Şimdi Ara

Yeni aldığım iPhone XS Max 6 saat içinde şarj entegresinin bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen Cumartesi aldığım iPhone XS Max cihazımı akşam şarja takınca sabah kalktığımda hiçbir tepki vermemesi moralimi bozdu. Cihazım yurtdışı olduğu için Apple yetkili servisi ilgilendirmedi faturası yok fakat garantisi var ama adamlar faturasız cihaza bakmıyorlarmış. Size sorum şarj entegresi değişince aynı sorun kısa zaman içinde tekrarlanır mı ? Şarj entegresi çok önemli bir parça mı ? Değişince telefonumda fark edilir derecede bir şeyle karşılaşır mıyım? En kötü tarafı da iPhone XS, xs max ve xr ın şarj entegreleri aynıymış ve piyasada bulamadım telefoncu sipariş verdiğini çinden geleceğini söyledi galiba 1 ay sonra telefon anca elime geçer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Faturasız cihaza bakmıyoruz diye saçmalamışlar yurt dışı garantisi ye de geçen model ve pasaporta iki imei de kayıtlı cihazların hepsine bakıyorlar be bakmakta zorundalar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye’ye kadar aradım 6 aydır prosedürün değiştiğini söyledi ve faturanın zorunlu olduğunu söyledi, kafamı kurcalayan şey entegre çok önemli bir parça mı ? Değişince sorun yaşar mıyım ? En büyük sorunda parçanın 20 güne gelmesi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha025

Apple Türkiye’ye kadar aradım 6 aydır prosedürün değiştiğini söyledi ve faturanın zorunlu olduğunu söyledi, kafamı kurcalayan şey entegre çok önemli bir parça mı ? Değişince sorun yaşar mıyım ? En büyük sorunda parçanın 20 güne gelmesi :(
    Kardeş daha geçen hafta garantiden iPhone XS Max değiştirdik yurt dışı kayıtlıydı kapandı bir daha açılmadı telefon yenisini verdiler... elimde servis fişi mevcut

Valla benim cihaza bakmadılar Erzurum’da hem aynet hem de başarı fatura istedi

• Şerefsizlik yapmışlar kardeş buyur daha yeni değişti cihaz. Yurt dışı Xs maz tı kapandı bir daha açılmadı. Kayıtlıydı verdik değiştirdiler Türkiye cihaı verdiler 10 gün sürdü işlemler

Antalya tvt elektronik troy
    Yeni aldığım iPhone XS Max 6 saat içinde şarj entegresinin bozulması

Ben daha gönderemez ya cihazı açtırdık bitti o iş bence açıldığı için almazlar demi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben daha gönderemez ya cihazı açtırdık bitti o iş bence açıldığı için almazlar demi
    Açtırdığı an bitti garanti

Maalesef geçti artık şansımızı denedik 2 servis vardı ikisi de almadı yapacak bir şey yok yani inşallah parça erken gelir

• Az kovalasaydınız keşke güzelim telefon su geçirmezlik gitti anakart işlem görecek ne kadar sağlıklı olur tartışılır Apple tr ile sert konuşmak bazen işe yarıyordu kendi deneyimlerimden biliyorum artık geçmiş inşallah cihazınız sıkıntısız çalışır

• Şu geçirmezlikle ne alakası var ki ?

• Sorun çözülür ama uzun süre dayanacağını sanmıyorum. Anakart işlem görecek işinin baya bi ehli birine yaptırmanızda fayda var. Tavsiyem istanbuldaki firmalara yollamanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan birine gönderdik zaten iyi bir usta varmış ona gönderdik birkaç kişiye sordum şarj entegresi abartılacak kadar büyük bir şey değilmiş değiştikten sonra sorunsuz kullanırsın diyorlar

• quote:

İstanbuldan birine gönderdik zaten iyi bir usta varmış ona gönderdik birkaç kişiye sordum şarj entegresi abartılacak kadar büyük bir şey değilmiş değiştikten sonra sorunsuz kullanırsın diyorlar
    Tabi kullanırsın ama her teknik servis iyi yapamayınca büyük sıkıntılara yol açabiliyor kendimden biliyorum da :) Geçmiş olsun umarım düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    İnşallah düzelir hayırlısı bakalım parçası da bulunmuyor ki yapsın versin cihazlar yeni ya

• ABD cihazıyla hayatta ilgilenmezler o zaman. Garanti bitmeden pili değiştireyim diyordum

• Ciddi ciddi telefonu actirdn mi şakami.?? Yurtdişi 1 yil garantisi mevcut durumda kusura bakma kazik yemişsin

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim garantisi zaten mevcut A2101 ama yetkili servis bakmıyor Apple Türkiye’ye kadar aradım ama adamlar diyor ki ürünün faturasını getir bakalım

• Walking On Air W kullanıcısına yanıt
    ABD cihazında kutu bile yok bence de bakmazlar 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.