Bence DH'ya yakışmamış doğrudur DH zamanında tartışma yaratan bir çok değişiklik yaptı ama bu şekilde değil, bence yeni ana sayfa DH'ya yakışmıyor.
quote:Orijinalden alıntı: UygurcaBence güzel olmuş.Sade ve hoşAlıntıları Göster Kendini jiletledinmi hiç ?
quote:Orijinalden alıntı: THESİMPSONsorduk mu?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: THESİMPSON sorduk mu? Ben sormuştum.
quote:Orijinalden alıntı: THESİMPSONsorduk mu?Alıntıları Göster bence biraz karışık olmuş.orta beyaz bölgenin sağındaki reklamları dıştaki boşluklara koyabilirlerdi...
quote:Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Sesbence biraz karışık olmuş.orta beyaz bölgenin sağındaki reklamları dıştaki boşluklara koyabilirlerdi...Alıntıları Göster Eski hali daha güzeldi.
quote:Orijinalden alıntı: THESİMPSONsorduk mu?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: THESİMPSON sorduk mu? Sormana gerek var mı?
quote:Orijinalden alıntı: Darth NihilusEski hali daha güzeldi.Alıntıları Göster Bence eskisinden kat kat iyi olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: YılmazBence eskisinden kat kat iyi olmuş.Alıntıları Göster komple turuncu olmalı bence sayfanın görünümü.
quote:Orijinalden alıntı: canozpinarkomple turuncu olmalı bence sayfanın görünümü.Alıntıları Göster Güzel olmuş işte daha ne olacaktı.Zaten anasayfaya bakanmı var.
quote:Orijinalden alıntı: RaskolnikovGüzel olmuş işte daha ne olacaktı.Zaten anasayfaya bakanmı var.Alıntıları Göster ben bakıyorum...
quote:Orijinalden alıntı: DoomBringereskisinden daha iyi olmuş benceAlıntıları Göster fazla kullanmıyoruz farketmez
quote:Orijinalden alıntı: DoomBringereskisinden daha iyi olmuş benceAlıntıları Göster Eskisi çok kötüydü Kasıyordu resmen. bu harika olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: Vay Anasını Sayın SeyircilerEskisi çok kötüydü Kasıyordu resmen. bu harika olmuş.Alıntıları Göster hiç güzel değil amatör sitesi gibibu neya hiç yakıstıramadım dh ye forumuda değiştirmesinler sakına
quote:Orijinalden alıntı: guitarist cebecihiç güzel değil amatör sitesi gibibu neya hiç yakıstıramadım dh ye forumuda değiştirmesinler sakınaAlıntıları Göster Bu güzel olmuş.