< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 9 Eylül 2020; 18:9:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (447. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
2016 1.6 tdi a3 Sedan fl aracımın 70.000 km de olmasından dolayı şanzuman ve mekatronik yağını değiştirmek istiyorum.
Fakat uygun yağ türlerini, yağ için hangi onayların ve kaç LT gerektiğini bulamadım.
ankara bu işi yaptırabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer ve fiyat var mıdır?
yardımınızı bekliyorum. -
Kuru tip dsg de herhangi bir ariza durumu olmadan icinde parca degisikligi olmadan vs. yagi degistirilmez omurluk yagdir diye biliyorum hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
valla arada kaldım kimiside 60-70 binde değiştirin diyorquote:
Orijinalden alıntı: eapantherea
Kuru tip dsg de herhangi bir ariza durumu olmadan icinde parca degisikligi olmadan vs. yagi degistirilmez omurluk yagdir diye biliyorum hocam -
Merhaba Arkadaşlar, A3 1.6 TDI 5. yıl bakımına girecek araç, yağı servise kendim götüreceğim, Castrol kullanılmış önceki faturalarımda. Sıkıntı çıkarıyorlar mı? Neredeyse 3 katı fiyatı oluyor, yoksa özel servise götürürüm zaten, hazır onu da sormuş olayım. Ataşehir, Ümraniye, Kadıköy Civarı düzgün servis var mı bildiğiniz?
-
Kabul etmiyorlar disardan yag diye biliyorum..
Vw 504/507 00 onay kodlu, orjinal sattigina emin oldugunuz bir yerden (resmi bayi olduguna emin olun) satin alip disarda degistirtebilirsiniz.. Araciniz iyi biyet garantisinden cikar..
Tavsiyem liqui moly veya motul, ya da petronas, onlar olmuyorsa shell veya mobil onlar da olmuyorsa castrol filan kullanmaniz yonunde olur.. Bu markalarin yag secicileri var oradan modeline de bakin ona gore hangi model oldugunu secersiniz.. Bildigim kadariyla 1.6 tdi icin 5lt lik bidon almaniz lazimdi.. Filtrede de mann icin filtre secici rehberi var oradan modellerine bakip, yine sitesinden satisinin yapildigi bayilerinin listesi var sehrinize gore gidip oradan filtrelerinizi alin derim.. Internet sahte filtre-yag kayniyor..
N11 de resmi LM, mobil ve castrol satan yerleri bulmustuk sahte yag konusunda, belki internetten bu markalar uzerinde saticilarin sattigi model size uyuyorsa alinabilir..
Benim hatirladigim markalardan size uyan modeller:
Motul x-clean + (plus olacak)
Motul specific 504 507
liqui Moly toptec 4200
Castrol edge titanium LL
Mobil 1 esp 5w-30
N11 de o bagsettigim resmi saticilar icinde (lm, castrol ve mobil arasinda) en uygun fiyatlisi mobildi diye hatirliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=145617531
N11 de buldugum saticilar icin benim sonlara dogeu attigim mesajlara bakabilirsiniz hocam.. Ama sehrinizde markalarin bayileri rahatlikla bulunabiliyorsa direk bayiye ugrayip almaniz daha iyi olur tabi ki
Teşekkürler üstad :)
-
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=144370895
Yag rehberleri linkleri, 3 ay oncesine aitti tutmayan varsa googlelayabilirsiniz
Su da mann filtre secici:
https://catalog.mann-filter.com/EU/tur/vehicle/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Araçlar/Otomobiller%20+%20Ticari%20Araçlar/AUDI/A3%20+%20Cabriolet%20(8VA~8VS~8V7)
A3 e kadar sectim kalanini motor kodunuz veya kw gucune gore siz secin
Rica ederim
-
-
Bu 3 ayda 1-2 bin km yapacaksanız acelesi yok ama daha fazla yaparım derseniz görmenizde fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti icin diyorsaniz diger arkadasin dedigi gibi bir durum var, eger garanti icin sormuyor da uzun yillar kullanma planiniz olup motoru korumak icin soruyorsaniz, ben olsam 15 bine bile birakmazdim diyeyim...
Mrb arkadaşlar. 2020 A3 sedan 1.5 35 TSI Design aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum ama servis aracın şasi numarasından sorgulayarak direksiyonu uygun olmadığını söyleyerek yardımcı olamayacaklarını söyledi. Bilgi sahibi olan var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: vizontele35
Mrb arkadaşlar. 2020 A3 sedan 1.5 35 TSI Design aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum ama servis aracın şasi numarasından sorgulayarak direksiyonu uygun olmadığını söyleyerek yardımcı olamayacaklarını söyledi. Bilgi sahibi olan var mı acaba?Başka servise sorun
-
2015 1.6TDI Ambiente 60bin km satip ustune 80-90bin TL ekleyip 2020 1.5TFSI Sport almaya deger mi ne dersiniz?..
Yoksa 1.5TSI Business Passat mi mantikli?.. Tabii daha eldekini satamadim o da ayri konu...
-
İhtiyaciniz genis aracsa passat, degilse zaten kullandiginiz aracmis a3, a3 derim ben... Belki yeni kasa a3 u bekleyedebilirsiniz.
80-90 bin verip aynı segmentt kalacağınıza D sınıfına geçiş yapın bence. ben Passat derim.
-
Arkadaslar torpidodaki isigin icinde kullanilan ampulun boyutunu ve soket tipini bilen var mi? Set halinde ledler satiliyor ama sadece torpidoyu beyazlastirmak icin komple sete para harcamak istemiyorum
Sanirim canbus t10 olanlar oluyor gibi
Geçen hafta aynı ikilemde kaldım ve 1.5 tfsi sport’u tercih ettim. O kadar büyük bir araca ihtiyacım olmadığını ve donanım olarak a3’un çok daha iyi olduğunu düşündüm ve sonuç a3 oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X