Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
146
Favori
679.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arabanın altını sürttüm. ne önerirsiniz?

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim planim yeni kasa A3 sedan cikinca Passat'i satip ona gecmek acikcasi... Yeni kasa kaca cikacak onu bilemiyorum tabii ama yenisi gelince simdikinin degeri dusecek ama Passat'inki degerini az cok korur diye dusunuyorum...

• eyupco kullanıcısına yanıt
    Cosmo blue heralde, rengini de tutturmasi zor olur ama zaten puturlu boya kismi pek aorun olmaz, tamponda da alt kisim, mini onarim ile hallederler cok gozunuze geliyorsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

selamlar,

evet öyle gibi duruyor. servise götürmeyi planlıyordum,kaskodan yaptırırm diye.

• Arkadaslar bir urunu almayi dusunuyorum ama kafama bir durum takildi, bu anahtarin fizikselini nasil isletirim? Immobilizer olmadan aracin duz kapilarini acma da bir sorun olur mu? Rasgele bir mahalle anahtarcisi bu isi halleder mi?

TRY 323.93 30% Off | Car Modified Remote Key Shell Replacement Keyless Smart Key Case for Audi A3 A4 A6 A8 TT Q2 Q3 Q5 Q7 S3 R3 RS Remote Key Cover

https://tr.aliexpress.com/item/4001323213263.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BOLusy&mergeHashcode=69349948755&description=TRY+323.93++30%EF%BC%85+Off+%7C+Car+Modified+Remote+Key+Shell+Replacement+Keyless+Smart+Key+Case+for+Audi+A3+A4+A6+A8+TT+Q2+Q3+Q5+Q7+S3+R3+RS+Remote+Key+Cover&aff_trace_key=0684229c1a1e4611b82f00a76cb5094f-1604993222441-02955-_BOLusy&businessType=ProductDetail&title=TRY+323.93++30%EF%BC%85+Off+%7C+Car+Modified+Remote+Key+Shell+Replacement+Keyless+Smart+Key+Case+for+Audi+A3+A4+A6+A8+TT+Q2+Q3+Q5+Q7+S3+R3+RS+Remote+Key+Cover&platform=AE&terminal_id=111138ccdd8c43ab80051edebb9617be&templateKey=white_backgroup_101

Aliexpresste su urunu buldum, yarin 11.11 de alayim diyorum.. Bu yeni a6 larda (heralde yeni a3 ler de bunu kullaniyor) kullanilan anahtar ve urundeki yorumlar, yuklenen bir de foto var epey etkileyici duruyor..

Acaba bunu alinca, tamam karti ben degistiririm ve keyless calisir, fakat bu anahtarin fizikselini nasil hallederiz? Bilen varsa yardimci olsun lutfen.. Rasgele mahalledeki anahtarciya gitsem ayni izi yeni anahtara isleyip, aracin kapilarinda calisir hale getirebir mi?

Yoksa hic yapmaya da gerek yok aslinda ama yapmisken tam olsun diye dusundum.

• keyn K kullanıcısına yanıt
    Yeni a3 gerçekten çok güzel, ancak yurtdışında satılan donanım paketlerine baktığımda günümüz fiyatıyla 450binden aşağıda bir fiyatla satılacağını düşünmüyorum. Bütçe meselesi tabiki, ama ben de öyle bir bütçe yok :)

Muhtemelen bu araca bir kaç sene binerim Allah kaza bela vermezse, sonrası C serisi veya aynı sınıfta bir araç olur inşallah. Senin de gönlüne göre olur insallah dostum

• Bu arada CarPlay mevzusunu sağlıklı bir şekilde çözen oldu mu aranızda? Forumdan takip ettiğim kadarıyla ya modül takma (sağlıklı olmadığını düşünenler ağırlıkta) ya da ekran değişimi ile yapanlar oluyormus.

Ekran değişimi yapan varsa aranızda maliyeti hakkında bilgi verebilir mi?

Önceki iki aracımda CarPlay vardı ve elim ayağım gibiydi, gerçekten hissediyorum yokluğunu

• Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda hız sabitleyici taktıran oldu mu acaba? 2020 model audi a3 dynamic aldım fakat hız sabitleyici yokmuş araçta çok şaşırdım taktıran varsa aramızda fiyat konusunda bilgi verebilir mi, ayrıca trim sesi gibi sorunlar oluşur mu sizce sök tak olacağı için

• Therocqula kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta ben de hız sabitleyici için servisi aradım işçilik dahil 2.900 TL fiyat verdiler.

Ender elektronik’te ise adaptif hız sabitleyici için 4-5 bin TL civarında bi fiyat vardı yanlış hatırlamıyorsam

• Teşekkür ederim hocam, ben henüz aramadım ama o civarda bir fiyat çıkacak anladığım kadarıyla. Baştan koysalar şu donanımı nolurmuş sanki  Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- 

• quote:

Orijinalden alıntı: VI.Yesil

Geçen hafta ben de hız sabitleyici için servisi aradım işçilik dahil 2.900 TL fiyat verdiler.

Ender elektronik’te ise adaptif hız sabitleyici için 4-5 bin TL civarında bi fiyat vardı yanlış hatırlamıyorsam

Normal hız sabitleyici mi adaptif mi taktırmalı? Arada çok fiyat farkı var

• munans kullanıcısına yanıt
    Ben olsam normali taktırırdım ki muhtemelen de kendi aracıma öyle yapacağım.

Adaptif için ön tampon alt tarafında bazı yerleri kesip radar fln yerleştirecekler muhtemelen.

İkisi aynı fiyat olsa düşünürdüm servis dışı işlem olsa da aynı fiyata da daha iyisi derdim. Ama adaptif 5bin TL’yi buluyor sanırım işçilikle.
  • Yakın zamanda 2. yıl ya da 15.000 km bakımına giren oldu mu acaba? Aralık ayı içinde 2. yıl (11.000 km) bakımına gireceğim fabrika garantisi de sona erdi ancak malum uzatılmış (+2 yıl) garanti mevcut. Ayrıca servisten cruise control taktırmayı düşünüyorum. İzmir'de montajı yaptıran varsa bilgi paylaşabilir mi? (hangi servis ve fiyat ya da alternatif vs.)

• aphacan A kullanıcısına yanıt

bakım bedeli geçen hafta 1900 tl 45bin bakımı.

• eyupco kullanıcısına yanıt

hiç bir şey bu nedir ki hocam, allah başka dert vermesin

• yeni kasa a3 ne zaman gelirki ülkeye

• jasua85 J kullanıcısına yanıt
    Hatchback 2021 ilk çeyrekte geliyormuş, sedan henüz belli değil
  • bayilerde sportback yok diyorlar, kampanyalar sedan için , ikinci el fiyatları bundan dolayı yüksek sportback

• Sa arkadaşlar istanbulda kışlık lastik kullanmıyorum yeni lastik alıcam sizce yazlık mı alayım 4 mevsimmi ve hangi lastiği tavsiye edersiniz teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.