Herkese merhaba türkcell'den yeni hat alıp bunu avea'ya geçirmek istiyorum yeni alınan hatların herhangi bir geçiş zamanı varmıdır.(1ay) Eğer yoksa 100 kontörlü hat alsam avea'ya geçtiğimde yeni gelecek olan hattada 100 kontör mü gözükür?
hemen geçebilirsin. 100 kontorlu turkcell al ve sonrasında vodafone-avea'dan birine geç hattında 100 kontor olmaz.zararın olur. ama aynı operator içinde faturalı-kontorlu geçişi yaparsan o zaman zararın olmaz.
20 knt lü hat alırsam geçebiliyormuyum peki ? yada 100 kontörü harcadıktan sonra geçebiliyormuyum
arkadaşım istedigin kontorlu kadar hat al , ama diger operatöre taşımadan önce kontorlerini harca. misal 100 kontorlu hat alıyorsun o kadar para veriyorsun , ne diye o 100 kontor'ü heba ediceksin!?
Yeni alınan hatlarda 3 ay bekleme zorunluluğu var diye biliyorum.
@muratoto'nun dediği gibi yeni hatlarda 3ay bekleme zorunluluğu var. Başvuru yapsanız bile taşıma işleminiz MRVT (Merkez Referans Veri Tabanı) tarafından reddedilir.
beklemek yok diye hatırlıyorum ama... yoksa yanlış mı yönlendiriyorum
Kesinlikle var böyle bir durum, taşıma işlemlerini yaparken bizzat karşılaşıyorum. :)
İlgili duyurunun maddesi şu şekilde,
"Numara Taşıma talebinde bulunan abonenin, numarasının tahsisli olduğu operatör ile ilk abonelik sözleşmesini imzaladığı tarihten itibaren üç ay geçmemiş olması durumlarında NT talebi reddedilebilmektedir."
sözlerimi geri alıyorum. daha da ögrenmiş oldum , 3ay bekleyin:)
Hatta örnek olması açısından ekran görüntüsü bile aldım.
Arkadaşların da söylediği gibi yeni alınan hatlar ilk 3 ay NMT yapamıyor. 3 ay dolduktan sonra ise istersen 2 günde bir numaranı taşıyabilirsin.
yorumda bulunan herkese teşekkürler ozaman 3 ay beklemek zorunda kalacağım tabi ozamana bu tür avantajlar kalırsa
quote:
Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
Arkadaşların da söylediği gibi yeni alınan hatlar ilk 3 ay NMT yapamıyor. 3 ay dolduktan sonra ise istersen 2 günde bir numaranı taşıyabilirsin.
3 ay dolduktan sonra da her numara taşımanın ardından 3 ay beklemek gerekmiyor muydu???
quote:
Orijinalden alıntı: Dallamos
quote:
Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
3 ay dolduktan sonra da her numara taşımanın ardından 3 ay beklemek gerekmiyor muydu???
Hayır. istediğiniz an değiştirebilirsiniz. Tarafımdan test edilmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: muratoto
Yeni alınan hatlarda 3 ay bekleme zorunluluğu var diye biliyorum.
t operatorunden hat aldık 5 ay sonra v operatorune taşıdık sonra hat v operatorundeyken kontor yuklemedıgımız için kapandı bu durumda tekrardan numarayı t operatorunden aldık tekrardan v ye taşımak için 3 ay beklemek gerekıyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl t operatorunden hat aldık 5 ay sonra v operatorune taşıdık sonra hat v operatorundeyken kontor yuklemedıgımız için kapandı bu durumda tekrardan numarayı t operatorunden aldık tekrardan v ye taşımak için 3 ay beklemek gerekıyor mu ?
Gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme