ve ifası için 2015/3*** hazırlık sayılı soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı A** B****'a yönlendirilmiş olup, takibini bizzat oradan yapabileceğiniz hususu bilgilerinize rica olunur.

• Birde yenı kanun cıkartacaklar ,galeri hariç kimse araç satamayacakmış
    Görüyoruz galericilerin oyunlarını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Birde yenı kanun cıkartacaklar ,galeri hariç kimse araç satamayacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Birde yenı kanun cıkartacaklar ,galeri hariç kimse araç satamayacakmış

sıradan bir vatandaş yapsa ben bilmiyordum deyip cezadan kurtulma ihtimali var ama galerici yapınca pek mümkün değil

• aynı durum benimde başımda arkadaşlar tüvtürk 2009 ve 2015 bilgilerini verdi msj la ama servise götürünce iş ortaya cıktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.