Bu özellik daha önceleri gizli özellik adı altında kodlama ile aktif hale getiriliyormuş. Ama 2020 yılında gelen araçlarda (kendi aracımda da) fabrikasyon olarak aktif edilmiş olarak gelmiş sanırım. Araştırmalarımdan anladığım bu. |
Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (454. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sırasıyla ayna düğmesini R'ye alıp, geri vitese taktıktan sonra, ayna düğmesi R'de iken aynayı inmesini istediğiniz şekilde ayarlar mısınız? Sonra da vitesi park'a alıp aynayı da orta konuma getirin mesela. Sağ ayna bu sırada düzelmeli normalde.
Bir daha aynayı R'ye alıp geri vitese takın. Belki ayar olmadığı için inmiyordur yani.
Bende 2017 Sport+Prestige var. İlk günden beri de kullanıyorum bu özelliği.
-
quote:
Orijinalden alıntı: db3Sırasıyla ayna düğmesini R'ye alıp, geri vitese taktıktan sonra, ayna düğmesi R'de iken aynayı inmesini istediğiniz şekilde ayarlar mısınız? Sonra da vitesi park'a alıp aynayı da orta konuma getirin mesela. Sağ ayna bu sırada düzelmeli normalde.
Bir daha aynayı R'ye alıp geri vitese takın. Belki ayar olmadığı için inmiyordur yani.
İlk iş bu şekilde deneyeceğim. Ama MMI da ayar ekranı açıp kapama gibi bir durum yok di mi?
-
Valla hatırlayamadım, çok da bi ayar yok zaten bi karıştırın isterseniz ayarları.
-
Eğer torpido içindeki üniteyi değiştirmeden bunları takarak android auto ve car play kullanılabiliyorsa süper. Ama bu işin yazılımsal tarafı da olabilir. Yani donanımsal iş bitince mevcut cihazın cracklenmesi gerekebilecektir ki değişim gerekebilir.
edit: bugün bir elektronikçi ile görüştüm. bu cihaz sadece mekanik olarak ubs girişi görevini sağlıyor mevcut mib cihazı desteklemediği için usb aparatı ile cracklenmiş mib2 gerekiyormuş. Söylediği bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AA3437 -- 12 Nisan 2021; 13:0:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mib 2 ünitenizde herhangi bir sorun var çıktı mi yoksa sorunsuz kullanıma devam ediyor musunuz? Ayrıca hayalet ekran ile birlikte mi taktırdınız?
quote:
Orijinalden alıntı: snoppybugün Aliexpress'te gezinirken Start-Stop fonksiyonunu devre dışı bırakan küçük bir kit gördüm: https://www.aliexpress.com/item/4000838372558.html
yorumlar iyi, kurulumu da kolay. Varsayılan olarak start-stop devre dışı kalıyor. Yeniden aktifleştirmek isterseniz butona 6 sn basıyorsunuz.
Bu kit sayesinde aracı her çalıştırdığınızda start-stop'u manuel kapatmak zorunda kalmıyorsunuz.
Fiyat: $35
-
2018 ve sonrasında bulunan arka dynamic led stop için yardımcı olacak kimse varmıdır yada taktıran? Aracım sb orjinal stop dışında bir alternatif varmıdır ve orjinalin kodunu bilen paylaşırse çok sevinirim.
Ayrıca sport ile dynamic yayları aynımıdır farklımı
Çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: db3Sırasıyla ayna düğmesini R'ye alıp, geri vitese taktıktan sonra, ayna düğmesi R'de iken aynayı inmesini istediğiniz şekilde ayarlar mısınız? Sonra da vitesi park'a alıp aynayı da orta konuma getirin mesela. Sağ ayna bu sırada düzelmeli normalde.
Hocam aracınızda hız sabitleme var mı?
-
Aracı aldıktan hemen sonra yetkili serviste taktırmıştım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: db3Aracı aldıktan hemen sonra yetkili serviste taktırmıştım?
Hocam aracınızda hız sabitlemeyi aktif ettikten sonra devir saati ya da hız saati ekranında yeşil hız sabitleme ışığı yanıyor mu? Mmi ekranda sabitleme ayarı yaparken km bilgisi yazıyor mu bende bunlar görünmüyor
2020 model Dynamic prestij paketli A3 Sedanlara ait lastik Bridgestoneun hangi modeli? bilen var mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxcitixxx
2020 model Dynamic prestij paketli A3 Sedanlara ait lastik Bridgestoneun hangi modeli? bilen var mi acaba?Turanza T005 gelmişti benim aracımda. 205/55/R16
-
Tesekkurler hocam.
hocam Turanza T005te 205/55R16 91V miydi? Turanza T005te 205/55R16 91W miydi?
quote:
Orijinalden alıntı: xxxcitixxx
hocam Turanza T005te 205/55R16 91V miydi? Turanza T005te 205/55R16 91W miydi?91W
-
Start stopun sanzimana yararli oldugu bilgisi dolasiyor trafikte kavramayi hazirda tutmuyor disli donmuyor sanzimanda isinmayi dusuruyor diye biliyorum ama ben duruma gore elimle manuel kapatiyorum hizli trafikte . Yeni yanmis kirmizida start stopun calismasi avantaj
Ben 2012 dsg aracimi hep dogusa goturdum sukur hic ariza vermedi simdi yenisinide oraya goturuyorum . Dsg de 1 problem var mekatronik kart hatasi ,kavrama bir problem degil asinan birsey kullanima gore 25 bindede asindirirlar 300 bindede asindirirlar duzgun kullanmayip kavrama yiyenler tok aracim titriyor kalkista vitea atista vuruntu var siyenler genelde 2. El piyasasi duzgun kullanilmamis hor kullanilmis araclar nasil baski balata bitiyorsa kavramaninda kullanima gore bir omru var metal metali yer asindirir sonucta mekatronik kartinda iyi niyettwn 3 k ya degisir kavramada 3k ( eger biterse ) 6 k ya aracin omrunu doldurursunuz cikarcagi sanziman masrafi bu . En babasi servis garantiliyse oda.
quote:
Orijinalden alıntı: ironwrist34
Start stopun sanzimana yararli oldugu bilgisi dolasiyor trafikte kavramayi hazirda tutmuyor disli donmuyor sanzimanda isinmayi dusuruyor diye biliyorum ama ben duruma gore elimle manuel kapatiyorum hizli trafikte . Yeni yanmis kirmizida start stopun calismasi avantajhocam ben hiç start-stop ile şanzımanı ilişkilendirip faydasından ya da zararından bahseden bir konu görmedim. Bu yönde araştırayım ben de. Özelinde emisyon düşürmek, yakıt tüketimini biraz daha aşağıya indirmek için geliştirilmiş bir teknoloji. Özellikle kış aylarında ve motor henüz soğukken ve yağlama tam gerçekleşmemişken start-stop yapılmasını istemiyorum araçta. Ayrıca kırmızıda ışıklarda insan dalıyor bazen, hareket etmek için size 2-3 saniye kaybettiriyor. Ben bu 2 nedenden dolayı kullanmıyorum pek. (motor ısınmışken, uzun süreli beklemelerde kendim açıyorum, hiç kullanmıyorum değil). Diğer yandan zaten her zaman Auto-Hold ile kullanıyorum aracı ve s-tronic için en faydalı kullanım şekli budur. Vites D konumundayken bile sizin yerinize frenleme yapıp kavramayı da ayırır. Yorumunuz için teşekkürler.
-
Yeşil ışık yanar ekranda ama mmi da herhangi bir ayarı yok klasik hız sabitleme işte adaptif ise açmayı unutmuşlardır mmi’ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X