Şimdi Ara

yeni araba alana yapılan psikolojik şiddet? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insanlar asiri sekilde kiskanc ve cekemez haldeler birbirlerini. Sadece araba degil her konuda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu türkiye genelinde mevcut. Yasanmaz TRde. Hic bir yönü iyi degil.

Avrupadanyasa, trde tatil. Ohh mis gibiii

• lynx006 L kullanıcısına yanıt

Daha iyilerini hak eden herkese daha ucuza almak nasip olsun.

• He he de geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Sirf bu sebepten tüm akrabalarimla ilişkilerimi kestim ben seneler önce. Şuan kafam gayet rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    tamir parasını onlar mı verecek başka model araba alınca? En güzelini yapmışsınız. Bunları memnun edemeyiz zaten. Valla hasetlik diz boyu. bı salsinlar insanları ya. O yüzden ielri gidemiyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Broadway alınca onun ici rahat edecek olmasın 😀

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Çok hem de. cevap verince de kuserler.

• Windows95 kullanıcısına yanıt
    Hahaaa şaka gibiler ya. illa bişey diyecekler yani.

• benmisim kullanıcısına yanıt
    kısır döngü gibi. Herkes birbirine böyle davraniyor.

• Mythology kullanıcısına yanıt
    Aminnnn🤲🤲🤲

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    O asamadayim

• lynx006 L kullanıcısına yanıt
    “Ben bunu beğendim.”

“Param buna yetti.”

20 daha koysan şunu alırdıncılara da diyeceğim şu olurdu.

“Akıl veren çok, para veren yok.”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

Aslında mantıklı tarafı var dediğinizin.

İnsanların arabalardan beklentileri ve istekleri farklı. Herkesin derdi sorunsuzluk, yakıt değil. Kimisi konfor istiyor kimisi keyif istiyor kimisi performans istiyor. Eh yeni Mercedes'e güç yetmeyince o paraya gidip 95 model Mercedes alıyor.

Ben bu geçişi net bir şekilde yaşadım. 2000 model Volvo S40'dan (Ki bu araçlardan alt segmenttedir) 2020 model Fiat Egea'ya geçtim.

İlk anda Egea daha tok, daha sıkı ve daha iyi hissettiriyor. Özellikle yoldan ve dışarıdan izole olma hissi bu etkiye çok yardımcı oluyor. Ancak aracı kullandıkça -ki 3 ay kadar iki araba da kapının önündeydi- aradaki farkları gayet iyi bir şekilde anladım.

Ha ben artık kafa rahatlığı istiyorum. Yol tutuşundan, performansından, yolda verdiği güvenden vazgeçtim. O rayda gider gibi viraj dönmesini, 90 ile giderken nasılda 190 ile de öyle gitmesini, yanal rüzgarlardan etkilenmemesini özlüyorum arada ama Egea'da da sorunsuzluğun verdiği bir rahatlık var. 1,5 yıldır sadece bakıma gittim.

Düşük hızlarda günlük kullanımda bir eksiklik hissettirmiyor hatta aksine çok daha iyi hissettiriyor. Yoldan daha izole, daha tok, daha sıkı. Ancak iş biraz farklı senaryolara gelince kaliteli araba kendisini hissettiriyor.

• hiç bir zaman başkalarının fikirleri umrumda olmadı 2009 model mitsubishi lancer aldım (sırf tipini sevdiğim ve japon arabası olduğu için ) tüm çevrem laf etti yok ustası yok efendim parçası bulunmaz sonrasında satamazsın

ama 4 sene boyunca 1 kere baskı balata değiştirdim oda kmsi gereği normaldi başka 1 kuruş masrafı olmadı (modifiyeye düştüm orası ayrı :) )

satacağım zamanda 1 haftada müşteri buldum arabaya

bana laf edenlerin hepsi ben arabayla geçerken boyunları kırılıyordu bakacam diye bunuda eklemeden edemem

yeni araba alana yapılan psikolojik şiddet?

• Bizim millet haset. İyi birşey alsan göz değdirirler arabanın hayrını göremezsin. Bende corolla var babadan kalma arabayı gören yok şu semtte oturuyorsun bu arabaya binilir mi? Yıllardır aynı araba değiştirmedin mi...

Benim işimi görüyor pek binmiyorum zaten. Ne yapayım arabayı? Anlamıyorlar.

• He he sen haklısın diyip geçin. Ne takılacaksınız. Çoğu hasedinden çatlıyor zaten.

Bu olayın ne kadar pahalı bir araca binmenizle de alakası yok. Bir insan kıskançsa eşeğe de binseniz gözü kalıyor.

Neyse ev araba bahane oluyor da gerçek yüzleri görünüyor.

Aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

• Bizim insanımızda var o. Araba alırken ailenizin "millet ne diyecek" baskısından sonra araba aldığınız zaman ben bunu almazdım şurasında şu var şurasında bu var daha iyisini alırdım diyen gereksiz tipler. Al kardeşim, sen daha iyisini al, ben bunu beğendim, keyfimin kahyası değilsin ki. Bir de şu var, arabanıza lad eden adamın daha sonra ki süreçte ya şu yere gideceğim arabayı versene demesi.

• Fakir zihniyeti birinci sebep, diğer sebep de haset, kıskançlık... Arabamı kötüleyenlerin hepsi bir süre sonra... yaw senin arabanın markasından alalım, binelim rahat rahat demeye başladılar...:)

• Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    doğru, o kolay çünkü 😄

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.