Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

quote:

quote:

Arkadaşlar Ford Focusun 64 Bine satıldıgı bi ülkede yeni kasa audi a3 ün 60 binlerde olmasını beklemeyin , Ben daha 1 hafta önce 2012 tdi stronic audi a3 sportback aldım en fullu liste fiyatı 99du , 83e aldık. Opsiyoneller full yetkiliyle yeni sportbackle ilgili konustugumuzda dizellerin yaz sonuna kadar anca piyasaya cıkacagını soyledi bende o kadar beklemek istemedim acıkcası benzinli ve bos modeller gelicek fiyatlarıda 74 civarı olucak Alıntılarsınız yine :) bu dedigim modellerin gelmeside mayıstan önce olmayacakmış Antalya Başaran Audi müdürü Serkan beyle muhattap oldum

Yanılıyorsunuz...

öncelikle şunu belirteyim 64 Bin dediğiniz Focus donanım açısından en dolu paket ve dizel motor versiyonu... Bizim bahsettiğimiz Audi ise benzinli motor ve en boş versiyonu... İlle A3 ile kıyaslayacaksanız 45 Bine satılan Focus ile kıyaslamanız gerekir...

Bir diğer nokta, 2012 model eski kasa A3 Sportback Ambiante donanım 1.6 TDI Stronic, Cam Tavan, 17" Alaşım Jant, Audi Radio Concert v.s. gibi bir yığın ekstra opsiyon ile birlikte 72 Bin fiyat teklifi aldım, eski kasa olduğu için içime sinmedi ve almadım... listede 99 değil 199 yazsada bence sizin araçta çok ekstrem bir donanım yoksa pahalı almışsınız... Liste fiyatları böyle indirim dönemlerinde müşteri algılarını manipüle etmek maksatlı yayınlanırlar genelde, listeye itibar etmeyip bizzat makul bir arayışa girmek size kaydadeğer kazanç sağlayabilir...

Gec goruyorum kusura bakmayin , benim amacim focusu kotulemek degildi ama audiden beklediginiz fiyatlar cok az.
    Benm aracta ekstra olarak spor amartisorler uc kollu direksiyon ve spor celik jant

Mesele Focusu kötülemeniz yada övmeniz değil, zaten boyutları itibariyle aynı segmentteki araçlar dahi olsa aralarında fark olan araçlardan bahsediyoruz... bu fark 15-20 Bin TL den yukarı çıktıkça saçma bir hal alıyor ki, referans araçlar Focus değil BMW 1 Serisi, Mercedes A Serisi ve Volvo V40... Bugünkü piyasada boş bir benzinli Audi A3, 65 Bin TL den sonra cidden mantıksız bir hal almaya başlıyor... Bence siz A3 ten beklentilerinizi fazla yüksek tutuyorsunuz özellikle fiyat anlamında...

Ama hep söylerim kural şudur; Arz / Talep

Bu araca üretildiği kadarını satacak 150 bin ödeyen ve bundan rahatsız olmayan müşteri bulunsa bu ürünün fiyatı 150 bin olur... Bir ürünün fiyatı; müşterilerinin ödemeye razı olduğu en yüksek rakam ile oluşur...

;)

Haklisiniz ekonomi okuyorm bende demand supply curve en cok basimi agritan konu :D

Fakat sizin 72 bin dedgnz arac dizelmi ? Ve ambiante mi ? Benm arac ambition , dizel , f sanzumanindan ipod arayuzune kadar dolu yani ben icinde mutlu oluyorum ve yakit tuketimi gayet guzel , yaza dogru yazilim dusunuyorum araca hayrlisibakalm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Ford Focusun 64 Bine satıldıgı bi ülkede yeni kasa audi a3 ün 60 binlerde olmasını beklemeyin , Ben daha 1 hafta önce 2012 tdi stronic audi a3 sportback aldım en fullu liste fiyatı 99du , 83e aldık. Opsiyoneller full yetkiliyle yeni sportbackle ilgili konustugumuzda dizellerin yaz sonuna kadar anca piyasaya cıkacagını soyledi bende o kadar beklemek istemedim acıkcası benzinli ve bos modeller gelicek fiyatlarıda 74 civarı olucak Alıntılarsınız yine :) bu dedigim modellerin gelmeside mayıstan önce olmayacakmış Antalya Başaran Audi müdürü Serkan beyle muhattap oldum

Yanılıyorsunuz...

öncelikle şunu belirteyim 64 Bin dediğiniz Focus donanım açısından en dolu paket ve dizel motor versiyonu... Bizim bahsettiğimiz Audi ise benzinli motor ve en boş versiyonu... İlle A3 ile kıyaslayacaksanız 45 Bine satılan Focus ile kıyaslamanız gerekir...

Bir diğer nokta, 2012 model eski kasa A3 Sportback Ambiante donanım 1.6 TDI Stronic, Cam Tavan, 17" Alaşım Jant, Audi Radio Concert v.s. gibi bir yığın ekstra opsiyon ile birlikte 72 Bin fiyat teklifi aldım, eski kasa olduğu için içime sinmedi ve almadım... listede 99 değil 199 yazsada bence sizin araçta çok ekstrem bir donanım yoksa pahalı almışsınız... Liste fiyatları böyle indirim dönemlerinde müşteri algılarını manipüle etmek maksatlı yayınlanırlar genelde, listeye itibar etmeyip bizzat makul bir arayışa girmek size kaydadeğer kazanç sağlayabilir...

Gec goruyorum kusura bakmayin , benim amacim focusu kotulemek degildi ama audiden beklediginiz fiyatlar cok az.
    Benm aracta ekstra olarak spor amartisorler uc kollu direksiyon ve spor celik jant

Mesele Focusu kötülemeniz yada övmeniz değil, zaten boyutları itibariyle aynı segmentteki araçlar dahi olsa aralarında fark olan araçlardan bahsediyoruz... bu fark 15-20 Bin TL den yukarı çıktıkça saçma bir hal alıyor ki, referans araçlar Focus değil BMW 1 Serisi, Mercedes A Serisi ve Volvo V40... Bugünkü piyasada boş bir benzinli Audi A3, 65 Bin TL den sonra cidden mantıksız bir hal almaya başlıyor... Bence siz A3 ten beklentilerinizi fazla yüksek tutuyorsunuz özellikle fiyat anlamında...

Bu araca üretildiği kadarını satacak 150 bin ödeyen ve bundan rahatsız olmayan müşteri bulunsa bu ürünün fiyatı 150 bin olur... Bir ürünün fiyatı; müşterilerinin ödemeye razı olduğu en yüksek rakam ile oluşur...

;)

Haklisiniz ekonomi okuyorm bende demand supply curve en cok basimi agritan konu :D

Fakat sizin 72 bin dedgnz arac dizelmi ? Ve ambiante mi ? Benm arac ambition , dizel , f sanzumanindan ipod arayuzune kadar dolu yani ben icinde mutlu oluyorum ve yakit tuketimi gayet guzel , yaza dogru yazilim dusunuyorum araca hayrlisibakalm

evet bahsettiğim araç 1.6 TDI STronic ve ambition. Aracınız da STronic şanzıman varken yazılım konusunda biraz temkinli davranmanızda yarar var...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanılıyorsunuz...

;)

evet bahsettiğim araç 1.6 TDI STronic ve ambition. Aracınız da STronic şanzıman varken yazılım konusunda biraz temkinli davranmanızda yarar var...

Tavsiyler icin tesekkur ederim performanstan memnunum aslinda ama bundan once kendime ait olmayan bi arac surdum 1 sene kadar 2.0diesel 178 hp tadi damagimda kaldi:D

• 2013 ambition 1.6tdi stronic + sunroof için 38000euro teklifi aldım sizce fiyat nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: barlo

2013 ambition 1.6tdi stronic + sunroof için 38000euro teklifi aldım sizce fiyat nasıl.

Yeni kasa mı Eski Kasa mı? Sportback mi? 3 Kapılı mı?

Eski kasa ise fiyat anormal pahalı, yeni kasa ise henüz fiyatlar yorum yapabilecek kadar açığa çıkmadı, sportbackler henüz ortada yok... 3 Kapılı olanlar var sadece ama şahsi fikrim yeni kasa 3 Kapılılar içinde oldukça pahalı sayılabilecek fiyat... Şayet otomatik şanzıman şartınız yoksa BMW 116ed, Mercedes A180 CDI ve Volvo V40 lara bakmanız şiddetle öneririm çünkü bu araçlara gayet uygun teklifler alınabiliyor ve A3 ten geri kalacak araçlar değil..
  • Yeni kasa ve 3 kapı mart ortasi nisan basi gibi gelir dediler.Diğer dediğiniz araçlarda çok güzel.1 serisi istiyordum aslında ama dizel otomatik seçeneği olmadığından mecbur onlari elemek zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: barlo

Yeni kasa ve 3 kapı mart ortasi nisan basi gibi gelir dediler.Diğer dediğiniz araçlarda çok güzel.1 serisi istiyordum aslında ama dizel otomatik seçeneği olmadığından mecbur onlari elemek zorunda kalıyorum.

Dostum fiyat cok iyi kesinlikle ben arastirdim yeni arac aldim ve tek kapi a3 leride arastirdim 1.4tfsi sunroofsuz 35bin euro senin baktgn aracin fiyatini daha iyiye bulablcegni sanmiyorum rengi ne

• Parlak kırmızı.Renge para almıyorlar diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlo -- 5 Şubat 2013; 19:21:51 >

• kiralık 2013 a3
    şimdi istanbul da olmak vardı anasını satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: garin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-sadece-minel-carrental-farkiyla-2013-model-yeni-kasa-audi-a-3-113956627/detay

kiralık 2013 a3
    şimdi istanbul da olmak vardı anasını satayım

Ben de orada olsaydım 1 gün test ederdim ne güzel.

Bu arada dashboard yakıyor.

• Hayırlı olsun hocam araç çok yakışıklı maşallah.Vakit olursa iç mekandan fotoğraflar ve gece stoplar yanarken fotoğraflar da bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hayırlı olsun hocam araç çok yakışıklı maşallah.Vakit olursa iç mekandan fotoğraflar ve gece stoplar yanarken fotoğraflar da bekleriz.

Teşekkürler en kısa zamanda iç mekan ve ledler yanık fotolarınıda koyarım:)
  • Ankara doğuşta beyaz 1.4 s-tronic attraction paket eksta xenon, advance paket ve 17 jant araç var yeni kasa son 77 dediler.koltukların kalitesi a-b sınıfı araçlarla aynı alıcak olanlar kesinlikle standart koltuktan almasınlar gerçekten aracın en kötü ve kalitesiz gözüken yeri torpido tasarımdan dolayı yok gibi bir şey ekran kapalı olunca bir an boşluk fazla geldi ama ekran çıkınca güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin_35

İzmir'deki ilk yeni kasa a3 sahibi olarak bi kaç foto benden arkadaşlar :)

Dostum aracın hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun.Aracın ambition paketmi

• resimleri küçük haliyle koyarsanız daha makbule geçer arkadaşlar böyle sayfanın açılması sıkıntı oluyor.
  • Aynen aracım ambition 1.4 s tronic +advance paket
  • Hala 5 Kapı sportback için teslimat ve fiyat bilgisi yok..
  • sedan a3 hakkında bilgi var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin_35

Aynen aracım ambition 1.4 s tronic +advance paket

Aracın icininde koltukların felan resimlerini koyabilirmisin benimde sipariş verme durum varda tam içinin nasıl oldugunu koltukların bilmiyorum attracion kötü çünkü koltuklar felan

• Bugun tekrar inceledim araci, mis gibi olmus mis. Sinifinda tek rakibi bence v40 gerisi fasafiso. Harika bi is cikartmislar cidden bu sinif bi arac en fazla bu kadar kaliteli yapilabilir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.