Şimdi Ara

Yeni alınacak HDD bilgisayara uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten bir hdd buldum sipariş edeceğim.Ama pc'ye uyumlu mu anlamıyorum.Yardımcı olur musunuz?

Sipariş edeceğim hdd bu:

https://www.amazon.com.tr/Blue-Wd10Spzx-Laptop-Hard-Disk/dp/B071F9MLJJ/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=2.5%2Bhdd%2B1tb&qid=1606202196&sprefix=2.5%2Bhdd%2B&sr=8-1&th=1

Bu da eski hdd:

• Bilen yok mu ? 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni alacağın uyumlu uyumlu olmasına da niye çok daha hızlı bir ssd almak yerine eski teknoloji 5400 rpm bi harddisk alıyorsun ki ?

Al şu ssd'den bir tane hızlı hızlı kullan pc kendine gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Kasım 2020; 20:34:56 >
  • Teşekkürler hocam.Kendime değil kuzenime alınacak, o hiç anlamaz ,bende anlamam pek ,linkide o attı zaten.Dediğiniz doğru aslında,ssd almak daha akıl karı duruyor.Gösterdiğiniz diskide göndereyim ona artık o karar versin.Tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 240gb SSD var sistem oraya kurulu ama oyun için HDD alicam ssd ler biraz pahalı hangi HDD yi almak mantıklı 500gb 7200rpm amazonda buldum 180 lira iyimidir
  • Harun18x H kullanıcısına yanıt

Oyun için asıl ssd alman lazım.. 1 TB eski hdd alacağına 500 gb ssd al daha iyi.Oyunlar çok daha hızlı yüklenir. Takılma.tıkanma, sapma, FPs düşmesi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Kasım 2020; 17:22:4 >
  • 160 ₺ 500gb HDD Alicam SSD Ler pahalı 400 lira veremem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.