arkadaşlar vatana geri götürmüştüm ama sanırım gene geri götürecegim ama ilk size sorayım dedim, bilgisayarda en yüksek özellik isteyen crysis gbi ıyunları bile oynarken kasma yok ama, DVDWRİTER den bilgisayarın içine oyun atarken yada rardan oyun çıkarırken, harici HDD yada USB den bilgisayarın içine veri atarken internet donuyor takılıp kalıyor acaba neden bunu anlayamadım, ama bunun gibi işleri ytapmazken bilgisayar çok hızlı internet hızlı ama iş bilgisayarın içine DVD den yada USB bir şey atmaya gelince bilgisayar internetde çaçkılıp kalıyor, acaba bilhisayarın ne gibi sorunu var şimdi geri götüreyimmi
yazılımsal bir sorun gibi duruyor, işletim sistemi güncel mi? son zamanlarda sistem ayarlarıyla oynadınız mı?
quote:
Orijinalden alıntı: juhtife
yazılımsal bir sorun gibi duruyor, işletim sistemi güncel mi? son zamanlarda sistem ayarlarıyla oynadınız mı?
daha bilgisayar 1 haftalık, ve 3 defa XP kurduk SP3 olarak başka ne yapacagımı şaşırdım, ilk eve getirdigimdede aşırı ses ve ısı sorunu vardı ama geri götürdüm firmaya o sorunlar yok şimdi,
ama dediğim gibi sadece bilgisayarın içine bi,r şey atarken oluyor bu sorun DVD yada USB üzerinden başkada bir şey yok, diger 2 bilgisayarımdada denedim onlardada DVD çalışırken masa üstü kasıyor, bir digerindede işlemler yavaşlıyor,
birde bu sitede şunu duydum sistemin ne olursa olsun DVD ile işlem yapıyorsan bilgisayarın kasar bu ne kadar dogrudur, mesela DVD yazdırırken nero ile yada bilgisatara veri atarken.
bence hdd sorunu gibi görünüyor..
virüs programından olabilir.
Ilk once DVD data kablosunu degistirin, HD TUNE ile diske yuzey taramasi yapip bir bakin BAD SECTOR var mi. Nacizane tavsiyem ise XP disinda VISTA ya da W7 kurulumu yapip bir daha deneyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme