Özelliklerini kıyasladım, kendimce önemli olan donanımları paylaştım. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Farklar 17' alaşım jant Edition, 17' titanyum görünümlü alüminyum jant Enjoy Elektronik Park Freni Enjoy Işıklı makyaj aynaları Enjoy Arka okuma lambaları Enjoy Koyulaştırılmış arka camlar Enjoy Deri direksiyon simidi Enjoy Kırmızı iç mekan aydınlatması Enjoy Otomatik yanan far Enjoy Ön sis farı Enjoy Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası Enjoy Yağmur Sensörü Enjoy Yokuş kalkış desteği Enjoy Watt bağlantılı arka süspansiyon Enjoy
Her iki modelde de olan (benim için) önemli donanımlar Direksiyondan kumanda Hız sabitleyici Ön kol Dayama
Her iki modelde de olmayan (benim için) önemli donanımlar Bluetooth Cep Telefonu Bağlantısı Usb den Mp3 dinleme
Teknik Özellikler 1.6 Ecotec 115hp Edition /Active Select 1.4 Turbo Ecotec 140hp Enjoy Active / Active Select
Şehir İçi 9.9 lt 8.9 lt Şehir Dışı 5.5 lt 5.2 lt Ortalama 7.1 lt 6.6 lt Max Hız 182 km 200 km 0-100km 13.3 sn 10.0 sn
Liste Fiyatları 1.6 Ecotec 115hp Edition / Active Select 46.239 tl 1.4 Turbo Ecotec 140hp Enjoy Active / Active Select 48.623 tl
Şuan; 2006 Opel Astra Enjoy Twinport Easytronic 1,6 HB 115hp kullanıyorum. Kesinlikle Yeni Astra ve Otomatik alacağım. Mevcut aracımda Prins Marka LPG var. Yeni alacağım araca bir müddet sonra LPG taktıracağım. Her iki motor seçeneğide LPG uyumlu mudur? Bir de motor ve donanım farklarını kıyaslarsak 2384-tl rakam sanırım çok büyük bir fark değil sizler ne düşünürsünüz?
motor tamamen değiştiği yakıt tüketimi düştüğü için enjoy active daha avantajlı 2013'de makyajlanan tek donanım enjoy active zaten
bluetooth ve usb bağlantısı içinde ekstradan navigasyon takılıp eklenebilir.
Merhaba Navi sadece Sport ve Cosmo modellere ekleniyor diye biliyorum..
Yeni astra lar için LPG konusunu detaylı şekilde araştırmanızı öneririm. (LPG li kullanımda motor sübap eritme sorunu vs)