Şimdi Ara

yeni araba alana yapılan psikolojik şiddet? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ailesini seven biri o linea veya 301 leşine para falan vermez. Temiz bir 95 model Mercedes gerçekten de kendini sevdirir. Gerçekten temiz olanı ise sanayiye falan götürmez. Mercedes gurularına sorarsanız anlarsınız. Eski BMW'yi tercih etmek ise tamamen saçmalık. Çünkü ne ustası, ne parçası, nede temizi var. Ayrıca Mercedes'in yakıt tüketimi ve parça fiyatları şuan ki çoğu araba ile aynı. Bilmeden çamur atma dostum. M111 motoru 2 milyon km kapak açmadan gidebilecek bir motor. 2020 egea alacağıma 2011 Captiva alırım. Arada segment farkı olan arabaları sırf daha yeni diye daha iyi araba zannetmeyin. 2005 model Passat'ın bile o lineadan egeadan megane'dan kat kat daha iyi olduğuna eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be millet araba alıyor ben ekmeği zor alıyorum la nasıl kazanıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz şu an çalışarak araba almak mümkün değil. Tabi maaş 40 bin civarı değilse

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Türkiye burası herkes böyle sen de böylesin .d

• benimde 2 tane motosikletim var 1 tanesi şehiriçinde kullanıyorum diğeri uzun yollar kamp vs için orta segment bir araba parası yılın 11 ayı branda altında yatıyor ama derdi milleti geriyor 

• bizim ülkemizde şey varya herkesin kullandığı çok olan her zaman daha iyidir  

• Bende ilk aldığımda neden Corsa aldın, neden Sunrooflu aldın tepesi akar, neden siyah aldın gibi sorularla başa çıkmıştım  

Napalım Astra ya da İnsignia alacak parayı tamamlasaydınız onu alırdım, sıcağı seven adamım o yüzden siyah aldım size ne be kardeşim diyip duruyordum..

Sunroofa gelince o zaman çok büyük hata yapmışım gibi gelmişti ama 4 sene kullandım püfür püfür açıp gezdim kanalında falan tıkanma ya da akanı kokanı olmadı, o arabamı çok özledim

• HK-416 kullanıcısına yanıt

@HK-416 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

İnsanlar neden 95 model sanayiyle kardeş olması %90 olan parçası çok pahalı ve zor bulunan yakıt tüketimi fazla olan arabayı sırf koltuk ısıtma eski makam arabası eski ortam arabası vs vs sebeplerle alıyor da km başına çok düşük yakıt tüketimi olan nispeten yeni kasa (2012 model araba ülkemizde maalesef hala yeni kasa olarak görünüyor) parçası ustası ucuz ve bol arabayı tercih etmez aklım almıyor.

Gerçekten mantıklı bi şekilde birisi bunu açıklarsa sevinirim sokağa dökecek parası çok adam dışında bana çok mantıksız geliyor

Bende 2009 E60 520D var 250bin km gidip neden düşük Linea almadım dersek ben sürüş keyfini konforu yol rüzgar sesini yol tutuşu güvenliği fren mesafesini yüksek süratte güven hissini seviyorum

Ford Opel Peugeot BMW arabalarim oldu hiç birinde bir sorun yaşamadım bizim millet 400bin sadece yakıt koyup bindiği için aracına 100bin geçmiş her araba bunlara göre masraflı sanayii çıkamazsın modeli

Sadece 1 markaya bakan özel servislere giderim sanayii gitmem zaten

• leş ve paçoz bi çevren var demek ki . ilk önce oradan başla.

• Cruze aldım eyvah yandın onun fabrikası yok elinde kalır dediler, Bravo aldım bu hiç tutulmuyor dediler, Clio 3 aldım onun yerine polo alsaydın dediler, en son punto evo aldım bu para fiata verilirmi dediler !!! bi susun amq çok biliyorsunuz diyemediğim için tabiki   bende tabi tabi bi dahakine size akıl danışırım diyerek kapatıyorum konuyu...

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

İkinci el satış sayfalarının altında da sürekli aynı geyik var.

Adam x fiyata araba koymuş altına hemen yorum gelmiş, bu parayı ona vereceğime şunu alırım daha iyi.

Eee *** git al madem, ne duruyon?

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt
    Ben de yazdiklarinizda kendimi gördüm. rahat sezebilen ve ses çıkartamayan biriyim😄 bazı insanlar zamanları olsa bile fesatlık için zaman bulurlar hocam.

Amin inşallah 🤲 Allah herkesin gönlüne göre versin, fesatlar hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx006 -- 8 Şubat 2022; 20:41:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt
    Keşke🤲

• SayınOzi kullanıcısına yanıt
    Mercedes'in yolda yağ gibi aktığı bı gerçek😀

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sakın söylemeyin😀 mutlaka bişey bulurlar. Aracınızı kazasız belasız kullanın inşallah.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    ya aslında madem bu kadar çok biliyo niye bu durumdayız demek lazim. herkes bilir kişi.

• kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Valla hocam onlar konusurken gayet rahat, kırılır mı darilir mi hiç düşünmüyorlar. Çat diye yapistircaksin cevabı aslında.

• star scream S kullanıcısına yanıt
    hocam valla dikkat edin, nazar fl da değer.

• malesef git gide de daha fena oluyoruz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.