|
Bildirim
|
Cruze ile saydığın araçlar arasında öyle ahım şahım bir kalite farkı yok ki. Ben de 2018 model Egea ile 2008 model BMW 5 Serisi falan sormuşsundur diye girmiştim konuya.
|
Beni sık sık görmek istiyorsan Cruze al geç .
|
aractan anlamayan ugrasmaktan zevk almayan birisi icin yeni kalitesiz yeni arac mantikliyken bizim gibi hobisi ozel ilgi alani olan insanlar icin eski kaliteli ve surus hissiyati iyi olan araclar daha cok zevk verecektir
|
Elbette temiz durumda eski ve daha üst segment araç. 2016 yılında 77bin TL'ye 2011 model 85000km'de en üst donanım seviyesinde Volvo S60 aldım. Aynı motor aynen üst donanım Ford Focus sıfır fiyatı 88bin TL idi. Tanıdık ilk sahibinden aldım, herkes sıfır sandı öyle temizdi. Beş yaşındaki bu Volvo bana o günden beri üç yılda sadece bir debriyaj problemi, bir iki sefer de basit sarf malzemesi problemi yaşattı. İyi bir ustam var ve garanti ile işim olmadığı için servise yüksek ücretler vermek zorunda kalmıyorum. Parçası bol, ve pahalı sayılmaz. Her markanın böyle araçları vardır, hızlı değer kaybederken çok da yıpranmayan. Arayıp bulmak lazım. Üç yaşındaki Ford Focus çok daha fazla değer kaybederdi ve bu keyfi yaşamazdım...
K. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acipinsan -- 25 Ocak 2019; 15:17:16 > |
|
|
|
|
|