Şimdi Ara

yeni aldığım ASUS laptop sinir bozucu sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hızlı bir sistem olsun diye özelliklerine dikkat ederek bir laptop aldım...
    3 gün oldu alalı...
    ama bir probleme takmış durumdayım...
    asus servisi aradığımda teknik servise getirin bakalım diyorlar ; zaten onlar bilgisayar 3 saniye geç açılıyor desek yine servise istiyorlar. sonra da bir şey yok diyerek geri gönderiyorlar....

problem şu arkadaşlar..
    masaüstünde boş bir alanda mausun sağ tuşuna bastığımda sağ tuş menüşünü hemen açmıyor , windows'un yükleniyor halkası çıkıyor ve 3-4 saniye sonra açıyor...arka arkaya 100 defa yapsam da sonuç hep aynı...2 yıl önce aldığım asus bilgisayarda...sadece ilk seferde bekliyor sonra tık diye açılıyor, yükleniyor halkası asla çıkmıyor...

bilgisayar linkte , benimkinde 12 gb ram var...
    işletim sistemi windows 8.1
    https://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

bu da aida64 stress testi sonuçları

yeni aldığım ASUS laptop sinir bozucu sorun

laptopla ilgili sorunlardan birisi de harddiskten gelen gacur gucur sesler...
    2 yıl önceki laptopumda sadece wuuuuuwww diye bir ses var...bununla kıyaslanamayacak kadar sessiz...
    4 kez değişim yaptım 1 hafta içinde...
    ilkinde mause pad sorunluydu..2. aldığım harddisk sorunluydu windows kuramadık...
    3. sünde harddiskte ses var diye geri verdim , asus teknik servisinin önerisiyle....
    sonra başka bir firmadan aldım ama yine ses var.......

• çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar ?
  • RAM leri söküp takmayı denediniz mi?
  • Benim masa ustu pc de boyle yapiyordu bi turlu anlayamadik taki sabit disc bozulana kadar degistirince anladik pc zorlayip kasan sorunlu sabit disc mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaklaşık 3 yıl önce asus almıştım garanti süresi bozulur bozulmaz harddisk gitti. tabii içindeki önemli şeyleri de kurtaramadım haliyle. asus harddisk bozulmaları çevremde de sıkça karşılanan bir durum. belki arkdaşaın dediği gibi diskten kaynaklı olabilir sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.