Arkadaslar 2015 A3 icin bir sorun vardi danismak istedigim. Arabayi ilk calistirdigimda Blueetooth ile bagliykan ya da Radio'da müzik dinlerken, ses seviyesi 17'yi gectikten sonra muzik sesi artsa da bass orani hic artmiyor ve müzik boguklasmaya basliyor. MMI'a asagidaki linkteki gibi reset atarak duzeltiyorum sorunu, ancak araci her calistirdigimda bu resetlemeyi yapmam gerekiyor düzgün kalitede müzik dinleyebilmek icin. Bu sorun ile karsilasan ve kalici bir cozum bulabilen oldu mu? |
Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (455. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Merhaba,
bu aracı almayı düşünüyorum yalnız S-tronic veya DSG şanzımanlarda kronik bir sıkıntı olduğunu internet üzerinden yaptığım araştırma sonucunda öğrendim, aracın km'si gerçekten de tam da kavramanın değişeceği km ye yakın. Bunu tabi sahibinden sorup öğreneceğim ama alınca tekrar aynı problemi yaratır mı yani 2.el otomatik almak sıkıntı yaratır mı, ayrıca araçta hill holder da bulunmuyor bu bu şanzımana ayrıca bir yük getirip aşınmasını arttırır mı ? Sizin fikrinizi sormak istedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F20_116d -- 13 Mayıs 2021; 10:38:46 >
-
Araçta hill holder var. Park freninin yanındaki tuş Auto Hold.
-
böyle bir sorun mu varmış !!
-
Tamam bunu bilmiyordum, aracı bilmediğim icin o tuşları gördüm fakat e-park frenidir diye yorumladım. Peki dizel s tronic konusunda yorumunuz nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersimlifzt -- 1 Ağustos 2021; 17:49:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son zamanlarda bakıma götüren var mı? 75 bin bakımına girecek 1.6 tdi
-
Selam arkadaşlar,
2015 model Audi A3 aracımın ekranını linkteki gibi bir modelle değiştirerek car play özelliği kazandırmak ve daha büyük ekrana sahip olmak istiyorum. Sizin konu ve cihazla ilgili fikirleriniz nedir acaba?
www.carvocal.comAudi A3 Android Multimedya Sistemi (2013-2020)https://www.carvocal.com/urun/audi-a3-android-multimedya-sistemi-1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana çok cezbedici ve sağlıklı gelmedi hocam, özellikle fiyatından ötürü.
Bir çok yer daha uygun fiyatlara (4bin hatta 3binlere kadar düşen yerler varmış) mib ünitesine by-pass yaparak kablosuz AirPlay’li CarPlay uygulaması
yapıyor. Ekranı 1-2 inç büyütmek yerine sanki bu daha mantıklı.
Ha para önemli değil yeter ki sağlıklı net çözüm olsun derseniz fazla para verip ender elektronik gibi yerlerde 10bin TL civarına mib ünitesini değiştirebilirsiniz. tabi sizin araç makyajsız kasa olduğu icin bir de ekran değişimi gerektirebilir. O da bayağı tuzlu olacaktır.
Selamunaleykum arkadaş lar Aracımın fren balatalarını 3-4 ay önce değiştirdim şimdi fren balatası ikazı veriyor Ama balatalar sağlam sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba
Aracın yol sesi seviyesinden pek memnun değilim. Davlumbazlara yalıtım yapıp olumlu sonuç alan oldu mu?
Takilan balatalar elektronik devreye sahip miydi? Yani kablosu var miydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 28 Temmuz 2021; 21:39:0 >
Selamlar,
Enderelektronik'te Virtual Cockpit, Navigasyon, ACC, şerit takip gibi sistemlerden yaptıran var mı aramızda?
-
merhabalar,
aracımı satacak olmam nedeniyle Thule marka port bagaj, taşıyıcı ayak sistemini komple satıyorum. ilgilenenler msj atabilir.
-
Android işletim sistemi olduğuna göre çok sağlıklı çalışmayacaktır.
TRY 1,766.38 40% İndirim | 2021 kablosuz Apple CarPlay Audi A1 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 MMI araba oynamak android otomatik ayna ters kamera
https://tr.aliexpress.com/item/1005002030333126.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60083976032&aff_fcid=e62a03cf3f5f4c29bbf0b41a9c21a768-1627959229652-07736-_v2uut7&tt=MG&aff_fsk=_v2uut7&aff_platform=default&sk=_v2uut7&aff_trace_key=e62a03cf3f5f4c29bbf0b41a9c21a768-1627959229652-07736-_v2uut7&shareId=60083976032&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=dba3180a03574540b78f00df62ffbf3e
Bu şekilde bişey alıp, Apple cihaz varsa CarPlay olarak kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar son bir kaç aydır direksiyonu çevirirken (0-10 km hızda ve özellikle geri geri manevra yaparken) tıkır tıkır sesler geliyor.
Ses doğrudan direksiyondan değil sanki alt takımlardan geliyor gibi tam olarak nereden geldiğini anlamadım.
Var mi basına böyle bir şey gelen? Ya da normal mi ses?
(Bu arada araç 2020 35 TFSI Sport)
son uretimlerde (son 2 yildakilerde) kronik olan ve belli sure sonra cogu kullanicida ortaya cikan, servis aksiyonu belli olan bir sorun bu bahsettiginiz gicirdama (ozellikle arac durur halde iken direksiyonu saga sola vs. cevirirseniz her kademede gacirdadigini duyarsiniz), cozumu servis aksiyonu.. Sorun direksiyon kutusundan cikan rot kolunun korugunde yaglama ihtiyaci.. En kisa surede servise ugrayin
Teşekkür ederim cevabınız için, benimki gıcırdama değil aslında, tık tık tık seri şekilde kapıya hafifçe tıklar gibi bir ses.
Önceki aracım 2018 model idi (İbiza FR) ve direksiyonu çevirince o gıcırdama onda mevcut idi. Onu servise götürdüğümde “AB bilmem ne yasaları gereği bilmem ne salımını önlemek için kuru tip bilmem ne kullanılıyor ondan geliyor bu ses her araçta çıkıyor normal” gibi bir şey söylemişlerdi.
Belki sorun aynıdır yani dediğiniz gibi bir şeydir her araçta farklı bir ses yapıyordur onu bilmiyorum, ama dediğiniz gibi servise bir danışayım.
TheNewReviewyoutube2016 VW Jetta Loud Popping Noise when Turning Steering Wheelhttps://www.youtube.com/watch?v=88o6UHB9cWs&feature=youtu.be
Hocam su videodaki gibi direksiyon her donmeye devam etttiginde gacirdama veya tik tik ses geliyorsa bahsettigim sorun var, her a3 de belli bir sure icinde cikiyor bu ses ve almanya durumdan haberdar olup servis aksiyonu belli olan bir durum
-
Aynen hocam buna çok benziyor ses, tatil dönüşü götüreyim doğrudan servise haftaya, teşekkür ederim ilgi ve bilgilendirme için 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X