Şimdi Ara

Yeni araç teslim alırken nelere dikkat etmeli? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
6
Favori
24.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • internette gezinirken 0 aracın ilk MTV'sini bayi öder gibi bir şey gördüm. ağustos ortası alınan 0 aracın MTV ödeme durumu nasıl olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

internette gezinirken 0 aracın ilk MTV'sini bayi öder gibi bir şey gördüm. ağustos ortası alınan 0 aracın MTV ödeme durumu nasıl olur sizce?

Aracın geçmiş hiç bir mtv borcu olmayacak şekilde alırsınız. Bu durumda bu ay alacağınız aracın mtv si ödenmiş olarak almanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Ağustos 2017; 23:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bir konu hortlatma da benden gelsin. kısmetse en geç cuma günü 0 araç teslim alacağım. öncelikle konuyu açana ve cevap verenlere teşekkür ederim. şase, camlar, boya, jantlar, aracın içi, paspaslar ve ilk yardım çantasını kontrol etmek pek aklıma gelmezdi. nasılsa 0 araç her şeyi tamdır deyip geçebilirdim. Arabayı bana satan temsilciden 6 ay önce babam araba almıştı ve sorunsuz çıkmıştı. sanırım ona güvenerek pek düşünmedim.

lastik basıncı konusu önemli. neden 50 birimlik basınç yapıyorlar ilginç.

ilk defa araç alacağım nedir nasıldır bilgim yoktu açıkçası. teslim alırken sanırım usta geliyor ve aracı anlatıyor. her ne kadar biz internetten araştırsak bile böyle bir şeyin olması güzel.
    bahşiş konusu tartışmalı. aracı teslim alırken gerçekten ilgilenir ve her şeyi anlatırlarsa gösterirlerse vs 20 kağıt sıkıştırabilirim ustaya ve temsilciye. işin iyi yapılması önemli oluyor.

hazır konu hortlamışken yazılanların haricinde var mı aklınıza gelen ya da yaşadığınız yeni bir tecrübe. motor koruma vs fix mi geliyor içerisinde, biz 6 ay önce biraz ücret ödemiştik motor ve kaput korumaya.

bir de arkadaşlar boya kontrolü yapın demişsiniz ama. boya ölçüm cihazını bayideki ustadan mı isteyeceğiz yani oranın ustasına mı kontrol ettireceğiz. adam kendi bayisinin kusurunu ele verir mi ki?

Benden tavsiye yapılacaklar listesi yap yazılı olarak. Yoksa bnm gibi heyecan yapıp bir çoğunu unutabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

bir konu hortlatma da benden gelsin. kısmetse en geç cuma günü 0 araç teslim alacağım. öncelikle konuyu açana ve cevap verenlere teşekkür ederim. şase, camlar, boya, jantlar, aracın içi, paspaslar ve ilk yardım çantasını kontrol etmek pek aklıma gelmezdi. nasılsa 0 araç her şeyi tamdır deyip geçebilirdim. Arabayı bana satan temsilciden 6 ay önce babam araba almıştı ve sorunsuz çıkmıştı. sanırım ona güvenerek pek düşünmedim.

lastik basıncı konusu önemli. neden 50 birimlik basınç yapıyorlar ilginç.

ilk defa araç alacağım nedir nasıldır bilgim yoktu açıkçası. teslim alırken sanırım usta geliyor ve aracı anlatıyor. her ne kadar biz internetten araştırsak bile böyle bir şeyin olması güzel.
    bahşiş konusu tartışmalı. aracı teslim alırken gerçekten ilgilenir ve her şeyi anlatırlarsa gösterirlerse vs 20 kağıt sıkıştırabilirim ustaya ve temsilciye. işin iyi yapılması önemli oluyor.

hazır konu hortlamışken yazılanların haricinde var mı aklınıza gelen ya da yaşadığınız yeni bir tecrübe. motor koruma vs fix mi geliyor içerisinde, biz 6 ay önce biraz ücret ödemiştik motor ve kaput korumaya.

bir de arkadaşlar boya kontrolü yapın demişsiniz ama. boya ölçüm cihazını bayideki ustadan mı isteyeceğiz yani oranın ustasına mı kontrol ettireceğiz. adam kendi bayisinin kusurunu ele verir mi ki?

Benden tavsiye yapılacaklar listesi yap yazılı olarak. Yoksa bnm gibi heyecan yapıp bir çoğunu unutabilirsiniz

Muhtemelen öyle yapacağım.

• Yedek anahtarında asıl anahtar gibi olmasını ısrarla isteyin.... 5 liralık yedek anahtara kanmayın....

• Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce sıfır Ford focus benzinli araç aldım.1000 km görmeden araba motor arızası verdi bende iade yada değişim istedim.onlarda genel bir sorun olduğunu fabrika kaynaklı olduğunu belirttiler.cok uzatmayalım bana üç seçenek sundular bende dizel aracı focus u tercih ettim. Üzerine 20 bin yakın para vererek.buraya kadar anormalin normali ve yeni aracım geldi boya kalınlığına bir baktım 200-250 arası araba ful iki kat boyalı.satan kişininde bayinininde bildiği bişey değil ve ben aracı istemiyorum.dedim onlarda başka seçeneğiniz yok kabul etmeniz gerekiyor.nirmal. Kalinligin ne olması ve diğer yakındaki araçlara baktığımız ve 130 civarı çıktığı halde otokoc fabrikası boya yok 350 mikrona kadar sıkıntı yok dedi.alsam bir türlü almasam başka seçenekte yok sıfır deyip atmayın firmalar hep fazla kazanmanın. Derdinde

• Ekspertizden randevu al aracı götür standart testten geçir. İçin rahatlasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe87 E kullanıcısına yanıt
    Kötü denk gelmiş hocam. 0 araçta bile böyle sıkıntılar çıkması üzücü. Ancak garantisi vardır ve senin işini halletmek zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 16 Ağustos 2017; 10:19:4 >
  • Arkadaşlar, ruhsatı onlar mı düzenliyor her şeyi ile yoksa benim yapmam gereken bir şey olacak mı? Trafik sigortasını yaptırdım ve poliçe bilgilerini ilgilenen arkadaşa mail attırdım. Benim yapmam gereken bir şey olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.