Merhaba bu monitörü bugün aldım ve hemen denedim halihazırda AOC 24G2U kullanıyordum ama yine de kendi kablolarıyla bağladım. Taktım hiçbir sorun yok gibi fakat HDR açınca ekran arka ışık yandı ama görüntü gelmedi. Kapattım yine yok aç kapa aç kapa en son görüntü geldi o şekilde hiçbir sorun yok veya PC'yi kapattım HDR vs ile hiç uğraşmadım diyelim açarken bu monitöre görüntü gelmeyebiliyor geledebiliyor gelmezse aç kapa yaptıkça geliyor. 2. monitörü çıkarıp da denedim ve ekran kartı driverlarını DDU ile kaldırıp yükledim ama aynı. Misal şu an gayet güzel ama yeniden başlattığımda görüntü gelmeyebiliyor aç kapa yapmam lazım belki 1 belki 5 kere hani belli olmuyor (monitör arka ışık var ama siyah ekranda düğmelere basınca da menü açılmıyor) 2 tane display port kablosuyla denedim. Görüntü varken gitmiyor ama aç kapa veya yeniden başlatma gibi durumlarda veya hdr açma çözünürlük değiştirme gibi durumlarda siyah ekranda kalıyor genelde. Yeni ürün talebi açtım HB üzerinden almıştım sorun nerede anlayamadım ama bilgisi olan varsa çok memnun olurum boşuna gidip gelmesin veya iade mi açayım bilemedim. |
Bildirim