Şimdi Ara

Yeni Apple İpod Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GG'den 80gblık ipod classic aldım 2-3 gün içinde elimde olacak. Acaba 1senelik uluslararası garantiyi geçerli kılmak için herhangi bir yere kayıt yaptırmak gerekiyor mu? Ben apple sitesine baktım böyle bişey göremedim. Sadece kod numarasından garantisinin ne zaman başlayıp-biteceği görülebiliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• iPod'u aldigin anda garantili oluo ztn fatura ile hallediosun bildigim kadari ile
  • valla benim ipodumun faturası yoktu itunes üzerinden kayıt ettirdim ve bilkoma garanti ile ilgili mail attım bana garanti kapsamında olduğunu 1 sene uluslararası garantisinin süreceğini söylediler
  • itunes uzerinden seri numarası ile kaydedebilirsin uluslararası garantiye
  • Bende öyle yaptım,demkki sorun yok sağolun.
  • arkadslar banada bi yardm edermisiniz bu garanti yi nasil yapicam bende netten aldm amerikandan gonderdiler.i tunes tan nasil garanti yapicam
  • Arkadaşlar bende bulamadım ya? Yardımcı olursanız sevinirim. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''Merhaba;
    Herhangi bir kayda gerek yok seri no'dan garanti süresi tespit edilebiliyor. Teşekkürler.''

Sizin sorunuza Bilkom' um bana verdiği cevap sanırım bu konu bu şekilde açıklığa kavuşur.
  • arkadaşlar amerika'dan aldığım ipod nano nun garantisi türkiyede geçerli mi bu durumda? alalı 2 ay oldu, durduğu yerde şarjı bitiyor... kafayı yemeye başladı, bataryayla ilgili bir sorun var galiba... düşürmemiştim de halbuki durduğu yerde ne olduysa oldu.
    türkiyedeki garanti şartları nelerdir? bana en yakın apple ipod servisine götürürsem kabul olur mu? garantisi mail ile bu arada ve ayrıca itunes a kayıt yaptırmıştım. izlemem gereken basamaklar neler? tekonsadaki çalışanlar bana ücretli tamirinin olabileceğini söylediler...
  • Apple Store'a götürmen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Uluslararası garanti orda geçerli oluyor.
  • herkesler demiş banada yardım edın bende garanti kapsamına girmek ıstıyorum diye ama kısme yardım etmek ıstemıyor galiba bende garantisi varmı diye merak ettim şimdi birisi elimizden tuttun lütfen nasıl öğrenicez garantiyi
  • Modeline göre apple.com dan bulabilirsin sorgulama sayfasını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amorph

Modeline göre apple.com dan bulabilirsin sorgulama sayfasını.

ben apple.com a girdim ama doğru duzgun bişe bulamadım hatta hiç bişe bulamadım ipod video yazıyorum bişe çıkmıyor garanti yazıyorum bişey çıkmıyor bu garanti işini nasl halletceğiz ??
  • ben pepsiden kazandım i-tunes üzerinden kayıtta ettirdim ama sitesinde out of warranty diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

ben pepsiden kazandım i-tunes üzerinden kayıtta ettirdim ama sitesinde out of warranty diyor...

nasıl yaptın anlatırmısın lütfen !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.