Şimdi Ara

Yeni Astra'ya lpg mi, Hyundai Era'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette incelediğime göre Opel motorları LPG'ye oldukça uyumluymuş. Şimdi LPG'li Focus kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu sene arabamı değiştirmeyi düşünüyorum.
    Fakat Hyundai'lerin 1.5 diesel motorları da oldukça iyi.
    Hangisini önerirsiniz? Yeni Astra alıp LPG taktırmayı mı yoksa diesel Era'yı mı?
    Era 33 küsur, Astra ise 34 küsur bin ytl.

• lpg kullanmıyorum kullanmayida dusunmuorum ancak lpg den memnun oldugnuzu soyluyorsuunuz.
    ozman yenı astra tabiikide.
    araç kalitsi olarak era dan kat be kat ustun
  • yeni astra çok konforlu ve performansını beğendiğim bir araçtır fakat dizele benzinliyi kıyaslıyoruz en başta senin bir araçtan beklentilerin nelerdir yakıt tüketimi mi yoksa konfor güvenlik vs mi bunların cevabını verdiğinde hangisini tercih etmen gerektiğini anlarsın ztn fiyatını tam bilmiyorum ama 1.3 astra cdti ın fiyatı ne kadar arada çok fark yoksa onu tercih et hem vergiyi alt dilimden ödersin hemde 6ileri şanzımanı var

edit: bu fiyata focus trend 1.6tdci da düşünebilirsin eğer koç çalışanıysan veya koç çalışanı yakının varsa %10-%15 indirimde yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 1 Temmuz 2007; 14:14:46 >
  • Seçeneklerinde astra varken era'yı düşünme..

Benzinli astra'ya 34 verebiliyorsan 36'ya dizelini veriyorlar.Sonuçta lpg'de taksan aynı fiyata gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3333

Seçeneklerinde astra varken era'yı düşünme..

Benzinli astra'ya 34 verebiliyorsan 36'ya dizelini veriyorlar.Sonuçta lpg'de taksan aynı fiyata gelecek.

+1000 katılıyorum
  • kesinlikle astra era neymiş astranın yanında
  • Astra 1.3 cdti'ı test ettim. Hayatımda kullandığım en kötü araba. Kağıt üzerinde güzel görünen torkunu çok az bir devir aralığında veriyor. Ve çok hantal.
    Zaten Astra alırsam LPG taktırmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia mı Hyundai' mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nucleareng

Astra 1.3 cdti'ı test ettim. Hayatımda kullandığım en kötü araba. Kağıt üzerinde güzel görünen torkunu çok az bir devir aralığında veriyor. Ve çok hantal.
    Zaten Astra alırsam LPG taktırmayı düşünüyorum.

Ama benzinli astra'da çok hantal..Bir de lpg takınca araç daha da çok yığılacak.
  • Bizde era var benzinli ama içi çok geniş bi araç dizelinde peformansı baya iyi youtube a videosu var
    http://www.youtube.com/watch?v=uC9B2SjiO7w
  • bence astra clasic al !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.