Şimdi Ara

Yeni aracı iade etme prosedürü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracınızın ikinci eli çok çok iyi nerdeyse aldığınız paraya satabilirsiniz. Bir de şöyle düşünün çok basit birşeyden hata veren her arabayı değiştirseniz firma batmaz mı? Belki çok basit birşeydir sıkmayın canınızı tadını çıkarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin aracı alıcam servisten herhangi bir Ücret çıkmaz dediler.

Önceden böyle birşey Başıma gelmedi.

Mantık yürütüyorum dizele su katmış olsa bile araç çalışır gider ses yapar vs vs sonuçta 150 tl verdim dizel aldım.
    Kaç mililitre su olabilir.

Örnek 20 litre dizel de Yarim kilo su olurmu olmaz bence

Araç her türlü çalışır yolda yalpalama yapar çekişten düşer vs vs olur diye düşünüyorum.

Aracı akşam bıraktım sabah kontağı açtım direk motor ışığı yanıyor.

Evet Haklısınız kul yapısı Diyoruz

Ama garantim bitince de Başıma gelirse ne yapıcam.

Neyse dizeli değiştiririm zaten yıllardır aldığım yer var ordan alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonucları merak ettim
  • motoru tamir görmüş arabayı kimse değerinde almaz onu geçin bi kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Araç vw, servis doğuş oto

Bunu yazmak için gelmiştim, gidiyorum
  • Elalemin derdi ile geyik yapıyor veletler.Yazık.

Forumun seviyesi yerlerde.

• kabahat yakıtsa arabadan niye soğuyorsunuz ki..
  • Yetkili ana servis

Yakıt deposunda yakıt harici farkı katkı maddesi bulunduğuna dair bilgi verdi.

Filitre enjektör temizlik değişim gibi servis tabirleri yazıyor.

Tavsiye edilen cevap

İlk yakıt alımlarında bu tür durumların sık görüldüğü. Tavsiye cevap farklı yakıt firmaları tavsiye edilen yakıt firmasından alım yapılması cevabı oldu.

........

Ayrıca yakıtı aldığım firma ise yakıtlarında bir sorun olmadığını o tarih ve saatte birçok aracın dizel aldığını bir Problem olsa diğer sürücülerin de sizin gibi şikayet etmesi gerektiğini yanlız böyle bir şikayetin gelmediği söylediler.

Böyle bir şikayette yakıt istasyonu ölçüm ve temizlik için birkaç gün pompa devre dışı bırakıldığını söyledi böyle birşey zaten olmamış.

Onlarda araç üreten firma ilk dizeli kalitesiz yada katkı maddeli koymuş olabilir vs vs dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Yetkili ana servis

Yakıt deposunda yakıt harici farkı katkı maddesi bulunduğuna dair bilgi verdi.

Filitre enjektör temizlik değişim gibi servis tabirleri yazıyor.

Tavsiye edilen cevap

İlk yakıt alımlarında bu tür durumların sık görüldüğü. Tavsiye cevap farklı yakıt firmaları tavsiye edilen yakıt firmasından alım yapılması cevabı oldu.

........

Ayrıca yakıtı aldığım firma ise yakıtlarında bir sorun olmadığını o tarih ve saatte birçok aracın dizel aldığını bir Problem olsa diğer sürücülerin de sizin gibi şikayet etmesi gerektiğini yanlız böyle bir şikayetin gelmediği söylediler.

Böyle bir şikayette yakıt istasyonu ölçüm ve temizlik için birkaç gün pompa devre dışı bırakıldığını söyledi böyle birşey zaten olmamış.

Onlarda araç üreten firma ilk dizeli kalitesiz yada katkı maddeli koymuş olabilir vs vs dediler.

Çalıştığım şirkete filo kiralama yoluyla 5 adet dizel araç almıştık. Sıfır km bayiden çıktık en önde ben yakıt almaya gidiyoruz, arkada diğer araçlar. Baktım aracın arkasından mavi dumanlar geliyor hemen sağa çektim indim diğer arabalara baktım onlardan da mavi duman geliyor. Aradık yetkiliyi, depoyu doldurun geçer dedi depoda biraz su kalmış olabilir dedi. Gerçekten depoları dolduktan sonra duman falan kalmadı. Bu benim kafamda ilginç bir anı olarak kalmıştır... Sizlerin de aklında bulunsun bayiden çıkınca depoda neler olduğunu bilemiyoruz...

• Öncelikle geçmiş olsun.

Yeni nesil araçlar çok hassas; çok büyük ihtimal araç birikecek kadar olmasa da su varlığını tespit ettiği için motor arıza ışığı yaktı. Bende de dizel aveo var; normalde mazotta su ışığı var ama "kod 89 / en yakın yetkili servise başvurun" uyarısı verdi, bilgisayara bağladığımızda "yakıt hattında su tespit edildi" hatası verdi. Mazot filtresinin su biriktirme tapasını açtık, akan mazotta iğne ucu büyüklüğünde minik minik gözle zor görülür şekilde su tanecikleri vardı, birikecek kadar kesinlikle yoktu. Sizin de benzer bir durum başınıza gelmiş olabilir, bence aracınızdan soğumanıza bir sebep teşkil etmemeli...
  • Ne yapsaydı araba yakıta karışan suyu terleme ile atsa mıydı?
  • geçmiş olsun

akaryakıt istasyonunun adı ne ??
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Kanunen bir başvurum olmadığım sürece karşı tarafı haksız düşürmediğim sürece paylaşmamam sadece bilinen ulusal kanallarda reklamları olan büyük bir firma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.