Şimdi Ara

yeni araç için renk hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda daha önce bilgi alışverişinde bulunmuştum.En sonunda 1.4 tsi 122 comfortline manuel bir golf 7 almaya karar verdim.Gidip sipariş verecektim ki aklıma bir soru takıldı.Almak istediğim renk kurşun grisi.Ancak forumda her rengin aynı şekilde bakılmayacağını öğrenmiş oldum.Mesela siyah renk aracın bakımı beyaza nazaran daha zormuş anladığım kadarıyla.Forumdaki tavsiyelerde bakım kolaylığı açısından beyaz renk tavsiye ediliyor siyaha nazaran.Benim alacağım renk bakımı zor bir renk midir, yoksa bakımı beyaz kadar kolay mıdır?Siyah gibi kılcal çizikleri belli ederek canımı sıkar mı?2 haftada bir arabayı yıkamacıya götürür yıkattırırım ancak yeni araç alırsam kendim yıkayacağım sanırım.Teşekkürler.

• Kursun gri golfe cok yakisan bir renktir beyaz renk sahibi olarak bir dahaki sefere dusundugum bir renk. Ancak temizlik konusunda beyaza nazaran biraz zahmet ister koyu oldugu icin. Kilcal cizik konusunda siyah kadar olmasada beyaza nazaran goze carpabilir. Siyah icin kapali garaj ve surekli temizlik şart. Refleks gri beyazdanda avantajlidir bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler yorumunuz icin refleks gri de guzel ancak daha klasik kursun gri gercekten arabaya bir hava katiyor fakat anladigim kadariyla kursun gri isteyen dikenine katlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: architectofownlife

Anladim hocam tesekkurler yorumunuz icin refleks gri de guzel ancak daha klasik kursun gri gercekten arabaya bir hava katiyor fakat anladigim kadariyla kursun gri isteyen dikenine katlanacak

Hava ne kelime muhteşem bir güzellik

• Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok güzel fotolar teşekkürler.Siz neden beyaz almıştınız beğendiğiniz için mi?
  • quote:

Hocam gerçekten çok güzel fotolar teşekkürler.Siz neden beyaz almıştınız beğendiğiniz için mi?

Ben beyazı özellikle istedim hocam, Beyaz + Cam tavan kombinasyonu çok hoşuma gidiyor.

Bir önceki aracım da beyazdı. Bir dahaki sefere kısmet olursa değişiklik lazım.

Pasifik, Tungsten, Kurşun Gri, Beyaz, Refleks hepsi yakışıyor.

Renk işi biraz da zevk işi kişiye özeldir, tadını çıkartın bence. Şimdiden hayırlı olsun aracınız.
  • quote:

Selam architectofownlife;

Benim tercihim Pasific Blue olmuştu:)
    Hafta sonu yıkanmış ve cilalanmış son hali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MBASARAN kullanıcısına yanıt
    Araciniz cok guzel gozukuyor kazasiz belasiz kullanin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architectofownlife -- 26 Haziran 2014; 16:24:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.