Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (452. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
146
Favori
679.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 2013 model yeni kasa arabama geri görüş kamerası takdırdım 2017 yılında, o yıl sonunda akü değiştirmek zorunda kaldım. 2020 sonunda yeniden akü değiştirdim, 2021 başında tekrar akü değişti, geri görüş kamerası taktırıp benzer sorun yaşayan var mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor

• st ler martta yeni kasa gelir diyor, bence zor

• yorumlar için çok teşekkürler. kocaeli izmitteyim bir servise götürüp kontrol ettircem.

• Kvd K kullanıcısına yanıt
    Benim videolardan gördüğüm kadarıyla geri vites lambası ile paralel bağlanıyor. Geri vitese takınca elektriği oradan alıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa lütfen düzeltsin arkadaşlar.
  • A3 Guncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• 2021 ingiltere fiyatı en düşük 22.000 paunt, belki bir fikir verir

• Selamlar dizel partikül filtre için motor ışığı yandı ve serviste 1 saat çalıştırma sonrası söndürdük. Aradan bir hafta geçti yine yandı ışık. Yaşayan var mı bu sorunu, değişim çok maliyetli ama temizlik imkanı var sanırım, nabsak acaba ?
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

Servis arabayı olduğu yerde mi rejenerasyona soktu? Eğer öyleyse bu yöntem zaten pek önerilmiyor. Siz en iyisi aracı bir uzun yolda ya da çevre yolunda 3. vites ve 3000-4000 devir bandında iken saatte 70 km hız ile vites değiştirmeden 30 dakika boyunca sürüşe çıkartın. Işık yandığında hemen servise gitmek yerine önce bu yöntemi deneyin. Işık yine de sönmezse ancak o zaman servise götürün aracı.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bi daha uzun süre sıkıştırmayı denicem ama yine de ışık söndürmek gerekecek mi servise yoksa kendisi sönüyor mu ?

Bir de internette gördüğüm kadran ortasındaki dijital ekranda çıkıyor dizel partikül filtresi uyarısı ancak bende motor ışığı yanınca bilgisayardan görebildiler sorunun o olduğunu. Acaba modelle mi ilgili bu, benim araç 2014 üretim?

• Merhaba arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum.
    Dün aracı servise soktum.34 bin km.de 4.bakımı.Bir bakımda değişip bir bakımda değişmeyen mazot filtresinin de değişeceği bir bakım bu.
    İlk önce 2500 e yakın bir fiyat söyledi sanırım 2470 glbl blr rakam söylemişti.Fazla bulduğumu zubizu indrimi vs. uygulayıp uygulamadığını sordum,tüm indirimlerin uygulandığını söyledi.Daha makul fiyata yaptıran arkadaşlar olduğunu ve yıllardır aynı servise geldiğimi söyledim.Sistemden gördüğünü,aracı teslim almaya geldiğimde ekstra indirim yapacağını söyledi.Teslim aldığımda 2.150 tl. ödedim.
    Aracı teslim ederken periyodik bakımlardan ziyade bir güncelleme olduğunu söyledi bende güncelleme detayını istedim.Emisyon ile alakalı olduğunu performansta benim farkedeceğim bir değişiklik olmayacağından bahsetti.Şu an için aracın performansında bir değişiklik hissetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, geçen gün yine CarPlay mevzusunu araştırırken aşağıdaki linkte yer alan sayfaya denk geldim.

https://www.otomediamarket.com/a3-8v-s3-8v-rs3-8v-2013-gunumuz/audi-a3-8v-mib2-carplay-sistemi-22

Sanırım bu firma torpidodaki üniteyi ve joystick dahil çevresindeki konsolu da değiştiriyor. Dokunmatik joystick takılıyor da olabilir. CarPlay’e ek olarak navigasyon sistemi de geliyor.

Fiyatları da diğerlerine göre uygun da geldi bana. Deneyimleyen oldu mu hiç bu ürünü ya da firmayı?

• Ben de merak ettim, urunun yorum kisminda bizim araclara (tek usb portu) olanlara degisim gerektigi yazmis, degisim dedigi hangi parcalar, ve fiyat yine ayni mi ogrenmek gerekir.. Cinden bypass cihaz getiriyorlarsa ve sikinti cikarmayan bir cihaz ise (genelde cogunda ses kalitesinde dusme ve durduk yere sistemin kapanma sorunlari oluyor) dusunulebilir.. Cunku cindeki bypass cihazlarin fiyatlari da bu seviyelerde..
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kol dayama altındaki usb ünitesini değiştiriyorlar ama o da değişince fiyat ne oluyor bir bilgi yok.

Dediğiniz gibi şaşırtan kısım da fiyat oldu, AliExpress üzerinde sadece bypass cihazının fiyatı 1700 -1800 lira civarlarında. Ama bu üründe torpido alti ünite de değişiyor joystick ve çevresindeki plaka da.

Eğer sağlam ürünse ve dediklerini yapıyorlarsa bypassli kablosuz yerine, dokunmatik joystickli dahili navigasgonlu kabloluyu tercih ederim. Ses kalitesi azalması riskinin de önüne geçmiş oluruz. Fiyatı da cabası, keza en son bir firmadan fiyat istedim 4.000 lira dedi :)
  • Hocam firmadan bir bilgi alirsaniz bize de anlatir misiniz gercek anlamda neler degisiyor veya neler ekleniyor seklinde.. Torpido alti unite derken bizdeki mib leri sokup yerine sahte bir mib2 mi takiyorlar mesela gibi.. Ben de merak ettim ve bir cok kisi eminim merak ediyordur..
  • Sakın bu tip arkadaşlara aldanmayın. Dokunmatik ikinci el orta konsol 340 dolar civarı. Bunun takılıp kodlanması vs var.

Linkteki şey 3. Sınıf ekstra bir kutu. Adam akıllı mib2 cihaz alın.

• Aether kullanıcısına yanıt
    Hocam ulkede duzgunce mib2 cihaz getirip profesyonel olarak kurulumunu yapan yer de yok.. Kara duzen arabayi acip desecek kisiler dolu etraf.. Sonra trim sesi, sikintilar, kozmetik olarak verilen zararlar ile ugrasma durumu da var.. Mib2 cihazi tam aparatlariyla getiren bile yok..

Sizin bildiginiz orjinal mib2 unite getiren, usb kablosunu da adam akilli montaj yapacak yer var mi? Bir de ne maliyeti oluyor?

Bir de bu wireless carplay cihazlari (bypass yapan) hakkinda ne dusunuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 31 Ocak 2021; 22:3:16 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Ben ender elektronikte yaptırdım Mib2 cihazı .bu hafta dokunmatikte gelecek konsol icin. Ben trim sesine acaip uyuz olurum. Iyiki bir sorun çıkmadı.

Şu an pek sorun yok.

• Aether kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sorması ayıp masraf ne oldu veya dokunmatik ile beraber masraf ne olacak? Ender elektronik isini sağlam yapan bir yer, ancak tahminim fiyat konusunda da işi kadar sağlamdır:)

Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte diyeceksiniz katılırım doğrudur, ancak işin özünde sadece CarPlay icin 10binler 15binler vermek yerine insanlar daha uygun çözümler arıyor.

Yukarıda ilettiğim link zaten orijinal bir şey olmadığı belli fiyatından. Giden deneyimleyen var mi diye sordum, yapan yaptıran varsa deneyiminden bahseder belki herkes faydalanır diye dedim.

Gidip sadece bypass yapan adama 4.000 vermek de akıllıca bir şey değil. Yani demek istediğim günü kurtarıcı çözümler arasından en az maliyetle nasıl ayrılırız düşüncesi bizimki :) Yoksa gönül ister ki herkes atıyorum 10ar bini verip orijinal aparat taktırsın.
  • Gayet iyi anlıyorum. 13500 tuttu komple. Gönül isterdi fabrika çıkışı yapalım

• ben nagivasyon istemiyorum yalnızca Carplay veya Android Auto olsun yeter. Böyle birşey istediğimizde alttaki kiti satın alıp vag kodlaması yaparak bu özellikleri ekleyemiyor muyuz? https://www.aliexpress.com/item/4001287226444.html

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.