Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
146
Favori
679.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 2021 Audi A3lerin Turkiye satis fiyatlarini biliyor musunuz? belli oldu mu? Nisan mayista gelecek diyolardi, ne kadar dogrudur bilinmez ama
  • xxxcitixxx X kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde de mart basi deniyordu ama paketlerin ne dolulukta gelecegi de belli degil... Eger ayni octavia kadar dolu gelirse, octavianin 350 oldugu yerde 400-410 bine gelir.. Eger 1.0 manuel, analog klima, tuk opsiyonlar cikarilmis, cirilciplak bir model gelirse euro da hafif duserse 230 a bile arac getirirler belki.. Onemli olan hangi donanimlarla gelecegi acikcasi.. O belirler ne fiyatta olacagini..
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    sportpack pakette 0 faiz olayi var mi biliyor musunuz? bana kalsa yeni tasarima hasta oldum ama bence 440k gibi fiyattan asagiya alamayiz orta sinif paketleri, ben de hazir sifir faiz varken 2013 golften a3 sedana mi yukseltsem arabami diyorum.
    Su anki piyasada 100 bin 0 faizle 368 e filan sedan sport prestige 1.5 ler ‘ham araba’ olarak f/p araclar.. Tabi elinizdeki araci istediginiz fiyata satabiliyor musunuz o da cok onemli.. 2. Elde yaprak kimildamiyor denebilir cunku..

Sportbackte arac kalmamis olmasi lazim ellerinde.. Varsa da dynamic vardir, sport-design coktan tukenmis olmasi gerek..
    5-10 bin asagi satinca elimdekini satarim dusuncesindryim. takasa da olabilir tabii. dedigim gibi a3 meraki yeni sedanlarla uyandi ama pahaliya gelecegini dusundugumden en azindan 0 faiz ile alsam mi diye dusundurdu ama bilemedim.

bayiyle konustugumda ellerinde dynamic +prestij cam tavan beyaz ve siyah vardi. 357 demislerdi galiba. yarin gidip bakayim diyorum ama dedigim gibi ne yapmali bilemedim. gorusunuz nedir?
    Hocam simdi baktim sport da tukenmek uzere.. Kalan 3 bayi var gorunuyor sitede:

3 SONUÇ
    BAŞARAN OTOMOTİV

Altınova Sinan Mah. Havaalanı Karşısı No:161 Kepez Antalya

Tel: 0 242 310 8777

ÖZÖN OTOMOTİV (İSTANBUL)

Şile Otoyolu, Soğukpınar Mah. Adnan Menderes Cad. No:36/38A Taşdelen Çekmeköy İstanbul

Tel: 0216 430 2000

DOĞUŞ OTO (MASLAK)

Maslak Mah. Ahi Evran Cad. Doğuş Center Maslak No:4 Sarıyer İstanbul

3 u de glacier beyaz olarak gorunuyor..

İclerinde alinmasi en mantikli olan dogus maslak, bir telefon edin, fiyat uygun geliyorsa opsiyonlayin hemen araci.. Takasa da fiyat teklifi alin ama tahminimce aracinizin sahibindende koyuldugu rakamdan 35-40 bin₺ kadar asagi fiyat verirler.. Aracinizi hemen satmaya calisirsaniz da tahminen 25-30 asagiya piyasaya zar zor satarsiniz (hareketi olan galerilere vs. bir ihtimal) su an ikinci el rezalet durumda cunku.. Kisisel satisi da denerseniz piyasa fiyatindan tahminimce satamazsiniz, 15-20 asagidan koysaniz bir ihtimal.. Yakinlarinizda es dost varsa arac arayan onlara verebiliyorsaniz 5-10 demeden verin gitsin derim.. Bence hemen bir ilan acin sahibindene bakin duruma; favoriye ekleyen mesaj atan var mi diye, ve hemen dogustan ve bu trink sat teklifi veren sitelerden filan bir teklif alin kaca sayiyorlar diye.. Durumu boyle degerlendirin.. Ama su anki kasada dynamic paketi tavsiye etmem, siddetle sportu, sport olmuyorsa designi tavsiye ederim.. Hele ki 10-15 bin farka filan sport paketin kesinlikle degecegini dusunenlerdenim..

bu sonuclara nasil bakabiliyoruz?

bilgilendirmeler icin sagolun. arastirmalara ve ilanlara baslayayim bakalim. sonuc nasil olacak.
  • snoppy kullanıcısına yanıt

Yarın 4. yıl bakımına girecek aracım. Fren yağı 3. bakımda değişmedi. Yarın ki bakımda yapılacaklarda da saymadılar.

Audi sitesinden stok arac arama kismindan..

Bu arada arac olustura girince yeni kasa cikiyor, sanirim paketler belli olmus.. Gozume carptigina gore manuel gorunmuyor, isi yalitimli on camlar kaldirilmis, hala far yikama standart degil, standart deri doseme gorunuyor.. Sanirim cok bosaltmadan getiriyorlar yeni kasayi, sportback 400 civari, sedan 420 civari satisa sunulur bu sekildeyse..
    tesekkurler hocam bilgilendirmeler ve tavsiyelerin icin.
    Yeni kasa sitede görünen Standartlar:

LED farlar
    LED arka farlar , dinamik dönüş sinyali ile
    Light/rain sensor
    Uzun far asistanı
    Gündüz farları
    Parlaklık paketi
    Kilitli bijonlar
    Elektrikli surucu koltugu
    Elektrikli 4 yonlu bel destek
    Alüminyum kapı eşik çıtaları
    Ambiyans aydınlatma paketi
    Elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir ve ısıtmalı, kendiliğinden kararan dış aynalar
    Anahtarsız çalıştırma
    Eşya gözü paketi
    Arkada USB girişi
    6 adet pasif hoparlör
    Audi pre sense front
    Audi pre sense basic
    Leatherette deri döşeme (bu design paketteki deri kisimdaki doseme de bundan olmasi lazim)
    Katlanabilir arka koltuklar (40:20:40)
    Platin gri iç dekor
    3 kollu çok fonksiyonlu tiptronik kulakçıklı spor deri direksiyon
    Gearshift/selector lever knob
    2 bölgeli otomatik klima
    Audi virtual cockpit Plus
    Geri görüş kamerası
    Park asistanı
    Hız sabitleme sistemi

Hala far yikama standart degil ilginc sekilde.. Bizdeki araclardan daha dolu bu araclar gorundugu gibi gelecekse.. Asla 400 alti olmaz bu doluluk ile gelirse..

30000euro baz fiyat olacagini dusunuyorum ve dediginiz gibi bence asla 400000tl altina bu araclari getirmezler. hele ki dolar euro da yukselirse vay halimize derim ama 2. el piyasasi nasil duzelir bilemedim.

Far yıkama zorunluluğu kalktığı için standart olarak gelmiyor olabilir.

Ben de S-Line için takipteyim, bir araç oluşturdum fakat Advanced'deki bazı paketler S-Line'da gitti, yenileri geldi. Halbuki S-line'ın görsel, koltuk ve direksiyon dışında çok fark oluşturmasını beklemezdim.

Bu arada araç oluşturmayı kaldırdılar. Deneme yapıyorlardı heralde, Q3'ün sayfasını da kaldırmışlar.

• db3 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de fark ettim biraz once kalktigini..

Makyajli kasa a4-a5 de oldugu gibi s-line artik trim olarak sunuluyor, mercedes amg paket, bmw m sport gibi oldu s-line da.. o yuzden dediginiz durum oluyor, yeni ozellikler geliyor sadece gorsel harici
  • slayerxp kullanıcısına yanıt

kilometreniz kaç? benim aracım 40.000'e yaklaştığı için fren yağı değişecek muhtemelen. Yıl haricinde yapılan kilometre ile alakalı bir duru sanki.

Servise sorun, eger fren hidroligi degismezse garanti disi kalmiyorsa 60 binde veya seneye degistirin derim.. 40 bin biraz erken gibi geldi bana.. Bir de hic bir zaman fabrikanin koydugu gibi super sekilde, sisteme hic hava kacirmadan koyabileceklerine nedense inanmiyorum.. O yuzden imkan veriyorlarsa 1 yil daha oteleyin, zaten kovid donemi araclara cok binilmiyor..
  • benimde 45kbakımı geldi ocakta hem zaman hem km doluyor 1860tl dediler..garantisi yok iyi niyet için gideceğim malum dsg yüzünden..fren hidrologini normalde ilk değişim 3 yıl sonrasında2 yılda bir değişin diyorlar ama bende değişmeyeceğim..çok pahalı değil ama gerek yok bnce..

• Alıntı

metni:
    ilk değişim 3 yıl sonrasında 2 yılda bir değişim...

Aynen bana söylenen de bu oldu serviste. Herkesin kendi kararı saygı duyarım ama ben bu tür şeyleri riske atamam, bu aralar çok uzun yol yapıyorum o yüzden değiştirmeyin demedim. Fren hidrolik yağı ile birlikte ve balans ayarı ile birlikte 2088 TL ödedim.

21binde.

3.üncü yıl bakımında bana da fren hidroliği değişim gerekli dediler, arabayı durduran yegane unsurlardan hidrolik yağı, iyi yapmışsınız yenilemekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.