Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralarındaki fiyat farkına göre karar verip

1.4 TFSI 140 Hp S-Tronic
    yada
    1.6 TDI 105 Hp S-Tronic

almayı düşünüyorum...

Acaba Mart sonunda hangi motor&şanzıman&donanım seçenekleri gelicek ve fiyatları nasıl olucak...

Bi aklımda 85 bine 170 Hp Urbanline Bmw 118i al diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 9 Ocak 2013; 21:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Aralarındaki fiyat farkına göre karar verip

1.4 TFSI 140 Hp S-Tronic
    yada
    1.6 TDI 105 Hp S-Tronic

almayı düşünüyorum...

Acaba Mart sonunda hangi motor&şanzıman&donanım seçenekleri gelicek ve fiyatları nasıl olucak...

A3 tdi test surusune cıktım 2 gun once. Aracın yalıtımı cok cok iyi. Dizel sesi cok az geliyor kabine. Bmw 3.20d test etmıstım asırı bir sekilde dizel motorun sesi geliyor içeriye. A3 tdi'dan performans beklememek lazım. 1.4 tfsi 122 hp ile aralarında 5-6bin lira fark var. 122 hp alıp geri kalanıyla aksesuar almak daha cezbediyor.

Bmw 1 serisine de baktım ama A3deki şık oluşu ve oturakla bir araç oluşunu 1'de göremedim. 1 serisinde hersey extraya giriyor. Servotronic direksiyona bile 500-600 euro istiyorlar. Servosuz araba mı kaldı bu devirde.Ayrıca sportline alınca 16 inch jantlar gelıyor 1de ama A3 ambition alınca 17 ınch jantlar geliyor.

3 kere Bmw 1 alıcam diye gittim showrooma ama ısınamadım o arabaya. A3'e kafam daha cok yattı. Yakın zamanda siparişi vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twixmars

quote:

1.4 TFSI 140 Hp S-Tronic
    yada
    1.6 TDI 105 Hp S-Tronic

almayı düşünüyorum...

A3 tdi test surusune cıktım 2 gun once. Aracın yalıtımı cok cok iyi. Dizel sesi cok az geliyor kabine. Bmw 3.20d test etmıstım asırı bir sekilde dizel motorun sesi geliyor içeriye. A3 tdi'dan performans beklememek lazım. 1.4 tfsi 122 hp ile aralarında 5-6bin lira fark var. 122 hp alıp geri kalanıyla aksesuar almak daha cezbediyor.

Bmw 1 serisine de baktım ama A3deki şık oluşu ve oturakla bir araç oluşunu 1'de göremedim. 1 serisinde hersey extraya giriyor. Servotronic direksiyona bile 500-600 euro istiyorlar. Servosuz araba mı kaldı bu devirde.Ayrıca sportline alınca 16 inch jantlar gelıyor 1de ama A3 ambition alınca 17 ınch jantlar geliyor.

3 kere Bmw 1 alıcam diye gittim showrooma ama ısınamadım o arabaya. A3'e kafam daha cok yattı. Yakın zamanda siparişi vericem.

Gelecek araçlar belli olsun bende a3 e daha yakınım...

1.6 TDI 105 S-Tronic büyük ihtimalle gelir ancak ilk partide silindir kapamalı 1.4 TFSI 140 Hp S-Tronic geleceğinden emin değilim... 140 Hp güç ve gerçekten makul gözüken tüketim bu seçeneği baya cazip gösteriyor... haftaya fırsat bulursam Kayseri bayisine uğrayıp bilgi alacağım...

Bu arada A3 alırsam rengi belli; Muson Gri :)

• quote:

quote:

quote:

1.4 TFSI 140 Hp S-Tronic
    yada
    1.6 TDI 105 Hp S-Tronic

almayı düşünüyorum...

1.6 TDI 105 S-Tronic büyük ihtimalle gelir ancak ilk partide silindir kapamalı 1.4 TFSI 140 Hp S-Tronic geleceğinden emin değilim... 140 Hp güç ve gerçekten makul gözüken tüketim bu seçeneği baya cazip gösteriyor... haftaya fırsat bulursam Kayseri bayisine uğrayıp bilgi alacağım...

Alıntıları Göster

140 hplik olursa tabiki daha iyi olur =) ben de ilk partide geliceğinden emin değilim. Satış temsilcisine sordum daha bir bilgi yok dedi. Almanya sitesine de baktım orda da 140 hp'lik secenek gozukmuyor.

Renk konusunda ben arada kaldım. Muson gri de cok guzel scuba mavisi de cok guzel.

• quote:

140 hplik olursa tabiki daha iyi olur =) ben de ilk partide geliceğinden emin değilim. Satış temsilcisine sordum daha bir bilgi yok dedi. Almanya sitesine de baktım orda da 140 hp'lik secenek gozukmuyor.

Renk konusunda ben arada kaldım. Muson gri de cok guzel scuba mavisi de cok guzel.

Almanyada 1.6 TDI S-Tronic seçeneğide yok ama başka avrupa ülkelerinde satılabiliyor... Her pazarın öncelikli motor seçenekleri farklı, belli olmaz ilk etapta 140 lıklarda gelebilir, Mart'ta Golf lerde 140 lıkların geleceği söyleniyor, eş zamanlı gelebilir belkide... 1.6 TDI 130 Hp S-Tronic çıkarsalarda hiç bakmasak başka motorlara :)
  • Sportback'i ben de heyecanla bekliyorum.
  • 2013 sportback'i 70.000 TL'ye alma şansımız varmı,tek istediğim çelik jant başka aksesuarlara gerek yok..
  • Bu arabayı 70.000 TL'ye alma şansımız var mı?Çelik jant olsun kapak olmasın yeter bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Bu arabayı 70.000 TL'ye alma şansımız var mı?Çelik jant olsun kapak olmasın yeter bana.

Malesef ben dun 2012 audi a3 sportback aldim en fullu spor deri koltuklar 17" jant vs vs hersey var en dolusu 99 binden 83 e dustuler yeni kasa sportback in mayisdan assagi gelmeyecegini soylediler gelecek partta ortalama 90 bin lira civari bi fiyat bekleniyor ki dolusu degil ! Bos yeni a3 tek kapi vardi antalya basaranda 83 bin fiyat var hemen anahtar teslim ama cok begendm diyemem yeni sportbacklerin piyasada belirmesi felan 2014 u bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun, yolun kenarına park etmiş bir tane ambition paketli, cam tavanlı beyaz a3 gordum. Jantlar standart ambition jantıydı 17 inch. Baya guseldi. Motoruna bakma fırsatım olmadı araç kullanıyorudum.
    Suan 140 hplık motoru beklıyorm. 140'lık yapmasalardı, siparişi vericektim.
  • Dün itibariyle Yeni Kasa a3 ambition 1.4 122 stronik aracımı teslim aldım. Aracım parlak kırmızı donanım olarak panaromik tavan xenon farlar, advance paket (mmi,bluetooth vs.) 3 kollu vitesli direksiyon ve ışık paketi var. 2012 model ve sol kapıda 2 mm çentik olduğu için liste fiyatı üzerinden yüzde 10 cıvarı iskonto aldım. Daha 100 km oldu merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 23 Ocak 2013; 7:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Dün itibariyle Yeni Kasa a3 ambition 1.4 122 stronik aracımı teslim aldım. Aracım parlak kırmızı donanım olarak panaromik tavan xenon farlar, advance paket (mmi,bluetooth vs.) 3 kollu vitesli direksiyon ve ışık paketi var. 2012 model ve sol kapıda 2 mm çentik olduğu için liste fiyatı üzerinden yüzde 10 cıvarı iskonto aldım. Daha 100 km oldu merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Hayirli olsun hocam.Ben de sportback bekliyorum.yuzde 10 civarı indirim ile 64e falan gelmesi gerekiyor ki cok cok iyi bir rakam.

Aracın yalıtımı nasil?ruzgar sesi,lastik sesi,egzos ve motor sesi acısından?

Biraz fotograf ekleyebilirseniz cok iyi olur..

• Selam ben 25 kasımdan beri yeni kasa A3 ambition 1.4 tfsi s-tronic kullanıyorum, A3 almadan önce bmw 1, mercedes a serisinide inceledim bu üç aracında kendine has özellikleri mevcut olduğundan karar vermek oldukça güç oldu benim için sonuçta bana göre daha sade ve sportif olan A3'ü tercih ettim araçtan gayet memnunum ve alacaklara da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Dün itibariyle Yeni Kasa a3 ambition 1.4 122 stronik aracımı teslim aldım. Aracım parlak kırmızı donanım olarak panaromik tavan xenon farlar, advance paket (mmi,bluetooth vs.) 3 kollu vitesli direksiyon ve ışık paketi var. 2012 model ve sol kapıda 2 mm çentik olduğu için liste fiyatı üzerinden yüzde 10 cıvarı iskonto aldım. Daha 100 km oldu merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Hayirli olsun hocam.Ben de sportback bekliyorum.yuzde 10 civarı indirim ile 64e falan gelmesi gerekiyor ki cok cok iyi bir rakam.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. sizin söylediğiniz fiyattan alabilmem için ambition 1.4 122 stronik şeklinde donanımsız olması gerekiyor. 64 biraz hayali rakam. aracın üstünde saydıgım donanımlar 6.700 euro tutuyor ki 16.000 tl yapıyor. aracın bana maliyeti 78b oldu. Ben araca bayıldım ruzgar sesi lastik sesi yalıtımı gayet guzel geldi bana fakat farklı araçlarla fazla tecrubem olmadığı için sizi yanıltmayayım. mmı sistemine bluetooth iphone baglanınca kablosuz aux gibi işlem görüyor ilave olarak şarkı ismi araç üzerinden ileri geri sarma yapabılıyorsunuz. iç malzeme katilesi tartışmasız olarak rakipsiz. Sizede sabırlı beklemeler diliyorum :D
    Resim konusuna gelince biraz zaman geçsin havalar güzelleşsin, ben sürmekten biraz vakit bulayım çeker yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 23 Ocak 2013; 11:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin_35

Selam ben 25 kasımdan beri yeni kasa A3 ambition 1.4 tfsi s-tronic kullanıyorum, A3 almadan önce bmw 1, mercedes a serisinide inceledim bu üç aracında kendine has özellikleri mevcut olduğundan karar vermek oldukça güç oldu benim için sonuçta bana göre daha sade ve sportif olan A3'ü tercih ettim araçtan gayet memnunum ve alacaklara da tavsiye ederim.

Sizin de aracınız hayırlı olsun. A3 konusu hareketlenmeye başladı :D
  • quote:

quote:

Selam ben 25 kasımdan beri yeni kasa A3 ambition 1.4 tfsi s-tronic kullanıyorum, A3 almadan önce bmw 1, mercedes a serisinide inceledim bu üç aracında kendine has özellikleri mevcut olduğundan karar vermek oldukça güç oldu benim için sonuçta bana göre daha sade ve sportif olan A3'ü tercih ettim araçtan gayet memnunum ve alacaklara da tavsiye ederim.

Sizin de aracınız hayırlı olsun. A3 konusu hareketlenmeye başladı :D

Teşekkürler evet çoğalıyoruz yavaş yavaş :) sizde farklı olarak panaromik var sanırım benimkide beyaz..
  • quote:

Aracınızın performansından bahseder misiniz? bir de ortalama olarak yakıt tüketiminizi merak ediyorum.
    Test surusunde 1.6 tdi dsg kullandım cok hantal kaldı motor.
  • quote:

quote:

Aracınızın performansından bahseder misiniz? bir de ortalama olarak yakıt tüketiminizi merak ediyorum.
    Test surusunde 1.6 tdi dsg kullandım cok hantal kaldı motor.

Aracım 1.4 tfsı 122 beygir 100 km.hıza ortalama 9 saniyede ulaşıyor ben gayet memnunum bana yetiyor, serilik açısından sizin kullandığınız dizelden iyidir, yakıt tüketimi aracı kullanımıza göre değişiyor ortalama 5- 6 lt. gibi diyebilirim, performans isterseniz S i bekleyin:)

• quote:

quote:

quote:

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. sizin söylediğiniz fiyattan alabilmem için ambition 1.4 122 stronik şeklinde donanımsız olması gerekiyor. 64 biraz hayali rakam. aracın üstünde saydıgım donanımlar 6.700 euro tutuyor ki 16.000 tl yapıyor. aracın bana maliyeti 78b oldu. Ben araca bayıldım ruzgar sesi lastik sesi yalıtımı gayet guzel geldi bana fakat farklı araçlarla fazla tecrubem olmadığı için sizi yanıltmayayım. mmı sistemine bluetooth iphone baglanınca kablosuz aux gibi işlem görüyor ilave olarak şarkı ismi araç üzerinden ileri geri sarma yapabılıyorsunuz. iç malzeme katilesi tartışmasız olarak rakipsiz. Sizede sabırlı beklemeler diliyorum :D
    Resim konusuna gelince biraz zaman geçsin havalar güzelleşsin, ben sürmekten biraz vakit bulayım çeker yüklerim.

3 kol direksiyon ortası yuvarlak direksiyonsa cok güzel duruyor ben de mutlaka almak isterim.xenon led paket zaten olmazsa olmazlardan.fotograflari heyecanla bekliyorum.sportback fiyatları cok uçmaz umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 kol direksiyon ortası yuvarlak direksiyonsa cok güzel duruyor ben de mutlaka almak isterim.xenon led paket zaten olmazsa olmazlardan.fotograflari heyecanla bekliyorum.sportback fiyatları cok uçmaz umarım.

ortası yuvarlak dediğniz gibi çok güzel duruyor fakat altı düz değil. eğer altı düz isterseniz onu da ayrı olarak belirtin. Yurt dışında sportpack farkı pek yok ama Türkiyede ne olur bilinmez. Umarım gönlünüze göre bir araca kavuşursunuz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.