Şimdi Ara

Yeni Araç almak üzereyim. 'Öneri'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıldır kullanmakta olduğum 2010 Model Mitsubishi Lancer aracımı çok memnun olmama rağmen bir değişiklik olsun artık diye satışa koydum.

Yaklaşık 3 aydır yeni bir araç planım vardı.

Corolla, Insignia, Jetta ve Golf baktım.

Corolla yı beğenmedim çok fazla ses alıyor içeri.
    Insignia yı çok beğendim. Ancak kısa zaman içinde satma ihtimalim olduğu için çabuk gitmez diye vazgeçtim.
    Jetta dolu olmasına rağmen Golf gibi bir kalite hissedemedim.
    Sonunda Golf almaya karar verdim gibi.

Son karardan önce foruma sormak istedim.

65-67 civarına denk geliyor 1.4 125 Hp Golf 7.

Yarın büyük ihtimalle el sıkışacağız.

Daha iyi bir önerisi olan var mı?

• kasim ayinda yeni kasa astra dizel otomatik secenegi ile
    insignia dizel otomatik secenegi ile gelecek.
    beklenizo tavsiye ederim.
    ve i30 dizel dct tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65-66 bine 0 Leon alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

65-66 bine 0 Leon alabilirsiniz

Leon un Golf den ne gibi ustunlukleri var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

kasim ayinda yeni kasa astra dizel otomatik secenegi ile
    insignia dizel otomatik secenegi ile gelecek.
    beklenizo tavsiye ederim.
    ve i30 dizel dct tavsiye ederim.

Evet, yeni Astra dan haberim var ama hem o kadar beklemek istemiyorum. Hem yeni bir arac fiyat tavan mi gelir acaba secimdir dovizdir derken Golf un fiyati hep artar diye cekiniyorum.
    Hyundai marka olarak sevmem o yuzden hic dusunemem.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

• bence içlerinden en mantıklısı insignia.

ikinci elinin söylediğiniz kadar yavaş olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

bence içlerinden en mantıklısı insignia.

ikinci elinin söylediğiniz kadar yavaş olduğunu sanmıyorum.

Insignia da 3 aydir takip ettigimiz ilanlar var, habire indirim yapiliyor satici ama nedense satilmiyor.
    Cok cok kotu degildir "İKİNCİ EL SATILMA HIZI" belki ama Golf kadar da "İKİNCİ EL SATILMA HIZI" iyi degildir diye dusunuyorum.

Insignia ile teste ciktim cok guzel bir araba gercekten.

Edit: Hadi Golf u övüp Insignia yı yerdiğimi sanıp eksilediniz de son cümleyi de mi okumadınız. Neyse, büyük harflerle yazdım artık kimse yanlış anlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 2 Eylül 2015; 13:46:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf alacaklar için öneriler
    10 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Arkadaşlar 5 yıldır kullanmakta olduğum 2010 Model Mitsubishi Lancer aracımı çok memnun olmama rağmen bir değişiklik olsun artık diye satışa koydum.

Yaklaşık 3 aydır yeni bir araç planım vardı.

Corolla, Insignia, Jetta ve Golf baktım.

Corolla yı beğenmedim çok fazla ses alıyor içeri.
    Insignia yı çok beğendim. Ancak kısa zaman içinde satma ihtimalim olduğu için çabuk gitmez diye vazgeçtim.
    Jetta dolu olmasına rağmen Golf gibi bir kalite hissedemedim.
    Sonunda Golf almaya karar verdim gibi.

Son karardan önce foruma sormak istedim.

65-67 civarına denk geliyor 1.4 125 Hp Golf 7.

Yarın büyük ihtimalle el sıkışacağız.

Daha iyi bir önerisi olan var mı?

Hocam kısa zaman içinde satma ihtimalim olduğundan dediğiniz için golf güzel tercih. Leon satarken sıkıntı yaratabilir. Bana göre VW nin diğer modellerine kalite olarak Golf ve Passat bir adım önde. Bir çok yönden memnun kalabileceginiz bir araç Golf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengineer06 -- 1 Eylül 2015; 20:57:26 >

• Türkiye'de yakın sürede satma ihtimaliyle araç alıyorsanız en mantıklısı VW almaktır.

Insignia da Corolla da VW'e nazaran yavaş satar. Ama kısa sürede satmayacak olsaydınız, 2.0 CDTI bir Insignia tercih edilebilirdi. Gerçi o araç da makyajlandı iki üç seneye yeni kasa gelecek.

Leon'un yol tutuşu, ses izolasyonu Golf'e göre daha zayıf. Düşünmeyin bence Golf alabiliyorken.

Değer kaybı çok önemli değilse, Astra J 1.6 CDTI'lara bakabilirsiniz. Artık daha Classic olarak üretilmeyeceğinden değeri eskiler kadar düşmeyecektir. Ayrıca dizel bir araca geçmiş olursunuz.
  • Megane
  • quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Türkiye'de yakın sürede satma ihtimaliyle araç alıyorsanız en mantıklısı VW almaktır.

Insignia da Corolla da VW'e nazaran yavaş satar. Ama kısa sürede satmayacak olsaydınız, 2.0 CDTI bir Insignia tercih edilebilirdi. Gerçi o araç da makyajlandı iki üç seneye yeni kasa gelecek.

Leon'un yol tutuşu, ses izolasyonu Golf'e göre daha zayıf. Düşünmeyin bence Golf alabiliyorken.

Değer kaybı çok önemli değilse, Astra J 1.6 CDTI'lara bakabilirsiniz. Artık daha Classic olarak üretilmeyeceğinden değeri eskiler kadar düşmeyecektir. Ayrıca dizel bir araca geçmiş olursunuz.

Evet katiliyorum, Golf alabiliyorken ayni parayi Leon a vermek bana biraz sacma geliyor. Tavsiye de gelince sasirdim acikcasi ne ustunlugu var siye merak ettim.

Deger kaybi ve cabuk satilmasi onemli.
    Dizel hic onemli degil cunku 5 yilda 28000 km yaptim. Onun da 15000 km sini babam yapmistir. :)

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.
    Arastirmalarimi destekler bir yorum olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Megane

Sebep de belirtseniz iyimis. :)

• Kısa süre içinde çok km yapacaksanız başlı başına almak için bir neden.Ayrıca yagmur far ve katlanabilir ayna standart.Eğer çok km yapmayacaksanız 1.4 tsi Fr donanım(led far+sunroof) 65 bine alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Megane

Sebep de belirtseniz iyimis. :)

Uygun parça fiyatları
    Aktif 2.el Piyasası
    1.5Dci ile düşük yakıt tüketimi
    Alman/Japon araçlarına göre daha uygun yürütme maliyeti
    :)
  • Golf isabetli karar, leonun ön konsolü sıkıcı geldi bana.

• hocam i30 dizel dct nin test surusine gitmenizi tavsiye ediyorum.
    ben de sizin gibi dusunuyodum hyundai yi marka olarak sevmezdim :)

neden i30 aldigimi anlatmak isterim belki secim yapmanizda yardimci olurum,

ilk golf bakmaya gittim kullandim dsg sanziman iyi bir surus keyfi veriyor.vites gecisleride guzel.
    ama dsg nin sorunlu sanzimanlari gozumu korkuttu.birde yakin arkadasim 6bin km de ki araca 4bin tl sanziman masrafi yapinca bir hayli sogudum.
    tip olarak fena degil.ama kursun grisi cok guzel duruyo aracta.
    ic dizayn ve doseme , kaplamalar fena degil.
    ve benim icin olmazsa olmaz olan panarpmik cam tavan..golf panarpmik cam tavan adi altinda sanki sunroof satmakta.kucucuk bi cam tavan var.fakst i30 da tavan komple cam.
    neyse golf den cayma sebebim otomatik şanziman , panaromik cam tavanin kucucuk olmasi ve otomatik park sistemi olmamasi ve en full fiyati 100bin tl den fazla olmasi.

ikinci olarak ford a gittim.dizel otomatik sanzimani test ettim.vites gecisleri az da olsa hissediliyo ve ses yalitimi berbat.sundugu donanima istedigi fiyat cok fazla ama aracin tipi cok hosuma gitti.fakat fiyatins gore sundugu pek birsey yok.hersey opsiyon olmus.koltuklar bildigin sünger gibi ve dizel otomatik titanium paket agustos sonlarina dogru gelir dediler.( Haziran ayinda gitmistim)

3cu olarak Opel e gittim..
    astra yi dizel sport+style paketi 70.000 bin e anlastik gibi oldu siyah renk icin.ertesi gun alacaktim araci o denli kararliydim.cosmo paket de afl ve on park sensoru vardi elle turulur fark olarak.cosmo ya bakmadm o yuzden.
    4.olarak toyotaya gectim.
    test surusu yaptim arac 90bg ve 205 tork a sahip.yuksek bir performans beklenemrz ama yakit tasarrufu guzel aracta.em buyuk artisi bagaj hacmi ve arka tarafin genisligi.aracin ici kocaman bagajda oyle.En full paket icin fiyat aldim ve direkt ciktim.ellerinde arac kalmamisti iki ay bekleyin dediler.

jeep renegade , mazda , renault derken en son hyundai ye gittim elentra icin.test surusu yapmak istedim.elentrayi surdum ve sonrs i30u.
    vites gecisleri hissiz.anlamiuosunuz.koltuklar deri kumas karisimi.tavan komple cam.elektrikli sofor koltugu.vsvsvs.
    astra dan artisi otomatik sanziman,camtavan,vsvs..
    golf den fazlasi komple cam tavan , otomatik park asistani vsvs..

sonuc olarak astraya yeni kasa gelmeyecek olsaydi ve dizel otomatik secenegi olsaydi hemen alacaktim astrayi.
    golf en full paket 100bin tl.ve otomatik park sistemi komple cam tavan yok.
    i30 79bin tl ve dct sanziman var.3aydir kullaniyorum ve sanziman harika.
    sonuc olarak cogu araci test ettim.i30 u sectim memnunum hocam.
    siz ön yargili olmayin test surusune cikip öyle karar verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.

Bu kadar tavsiyeye denememek olmaz. :) Yarin zaten galerilerdeyim Hyundai ye de ugrayayim.

Ben cok fazla km yapmadigim icin dizel ve otomatik arabaya ihtiyac duymuyorum. Yani olsa iyi olur tabi ama bu kadar az km ye o kadar yuksek fark odemeye gerek yok diye dusunuyorum.

Golf un duz vitesinde de sorun duydunuz mu hic?

Yillardir Mitsubishi kullandigim icin arabada sorun nedir, nasil yasanir bilmiyorum cunku.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Türkiye'de yakın sürede satma ihtimaliyle araç alıyorsanız en mantıklısı VW almaktır.

Evet katiliyorum, Golf alabiliyorken ayni parayi Leon a vermek bana biraz sacma geliyor. Tavsiye de gelince sasirdim acikcasi ne ustunlugu var siye merak ettim.

Deger kaybi ve cabuk satilmasi onemli.
    Dizel hic onemli degil cunku 5 yilda 28000 km yaptim. Onun da 15000 km sini babam yapmistir. :)

O halde Golf'ün keyfini çıkartın :)

VW'lerde şanzıman problemi 300NM'ye kadar motora sahip olan DSG şanzımanlardadır. Manuellerin şanzıman olarak problemi yok.

Yalnız, TSI motorların çeşitli bölgelerinde problemler var. Pistonlarda, turboda sürekli arıza başlıkları açılıyor. 2015 araba için de olası mı bilmiyorum.

Ağırlıklı problem 2012 modellerde ve özellikle Jetta ve Tiguanlarda.

• cridor C kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Duz viteslerde sorun okumamistim hic.
    Bu kotu oldu simdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.