Siemens KG86NVWE0N 631 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı Motor bilgisi, JİAXİPERA Marka motor kullanmaktadır. Geçen Siemens marka 631 litre buzdolabı aldım. Fakat aldığım model özellikleri ile neredeyse aynı, ama fiyat olarak 5 Bin tl daha ucuz olan bu modelin, diğerinden ne farkı var diye Siemens müşteri hizmetlerini aradım. Benden sorduğum iki modelin kod numaralarını aldılar ve teknik ekip sizi arayacak dendi. Aradan biraz zaman geçtikten sonra, bir şahıs Bosh'tan aradığını söyledi ve model farklarının ne olduğunu anlattı. Renk ve üzerindeki gösterge farkı olduğunu söyledi. Ve en son ben hangi motor kullandığını sorduğumda, benim aldığımın Panasonic ve inverter motor, bu modelin ise JİAXİPERA motor kullandığını ve inverter motor olmadığını söyledi. Şunu belirtmekte fayda var, kendisi kötü bir motor değil, en iyiler liste sıralamasında bir kaç sıra aşağıda o kadar. En azından yerli motor değil. Bu modeli almayı düşünen arkadaşlar olursa, motor bilgisine sahip olmaları ve en azından bir vatandaşa faydamız olsun amaçlı. İyi forumlar dilerim. |
Bildirim