24 inç monitör arıyordum güvenli e-ticaret ile 350 liraya 24 inç 2ms benq gl2450 marka monitörü aldım siparişi dün verdim monitör bu sabah geldi kargodan aldığımda kutunun etrafı hafif esnemiş bombe olmuş yani sıkıştığı veya darbe aldığı belli gibiydi evin yolunu tuttum ama eve gidene kadar cidden soğuk soğuk terledim evde monitörün ayağını monte ettim tüm kabloları taktım ve korktuğum başıma geldi ekranda bildiğiniz kırık vardı dışarıdan belli olmuyor kapalı bir şekilde koyun mağazada sıfır ürün diye sergilersiniz ama açınca panel kırık ekranın yarısı gözükmüyor
satıcıyla görüştük ben tamir masrafının karşılanması karşısında iade etmek istemediğimi söyledim çünkü iade etsem bile 40 lira kargo masrafı kadar zarara girdim art niyetim olsa niye gidip 40 lira zarara gireyim veya ürünü alırım birkaç gün sonra derim ki bu bozuk iade edeceğim derim ama aldığım gün kargodan teslim aldıktan yaklaşık yarım saat sonra görüştük neyse satıcı da kabul etti
şimdi bu monitörün tamiri aşağı yukarı ne kadar tutar kartı sağlam dış ekran sağlam sadece içeride ki ekran kırılmış oda o kadar narin ki parmağınızla bastırsanız kırılacak gibi zaten incecik monitör
Yokmu cecap vericek bu ekran panelinin fiyatını bilen yokmu aşağı yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Monitörü çalışırkenki haliyle bir kaç kaliteli fotoğraf yüklesene bi.
şuanda tekrar kutusuna koydum açıp kurup fotoğraf çekmek uzun sürer ama size şöyle söyleyim ekranı kutuya normal olarak koyduğumda tam iç ekrandaki kırığın olduğu yerde bulunan kutunun içindeki strafor kırılmış geriye doğru itilmiş ve o kısım ayrılmış aldığım kişinin hatası olduğu bariz belli çünkü normalde monitörün ayağının bağlı olduğu yuvarlak şey yani ayağının alt kısmı için kutuda özel bir yer var hazne gibi ayrıca direk ayağını koymak içinde hazne var ama aldığım kişi o yuvarlak şeyi direk içine koymuş oda bilemezdi böyle bir şey olacağını kutudan ekranı çıkarırken zaten bunun sağlam gelmesi bir mucize olacağını anladım çünkü ekranla koruyucu strafor arasında parça vardı yani kutunun kendi baskısıyla bile rahatça kırılabilecek şekildeydi zaten yanlış paketlendiğinden kutusu bombeleşmiş ayrıca direk mağazadan aldığı kutunun içine koymuş ekranın yarısı boşta sadece yarısı straforluydu umarım ucuza tamir olur get ilanı duraklattım 3 gün süre tanıdılar satıcıya da yardımcı olmak istiyorum çünkü sonunda o mağdur olacak onunda en düşük zararla çıkmasını istiyorum
ayrıca ekrandaki hasarı tam olarak anlatayım kapalıyken yani prize ve bilgisayara takılmamış haliyle gayet düzgün duruyor mağaza vitrininde ki gibi ama açınca iç ekran kırık görüntünün yarısı var bir yerde direk yoğunlaşmış baskının geldiği yer muhtemelen ama ekranın yarısı yok
saatlerdir araştırıyorum gerçekten bu olay çok can sıkıcı benim iade hakkım var ama satıcı zarara girecek bende bir kargo parası kadar yani 40 lira kadar zarara giricem böyle olmasını gerçekten istemezdim umarım ucuza tamir olur ve en ucuz zararla kurtuluruz
quote:
Orijinalden alıntı: Kebab Destroyer
saatlerdir araştırıyorum gerçekten bu olay çok can sıkıcı benim iade hakkım var ama satıcı zarara girecek bende bir kargo parası kadar yani 40 lira kadar zarara giricem böyle olmasını gerçekten istemezdim umarım ucuza tamir olur ve en ucuz zararla kurtuluruz
Anladığım kadarıyla, sahibinden.com tarzı bir yerden get usulü alışveriş yaptın? Burada, senin hatan koliyi kargocunun yanında açıp kontrol etmemen.Gerçi hangimiz, kaloyi bu şekilde kontrol ediyorki... Öyle bir durumda, direk tutanak hazırlanır, işler daha kolay olurdu. Satıcıyla durumu konuş, alışveriş yaptığın siteylede konuş.Bir ortak çözüme kavuşturursun.Genelde bu para, satıcıya kitlenecek. Lakin kargo tutanağı tutulması durumda da satıcıyamı kitleniyor, yoksa kargo şirketine mi bilemiyorum doğrusu. Monitörün, garantisi varsada yoksada geri gönder derim.
ama dışarıdan normal gözüküyor iç ekran kırılmış kargocuda monitörü kurup bilgisayar bulup çalıştıramam ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme