< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yeni araba alana yapılan psikolojik şiddet? (6. sayfa)
-
-
millet oturduğu yerden ne kolay konuşuyor. Çok ucuzsa bı tane daha al bana dicen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artmadan önce aldım. aldıktan sonra fiyatlar uçtu.
değilim, kendimi milletin aldığına sattigina karışırken düşünemiyorum 😆
gerer yorum yapması lazım😆
dogruu valla var öyle bişey.
Of hocam yazın acicaksin müziği bı de. Daha güzellerini nasip etsin Allah.
ben de arabalara bakarken görüntüsü hoşuma gitmisti. Ama dediğiniz gibi sicili temizini bulmak zor. Arkadaşımın cliosu var çok güzel araba.
Tekerinize taş değmesin.
😆😆😆 ne alsanız yine derlerdi niye bunu aldın diye. Mercedeste kimsenin sesi cikmiyo herhalde. A gerçi onda da parçası pahalı derler😀
😆😆😆
Boşver reis ağzı olan konuşuyor işe yeni girdiğimde astra k 2017 aldım ooo sen şimdi bunu aldıysan 5 sene sonra nelere binersin diyenler mi ararsın yakın arkadaşlarımla bile küstü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok artık ya😀 inşallah daha iyilerine de binersiniz.
Onun açıklaması şu "aslında ben bu arabayı yarı fiyatına almaya çalışıyorum, fakat almaya bi tarafım yemeyince bari b.k atayım" modu
Dediğin gibi madem daha iyisi, hızlısı, dolusu var git al işte ne bıdı bıdı yapıyon, facebook satış sayfaları dolu bunlarla
-
Aynen cebinde 10 tlsi yok, sürekli milletin arabasına ok atan tayfa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanada hayırlı olsun reyiz Rabbim kaza bela vermesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aminn 🤲 Teşekkürler.
Ulaşamadığı ciğer
-
Hayatta en sinir olduğum şeydir başkasının aldığını küçümsemek niye aldın diye dalga geçmek,yahu güzel kardeşim para adamın ister 80 model alır ister a segment 2010 model araba alır isterse de parayı çöpe atar sana ne,bide şeyler var yaaavvvvv şu motor benzinli araba almış bu çeker mi vay salak bize soraydın o alınırmı vs vs diye boş konuşanlar yahu arkadaşım çeker çekmez sana ne adam kullanacak demek ki ona yetiyor sen git 2500 cc araba al millete ne karışıyosun adam isterse 0,5 atmosferik araba alır sana ne?Acayip sinirimi bozuyor bu tipler ya
106yı da kötülemek neymiş bilemedim. Şimdiye kadar 106 ve 206 kullanıp memnun kalmayan görmedim.
Hakkında hiç bir bilgisi olmadan bir aracı kötüleyen insanları da çok takmayın hocam.
Ne dedikleri önemli değil. İşimi görüyor diyorum daha iyisine ihtiyacım yok deyince susuyorlar. Ancak göz değmesi ve nazar olayı farklı. Bazı insanların gözü deydi mi o maldan hayır görmezsin. Bende bir palio vardı 5 sene elimde kaldı 60 bin kmdeki arabanın sorun çıkarmayan yeri kalmamıştı. Satmasam dünya kadar para harcardım yine de iflah olmazdı. Arabanı övmeyeceksin, çokta özen göstermeyeceksin yoksa başına birşey geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X