Şimdi Ara

YENİ AMA KALİTESİZ Mİ YOKSA ESKİ AMA KALİTELİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Kendi aracım da 2011 ve cruze gibi piyasası olmayan bir araç. 50 civarına temizi bulunuyor.

Şimdi cruze da çok iyi bir araba değil ama 301, linea ile aynı kefeye koyulacak kadar kalitesiz değil.
    Bizim millet için göğüslük kalite göstergesi olduğu için artık geceleri göğüslüğe sarılıp mı yatıyorlar, üzerinde nasıl bir fantezi yapıyorlar ben de bilmiyorum kalitesiz şimdi bütün arabalar.

kaç tane hava yastığı olmuş, güvenlik testlerinden başarılı olmuş olmamış, güzel yol tutmuş tutmamış bunlar en gereksiz detaylar nasılsa teste bile girmeyen linea'nın koltuğu kazada ölmeyecek bile olsan öldüreceği için gerek yok bunlara. Direkt öbür tarafa bilet alırsın.

Benim için güvenlik ve yol tutuş da önemli. Ben o yüzden o paraya alabileceğim güncel ve arıza olasılığı düşük C sınıfı düzgün kaliteli bir araba alırdım, şirket aracı olarak satılan boş ve güvenlik ekipmanları kısıtlı testlere bile girmemiş arabalara yeltenmezdim.
    Mantıklı. Bir kaza geçirme olasiligimiz var hepimizin. Ki ben alacagim arabayi bi 4-5 yil kullanmayi dusunuyorum. 4-5 yilda ne olur ne olmaz. Biraz daha eski olsun ama kaza aninda canimizi almasin daha iyi. Kendi canimiz neyse de sevdiklerimiz de arabada olacak. Onlarin canina mal olup da pisman olacagima guvenli araba alirim. En fazla daha yipranmis olur daha fazla ariza cikarir belki ama en azindan o buyuk pismanligi yasamamis olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni yenidir. Yeni iyidir.

• Genelde tercihim yeni ama kalitesiz yönünde olur.
    zira eski araçlardan çok canım yandı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu ülkede yeni araç hee zaman daha iyidir. Ama tanıdıktan falan eski araç alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Daha saglam oldugu kesin de yuksek km'li daha eski bir aractansa daha dusuk km'li yeni bir arac daha az sorunsuz olabilir diye dusundum.

Alıntıları Göster
    Yüksek km’den çekinmeyin. İyi bakılmışsa, bakımları zamanında yapılmışsa hiç bişey olmaz... ben be arabalar gördüm, daha 40-50 bin km’de arabanın benzin deposu delik çıkmıştı mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Yeni yenidir. Yeni iyidir.
    Eskiden öyleydi son 2 yıldır artan mtv ve kasko yüzünden eski alırdım ben

• ie36 kullanıcısına yanıt
    Daha Temmuz ötvsini ödeyememiş birisi olarak haklılık payınız var ama kafam çok rahat.

• Sırf yeni modeli yüksek diyede gidip dandik arabalara binmem şahsen saydığınız araçlardan bir cacık olmaz flo grubu

• 1.4 boş accent blue al geç ayda 500 km filan yapıyosan benzinde bin
  • C-elyese al benim şirket arabam yeni herzaman iyidir arza sıkıntısı az olur

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Adam bişey sormus verdiğin cevaba bak sende bi 50 ver üstüne başka araba alalım arkadaşa o zaman ne boş adamlarsınız

• Ona bakarsan ben ne arabalar gördüm 100k da motoru eline veren heryerinden ses gelen 5 10 bin masraf çıkaran bitane sıfır araçta sorun görüp genelleme yapamazsın forum bitmiş artık kimseye bişey sorulmaz olmuş bilgiler tavsiyeler çmp resmen
    150bindeki tüplü araçtan hayır gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Ocak 2019; 7:28:29 >
  • Açılın eski cruze sahibi geldi.

150bin km falan gözünü korkutmasın, eğer kullanan eşek niyetine binmedi ise, 150 bin deki cruze un yıpranması 80 bindeki Era dan falan daha azdır.

Şimdiki aracım astra j 1.4t, cruze daki yol tutuşunu arıyorum, kedi gibi yapışıyordu, virajlarda falan daha güven veriyordu.

Era 1.4 de kullandım. Uçan teneke, cruze 1,6 ondan daha performanslı ve konforlu idi.

otomatik cruze alacaksan 2011 ve üzeri al. 2010 100bindeki yerine 2011 150bindeki ni tercih et. 2011 ve üzeri otomatik cruzların vites geçişleri daha iyi, manuelinde bir fark yok.

Nedir, dizel era-symbol-clysse cruza dan daha seridir, daha az yakarlar, piyasaları daha hızlıdır.

Tercih senin, güvenlik, konfor, yol tutuşu mu
    yakıt ekonomisi ve serilik mi?
  • Elbette temiz durumda eski ve daha üst segment araç. 2016 yılında 77bin TL'ye 2011 model 85000km'de en üst donanım seviyesinde Volvo S60 aldım. Aynı motor aynen üst donanım Ford Focus sıfır fiyatı 88bin TL idi. Tanıdık ilk sahibinden aldım, herkes sıfır sandı öyle temizdi. Beş yaşındaki bu Volvo bana o günden beri üç yılda sadece bir debriyaj problemi, bir iki sefer de basit sarf malzemesi problemi yaşattı. İyi bir ustam var ve garanti ile işim olmadığı için servise yüksek ücretler vermek zorunda kalmıyorum. Parçası bol, ve pahalı sayılmaz. Her markanın böyle araçları vardır, hızlı değer kaybederken çok da yıpranmayan. Arayıp bulmak lazım. Üç yaşındaki Ford Focus çok daha fazla değer kaybederdi ve bu keyfi yaşamazdım...

K.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Ona bakarsan ben ne arabalar gördüm 100k da motoru eline veren heryerinden ses gelen 5 10 bin masraf çıkaran bitane sıfır araçta sorun görüp genelleme yapamazsın forum bitmiş artık kimseye bişey sorulmaz olmuş bilgiler tavsiyeler çmp resmen
    150bindeki tüplü araçtan hayır gelmez
    boş yapmazsak sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Adam bişey sormus verdiğin cevaba bak sende bi 50 ver üstüne başka araba alalım arkadaşa o zaman ne boş adamlarsınız
    Gerçekleri söyledim o araçlarda donanım yol tutuş kalite konfor yok çünkü şirket için tasarlanmış nerden çalsam kâr ucuz maliyetli bir araç onlar 900-1000 kg sinek gibi cruze 1400 tank gibi

• Ben nedense Cruze' yi forumda konuşulduğu kadar trafikte görmüyorum. Symbol ve Accent Era temiz bulursan al derim.

• Form geçici,klas kalıcıdır.İş sizin eski de olsa klas bir aracı ideal form düzeyine getirebilecek maddi düzeyinizin ve sorunlarla baş edebilme gücünüzün olup olmaması ile alakalıdır.
  • Focus al mk2. 5

• 1.3 aveo ltz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.