Şimdi Ara

yeni anakart ilk5saat normal kullanım kmspico sonrası 1 saatte bir tak kapanıp açılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart montajı dün yapıldı 5 saat sorunsuz kullandım kmspico sonrası 1 saatte bir tak diye kapanıp tekrar acmaya basliyo kendini cpu gpu ısı degerleri sorunsuz macunlar azalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuq1997 -- 7 Haziran 2020; 20:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cpu da dahili gpu varsa birde onla dene birde biz munetcil değiliz bu kadar az bilgi verir sen kimse konuna cevap yazmaz

işlemcin ne ekran kartın var mı psu bütün güç girişleri takılımı ide mi sata mı kullanıyorsun bunları yazman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNx27 -- 6 Haziran 2020; 1:10:50 >
  • hocam bütün güc girisleri takili 2 adet sata takili 1. ye harddisk enson win10 kuruluydu 2. ye dvd cd rom
    islemci i5 4460 ekran karti r7 240
    2 vga girisinide denedim olmadi
    anakart 0 yeni alindi

• yardım lütfen

• anakartın işlemcini 0703 sürüm bios ile desteklemeye başlamış.
    o yüzden anakartın üzerinde daha düşük sürüm bios varsa fanlar çalışır ama sistem açılmaz.

anakartında usbflashback ta yok o yüzden aldığın yere götür bios güncellettir. yada elinde daha düşük bir işlemcin varsa onunla açmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 6 Haziran 2020; 2:2:17 >
  • eyw hocam eline sağlık pc ciye vermedim hiç yoktan 100tl gitmesin diye veriyim o halletsin vardır onda islemci asusla kim ugrascak simdi bekle dur saglam seyide bozmasınlar

• hepsiburada atom bilisimden aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuq1997

hepsiburada atom bilisimden aldım
    eğer istanbuldaysan atom bilişim kağıthane tarafında götür güncellesinler.
  • hocam bios sürünü 2018 son sürümden 1 önceki sürümle yollamışlar onda sorun yokmuş sorun bendeymiş montajda sıkıntı varmış tam oturtamamışım düzelttik ilk defa yapmıştım zaten zorlamadım fazla bozulmasın diye.kasanın power tuşuda bozuktu ona kablo taktırdım kasadan sarkık küçük kabloynun düğmesiyle açıyorum ama ne hikmetse daha demin pc oyun oynarken tak diye kapandı ve açtı kendini tekrar bunu 2. kez yaptı daha oyuna girmeden bu sefer açar açmaz sayılır 3. kez yaparsa onu nasıl çözücem al bi sorun daha :D külüstür uğraştırdı beni eywallah desteğin için.
  • Gerekiyorsa termal macun değişimi yapın, psu'nuz kaç watt ve kaç yıllık?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam galiba kmspico windows orjinal degil yazisini kaldirmak icin kurdum ondan 1-2 saat sonra yapmaya basladi alakasi varmi yokmu bilmiyorum pc yi dun yeni aldigim anakartla actim zaten 5 saat sorunsuz oynadım sonrasinda yapti bunu
    psu 350watt 5 yıllık
    cpu gpu ısı degerlerine baktik 50 derecelerdeydi sorun yoktu genede tak diye gidiyo görüntü ve tekrar basliyo pc
    derece normal olsada macun yokluğundan korumaya almaz hetalde kendini

• kms pico yüzünden arkadaşım Windows arada bir böyle yapar crack ten sonra açıldığına dua et

yanlış sürüm kms dir

TNCTR den hazır kurulumdan etkinleştirilmi lisanslanan bir sürüm yükle
  • anladım pek bilmiyorum hocam ama o işi önce windowsu baştabmı kurmam lazım formatlayıp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.