arkadaslar sıfır bi arac almayi dusunuyorum 23-30milyar arası(corsa-P206-ibiza-fiesta-g.punto-C3 vb...)tavsiyeleriniz neler?dizel tavsiye edermisiniz?peugeot 206 dizel kampanya ile 28milyar oluyo,ayrıca daha indirim yaptırılabilir mı bilmiorum ama mantıklı geldi kasa değişcek olabilir ama en az 4sene binmeyi düşünüyorum hemen satçak halim yok ama peugeot konusunda kafamı bulandıranlar oldu... TAVSİYELERİNİZİ BEKLİORUM şimdiden teşekkürler...
hocam bence güncel kasa olan g.punto,clio III iyi seçim olabilir,bunların dışında fabia ve ibiza yada bakabilirsin,bu araçlarda sonuçta vw grubu altında ve vw audi parçalarını kullanıyolar
dizel seçim senin arabayı ne kadar kullandığına kalmış senede 20-25.000 km yapıyosan dizel alman iyi olur
ben olsam g.punto alırdım,donanım/fiyat gayet makul ve tipide hoş
g.punto bencede iyi gibi,ama fiat olması düsündürüyor.bide cok uzun zamana gun veriyorlarmıs.
quote:
Orijinalden alıntı: ally85
g.punto bencede iyi gibi,ama fiat olması düsündürüyor.bide cok uzun zamana gun veriyorlarmıs.
abi olsun ama ya değer diye düşünüyorum tabi son karar arkadaşın bi de bence hepsini bi dene sonra karar ver
Alıntıları Göster
clio veya ibiza yeni kasa çıkardıkları için kampanya fiyatları yok,acaba hiç indirim yaptırtılabilirmi.???yoksa tok satıcımıdır bunlar?
quote:
clio veya ibiza yeni kasa çıkardıkları için kampanya fiyatları yok,acaba hiç indirim yaptırtılabilirmi.???yoksa tok satıcımıdır bunlar?
Alıntıları Göster
bak kardeşim sana bi tavsiye A.kutsi tecer caddesi üzerinde Zenginli otomotiv var git oraya satış müdürü SERHAT DENKTAŞ ı bul gerçekten en uygun fiyata veren yer bi fiyat sormuştum ki diğer bayilerden daha uygun ve kredi seçenekleri falan uygun oluyor ama dediğim gibi SERHAT bey'i bul
quote:
Orijinalden alıntı: no_fate
bak kardeşim sana bi tavsiye A.kutsi tecer caddesi üzerinde Zenginli otomotiv var git oraya satış müdürü SERHAT DENKTAŞ ı bul gerçekten en uygun fiyata veren yer bi fiyat sormuştum ki diğer bayilerden daha uygun ve kredi seçenekleri falan uygun oluyor ama dediğim gibi SERHAT bey'i bul
Alıntıları Göster
O FİYATA 1,4-1,6 ASTRA CLASSİC 0 KM DE ALABİLİRSİN EĞER 2, EL DE OLUR DİYOSAN TEMİZ YENİ KASA 1,4 ASTRALARDA BULABİLİRSİN
quote:
Orijinalden alıntı: DG00
O FİYATA 1,4-1,6 ASTRA CLASSİC 0 KM DE ALABİLİRSİN EĞER 2, EL DE OLUR DİYOSAN TEMİZ YENİ KASA 1,4 ASTRALARDA BULABİLİRSİN
Alıntıları Göster
Adına değil tadına para ver derim. Fabia, İbiza, Getz, Rio vs.
quote:
Orijinalden alıntı: 4polat
Alıntıları Göster
Grande punto derim
quote:
Orijinalden alıntı: 4polat
Alıntıları Göster
yaris dizel iyi bir seçenek olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
yaris dizel iyi bir seçenek olabilir.
Alıntıları Göster
yukrda yazdıklarımı oku ve git o adamı bul
quote:
yukrda yazdıklarımı oku ve git o adamı bul
Alıntıları Göster
hocam ben ankarda yaşıyorum yaa...
quote:
hocam ben ankarda yaşıyorum yaa...
Alıntıları Göster
hadi be neyse bi ara ist'ye bekleriz o zaman git ankara da tüm renault bayilerini araştır bayiler arası uçuk fiyatlar olabiliyor çünkü mutlaka biri çok uygun fiyata verecektir
quote:
hadi be neyse bi ara ist'ye bekleriz o zaman git ankara da tüm renault bayilerini araştır bayiler arası uçuk fiyatlar olabiliyor çünkü mutlaka biri çok uygun fiyata verecektir
Alıntıları Göster
Toyota yaris tavsiye edilir. ama illa dizel demiyorsan bir swift 4x4 e bak derim çok iyi bir araba bence. 23.900 e 4x4 güvenliğini yaşamak güzel birşey olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: profurio
Toyota yaris tavsiye edilir. ama illa dizel demiyorsan bir swift 4x4 e bak derim çok iyi bir araba bence. 23.900 e 4x4 güvenliğini yaşamak güzel birşey olmalı
Alıntıları Göster
skoda fabia 1.4 diesel tavsiye ederım.
quote:
Orijinalden alıntı: gyrmann
skoda fabia 1.4 diesel tavsiye ederım.
Alıntıları Göster
corsa kasa değişio mantıksız 206 sanırım yanlış yazmışsın hdi 206 28 demişsin ancak 23 civarı kampanya ile neyse 207 nin çıkması ile değer kaybedecek ve baya da eski bi kasa ayrıca yazdıın rakipleri arasında küçük kalıo aynı sınıfta daha rahat geniş araçlara bakmalısın gelelim ibizaya makyajlanan kasası ile ii bir seçenek test sürüşü yapman ve donanım motor seçenekleri ile grande punto yu değerlendirmeni öneririm.fiesta cimri ve rahat bi araç ancak (bnce) dış görünümden kaybediyor.c3 için fiestadan farklı söliyeceğim tek şey citroen oluşundan kaynaklanan endişelerim parça servis sıkıntısının yanı sıra sağlamlıkta tartışılabilir.bnm favorim ibiza(yeni) ve grande punto olur.puntoyu çok araştırdım ve içime sinerek aldım.topicleri takip edip test sürüşüne katılırsan sürüş zevki,donanım,motor,fiyat,parça-servis avantajı ve iç mekan genişiliği ile sportif dış görünüm düşünüldüğünde çok mantıklı gelicektir.bunların yanısıra yeni yarise de bakabilirsin..kolaylıklar
quote:
Orijinalden alıntı: shoparr_
corsa kasa değişio mantıksız 206 sanırım yanlış yazmışsın hdi 206 28 demişsin ancak 23 civarı kampanya ile neyse 207 nin çıkması ile değer kaybedecek ve baya da eski bi kasa ayrıca yazdıın rakipleri arasında küçük kalıo aynı sınıfta daha rahat geniş araçlara bakmalısın gelelim ibizaya makyajlanan kasası ile ii bir seçenek test sürüşü yapman ve donanım motor seçenekleri ile grande punto yu değerlendirmeni öneririm.fiesta cimri ve rahat bi araç ancak (bnce) dış görünümden kaybediyor.c3 için fiestadan farklı söliyeceğim tek şey citroen oluşundan kaynaklanan endişelerim parça servis sıkıntısının yanı sıra sağlamlıkta tartışılabilir.bnm favorim ibiza(yeni) ve grande punto olur.puntoyu çok araştırdım ve içime sinerek aldım.topicleri takip edip test sürüşüne katılırsan sürüş zevki,donanım,motor,fiyat,parça-servis avantajı ve iç mekan genişiliği ile sportif dış görünüm düşünüldüğünde çok mantıklı gelicektir.bunların yanısıra yeni yarise de bakabilirsin..kolaylıklar
Alıntıları Göster
Peugeot206Hdi full aldığın zaman 28e geliyo,sınıfında diger araclarda olmayan bazı ozellikler var(otomatik klima,arka camlar otomatik,yagmur sensörü vs). Puntoda aynı özelliklerle hemen hemen aynı fiyata geliyo oda baya hoş.ibiza'da guzelde fiyat-özellik ilişkisine gore biraz pahalıya geliyo.punto dizelde 75beygirlik var bide 90 beygirlik var.75lik vasat mı kalır çekiş falan açısından problem yaşatırmı kasa aynı çünkü?