Şimdi Ara

YENİ AMA KALİTESİZ Mİ YOKSA ESKİ AMA KALİTELİ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben era yı tavsiye etmezdim,çünkü yaklaşık 1000 km lik bir tecrübem var era ile.Dizel era nın tek güzel yanı motoru çok güçlü olması,sana sürüş zevki veriyor ama bi yandan malzeme kalitesi ses yalıtımı ve amortisörleri felan derken ne bileyim 301 daha iyi bir tercih bence,en azından era dan daha az yakacagından eminim
  • Cruze'un içinden 4-5 tane accent, symbol, elysee falan çıkar

Temiz bi cruze alın geçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Yüksek km’den çekinmeyin. İyi bakılmışsa, bakımları zamanında yapılmışsa hiç bişey olmaz... ben be arabalar gördüm, daha 40-50 bin km’de arabanın benzin deposu delik çıkmıştı mesela...

Alıntıları Göster
    150 bin sınırı koydum hocam. 150 binden fazla kmli almayacagim. Bi de dediginiz gibi bakımları hakkında iyi bilgi alacagim alirken. Tabi yine kmsi daha dusuk olanlari almaya calisacagim. Bakalim yaza kadar piyasa durumları ne olacak. Şu an 40-45 arasına güzel Cruze'lar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko33

1.4 boş accent blue al geç ayda 500 km filan yapıyosan benzinde bin
    Accent blue o fiyatlara temiz bulunabilir mi bilmiyorum ama sanmiyorum. Yıllık en az 15 bin km yapıyorum şimdilik. Yani ayda bin kmyi geciyor. Benzinliyi butcem kaldirmaz. Ya LPG ya dizel.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbaran

Açılın eski cruze sahibi geldi.

150bin km falan gözünü korkutmasın, eğer kullanan eşek niyetine binmedi ise, 150 bin deki cruze un yıpranması 80 bindeki Era dan falan daha azdır.

Şimdiki aracım astra j 1.4t, cruze daki yol tutuşunu arıyorum, kedi gibi yapışıyordu, virajlarda falan daha güven veriyordu.

Era 1.4 de kullandım. Uçan teneke, cruze 1,6 ondan daha performanslı ve konforlu idi.

otomatik cruze alacaksan 2011 ve üzeri al. 2010 100bindeki yerine 2011 150bindeki ni tercih et. 2011 ve üzeri otomatik cruzların vites geçişleri daha iyi, manuelinde bir fark yok.

Nedir, dizel era-symbol-clysse cruza dan daha seridir, daha az yakarlar, piyasaları daha hızlıdır.

Tercih senin, güvenlik, konfor, yol tutuşu mu
    yakıt ekonomisi ve serilik mi?
    Ben de sizin gibi dusunmeye basladim hocam. Su an kullandigim araba 1.2 motor. 65 beygir. Bu arabadan sonra Cruze'un 1.6 motoru ve 113 beygir olanlari bile bana cok iyi gelir bence. Ben cok asiri performans isteyen birisi degilim. Zaten cogunluk sehir icinde kullaniyorum. Senede 2-3 defauzun yol yapiyorum. Onda da 1.2 motorlu araba bile beni cok asiri rahatsiz etmiyor. Cunku daha once araba da yoktu. Boyum da uzun. Otobuslere sigmayip ne cileler cekiyordum. Ondan Cruze bana yeterli bence performans olarak.

KM meselesinde de su an kullandigim araba 236 bin km'de. Arabayi 1 senedir kullaniyorum bu km'ye ragmen problem yok. Sadece bi tekleme sorunu var. Onu halledemedik. Onun disinda bie sorun yok. Ki o tekleme sorunu da 2012 model Astra J kasa tertemiz arabasi olan arkadasimda da vardi o da cozmek de zorlandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Elbette temiz durumda eski ve daha üst segment araç. 2016 yılında 77bin TL'ye 2011 model 85000km'de en üst donanım seviyesinde Volvo S60 aldım. Aynı motor aynen üst donanım Ford Focus sıfır fiyatı 88bin TL idi. Tanıdık ilk sahibinden aldım, herkes sıfır sandı öyle temizdi. Beş yaşındaki bu Volvo bana o günden beri üç yılda sadece bir debriyaj problemi, bir iki sefer de basit sarf malzemesi problemi yaşattı. İyi bir ustam var ve garanti ile işim olmadığı için servise yüksek ücretler vermek zorunda kalmıyorum. Parçası bol, ve pahalı sayılmaz. Her markanın böyle araçları vardır, hızlı değer kaybederken çok da yıpranmayan. Arayıp bulmak lazım. Üç yaşındaki Ford Focus çok daha fazla değer kaybederdi ve bu keyfi yaşamazdım...

K.
    Haklisiniz hocam. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Ben nedense Cruze' yi forumda konuşulduğu kadar trafikte görmüyorum. Symbol ve Accent Era temiz bulursan al derim.
    Bi Symbol, Accent Era vs. gibi piyasasi yok tabi. ama son 1 aydir piyasayi takip ediyorum. Piyasa o kadar durgun olmasina ragmen favorilerime ekledigim Cruzelar bie bir satiliyor. Her gun canli bir piyasasi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

1.3 aveo ltz
    İste Symbol, Accent Era, C-elysee, Pego 301 cok famai karistirmiyor da Aveo 1.3 dizel mi alsam Cruze mu alsam diye kafam karisiyor bazen. Gonlum Cruze'dan yana ama mantigim Aveo diyor. Daha az yakit tuketimi olmasi, km olarak daha dusuk kmsi olanlari olmasi, daha yeni modeller olmasi, guvenlik ve donanim olarak onun da iyi olmasi vs. kafami karistiriyor. Ozellikle de yakit konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrsmz

Focus al mk2. 5
    Bu dediginizi sahibinden nasil filtreleyerek arasam cikar. Hangi yillarda uretilmis?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

ben era yı tavsiye etmezdim,çünkü yaklaşık 1000 km lik bir tecrübem var era ile.Dizel era nın tek güzel yanı motoru çok güçlü olması,sana sürüş zevki veriyor ama bi yandan malzeme kalitesi ses yalıtımı ve amortisörleri felan derken ne bileyim 301 daha iyi bir tercih bence,en azından era dan daha az yakacagından eminim
    301'e de ayni seyleri soyluyorlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Cruze'un içinden 4-5 tane accent, symbol, elysee falan çıkar

Temiz bi cruze alın geçin
    Valla gonlumu ben de kaptirdim Cruze'a. En son Cruze alacagim sanki. Yazin almayi planliyorum. Bir an once kavusmak istiyorum. O derecede hosuma gitti fiyatina gore.

• acipinsan A kullanıcısına yanıt
    ben olsam 301 de almam era da,henüz kendi şahsi arabam olmadı ama benim için arabanın iç kalitesi,sürüş zevki gibi şeyler önemli zaten şehiriçi bisiklet ile ulaşımımı sağlıyorum araba anca bana uzun yolda lazım oluyor.Uzun yolda da konfor daha öne çıkıyor.

Mevcut şartlarda era 301 gibi arabaları önermek zorundayız malum yakıt fiyatı almış başını gitmiş yoksa ben de benzinli daha iyi bir araba önermek isterim
    Ben şahsen araç alacak olsam; devletin resmi kurumlarda tercih ettiği ve büyük şehirlerde taksicilerin en çok tercih ettiği araçlar arasindan seçim yapardim. Nekadar mantıklı olurdu bilmiyorum ama, bu insanların bir bildiği bir sebebi olmalı ki bu modelleri en çok tercih etmiş diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

İste Symbol, Accent Era, C-elysee, Pego 301 cok famai karistirmiyor da Aveo 1.3 dizel mi alsam Cruze mu alsam diye kafam karisiyor bazen. Gonlum Cruze'dan yana ama mantigim Aveo diyor. Daha az yakit tuketimi olmasi, km olarak daha dusuk kmsi olanlari olmasi, daha yeni modeller olmasi, guvenlik ve donanim olarak onun da iyi olmasi vs. kafami karistiriyor. Ozellikle de yakit konusu.

Alıntıları Göster
    hocam yakit pahali malum..chevroletlerde asiri yakiyor..bnde 1.2 aveo vardi eski kasasi 8.5 litre benzin yakiyodu...sove sove agzim yamuldu...simdiki aklim olsa 1.3 ltz dizel alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2008 model üstü 2011 son olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2008 2011 arası ford focus 1.6tdci

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam bu araçlar arasından ya egea ya da 301 alırdım. 301 tam f/p aracı. Az yakar çok kaçar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrsmz

2008 2011 arası ford focus 1.6tdci
    Aradigim fiyatlarda temiz yok hocam. KM genelde yüksek dizele göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Ben olsam bu araçlar arasından ya egea ya da 301 alırdım. 301 tam f/p aracı. Az yakar çok kaçar.
    İstedigim fiyatlarda temiz Egea yok. 301 çok var ama o araba hakkinda da olumsuz cok sey okudum. Bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.