Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mancheverre

Ben de aynen anlattığınız gibi kullanıyorum ama efficiency'de kullanırken vites geçişlerinde ses duyuyor musunuz?
    Ben yanımda duvar olan bir yolda vites geçişlerini dinledim, E2,E3 geçişlerinde şıkırtı gibi ses geliyor..bu normal midir?
    Comfort'ta daha az sarsıntı oluyor ve ses daha az geliyor.

Bu olay hayra alamet deil hemen servisten randevu alin dahada sesler buyumeden sorunu cozun hocam,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada benim kasko değeriyle ilgili bir sorunum var. Araç 2013 çıkışlı 2012 model ama yeni kasa. Kasko değeri malasef eski kasa fiyatları üzerinden çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan ve aşan kim var acaba? 2012 model seçince 65.000TL kasko değeri çıkarıyor, 2013 seçince 100.000TL...Aynı araba için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaşlar bu arada benim kasko değeriyle ilgili bir sorunum var. Araç 2013 çıkışlı 2012 model ama yeni kasa. Kasko değeri malasef eski kasa fiyatları üzerinden çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan ve aşan kim var acaba? 2012 model seçince 65.000TL kasko değeri çıkarıyor, 2013 seçince 100.000TL...Aynı araba için...

benim aracımda aynı durumda bu sorunu şöyle aştım:
    kaskonuza sigortacı firma yeni kasa diye not ekleyip aracın bedeli örn.olarak 75. bın tl diyor ona gore priminiz biraz artıyor ben daha 10 gun once bu sekılde yeniledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

quote:

Arkadaşlar bu arada benim kasko değeriyle ilgili bir sorunum var. Araç 2013 çıkışlı 2012 model ama yeni kasa. Kasko değeri malasef eski kasa fiyatları üzerinden çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan ve aşan kim var acaba? 2012 model seçince 65.000TL kasko değeri çıkarıyor, 2013 seçince 100.000TL...Aynı araba için...

benim aracımda aynı durumda bu sorunu şöyle aştım:
    kaskonuza sigortacı firma yeni kasa diye not ekleyip aracın bedeli örn.olarak 75. bın tl diyor ona gore priminiz biraz artıyor ben daha 10 gun once bu sekılde yeniledim.

Teşekkürler. Bi deneyelim bakalım :)
    Böyle saçmalık da olmaz. Devlet kendisi saçma sapan bir kural çıkartıyor, sonra saçma sapan sorunlar oluşuyor. Aslında en büyük suç da AUDI'nin sanırım. Bu soruna direk müdahale edip çözmesi gerekirdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

Özellikle bakmadım ama bir ses farketmedim vites geçişlerinde. Sadece bozuk yollarda falan giderken, tümseklerden geçerken bildiğin tıkırtı geliyor arabadan ya da ayağımı hızlı bir şekilde gazdan çekip tekrar bastığımda sanki bir şeyler sallanıyor yerine tam oturmamış gibi

hahhh...benim de dediğim buna benzer bişey..
    aracın doğasında olan bişeyse sorun değil de, benim araca özelse diye tırstım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

Özellikle bakmadım ama bir ses farketmedim vites geçişlerinde. Sadece bozuk yollarda falan giderken, tümseklerden geçerken bildiğin tıkırtı geliyor arabadan ya da ayağımı hızlı bir şekilde gazdan çekip tekrar bastığımda sanki bir şeyler sallanıyor yerine tam oturmamış gibi

hahhh...benim de dediğim buna benzer bişey..
    aracın doğasında olan bişeyse sorun değil de, benim araca özelse diye tırstım

DSG'lerin hepsinde var bu ses :)
  • quote:

sorun ne daha az para ödersin fenamı işte.benimde 2013 çıkışlı 2012 model aracıma aynı muamele yapıldı.daha az prim ödedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delomar

quote:

sorun ne daha az para ödersin fenamı işte.benimde 2013 çıkışlı 2012 model aracıma aynı muamele yapıldı.daha az prim ödedik.

normalda kasko şirketleri Allah korusun pert durumunda araç bedelini ikinci el piyasasını araştırarak size geri öder zira satın almış olduğunuz poliçenin kasko bedeli ikinci el araçlardan yüksektir. fakat 2012 model yeni kasa a3lerin Türkiyedeki saçma sistem yüzünden kasko bedeli 56 bin tl çıkmaktadır ikinci eli 70 bin civarında olan bir aracın kasko bedelini 56 bin üzerinden bir poliçe satın aldıysanız ilerde olacak bir pert durumunda sigorta şirketi size neden 56 binin üzerinde bir rakam ödesin ? ben de bu konuyu bilmediğimden poliçeme yeni kasa, xenon on arka farlar sunroof şeklinde açıklamalarla 75 bin tl lik poliçe yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 21 Ocak 2014; 16:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delomar

quote:

Bu mantıkla gidersek hiç kasko yaptırmayalım ne güzel hiç para ödemeyiz

Arabanızın başına bir durum geldiğinde 5 gün önce ikinci elini 79.000TL'ye aldığım araç için kasko şirketi bana 50-60 bin TL ödeyecek. Şahsen ben böyle birşeyi asla kabul etmem.

• mancheverre kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler,aslında benim bu aracı almamda bir tesadüfler silsilesi 😃bu arada sizin aracınızla benimki aynı donanım mı ? Siz kaça aldınız ?

• Özellikle audi ve vw da ikinci el fiyatları neredeyse sıfır fiyatları ile kapışmakta olduğu için kasko da işine geldiği gibi değerlendirmekte.Nitekim sahibinden.com da 3 ay beklemeden 5 ay beklemeden ilanları ile kullanılmış 1-2 yaş araçları firmaların liste fiyatları ile eş değer tutma gayretini görmekteyiz.
  • arzinzaz A kullanıcısına yanıt
    Benim araç imzada yazan donanım..Eylül'de 87500'e aldım.
  • Yalnız arkadaşlar dikkat edin...Eklenti yaptırmak isterken arabanın garantisinden olmayın...Audi Erel ile görüştüğümde aracın elektriksel aksamıyla ilgili yapılabilecek modifikasyonlar garanti dışı bırakabilir dediler. Hani ne kadar net ne kadarı gerçektir bilmiyorum ama detaylı öğrenmekte fayda var.Mesela ön park sensörünüz yoksa audi servisine parasıyla yaptıramıyorsunuz dedikleri şey ise aracı alırken öyle sipariş etmeniz gerekiyor...Aynı şekilde geri görüş kamerası da bu konuya dahil.Anca Cruse control , arka park sensörü ve xenon far servis tarafından sonradan ücretiyle takılabilen aksesuarlar...
  • selam arkadaşlar kısmetse bir a3 1.6 tdi sportback ambiente alıcam xenon plus yada panaromik cam tavan araç ellerinde yok ikisinden birini tercih etmem gerekiyor sizce hangisini tercih etmeliyim
    xenon olmayınca gündüz farlarıda olmuyormu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombargatto

selam arkadaşlar kısmetse bir a3 1.6 tdi sportback ambiente alıcam xenon plus yada panaromik cam tavan araç ellerinde yok ikisinden birini tercih etmem gerekiyor sizce hangisini tercih etmeliyim

Kesinlikle zenon plus derim, zenon olmayinca a3 un karakteri bakisi bi tuhaf oluyor. Zenonlu alirsaniz on arka kaş seklindeki gunduz fari gelir almazsaniz gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

selam arkadaşlar kısmetse bir a3 1.6 tdi sportback ambiente alıcam xenon plus yada panaromik cam tavan araç ellerinde yok ikisinden birini tercih etmem gerekiyor sizce hangisini tercih etmeliyim

Kesinlikle zenon plus derim, zenon olmayinca a3 un karakteri bakisi bi tuhaf oluyor. Zenonlu alirsaniz on arka kaş seklindeki gunduz fari gelir almazsaniz gelmez.

:(( acaba sarı gündüz farıdamı gelmiyor öne
  • Beyler merhaba
    Aracımın ön ızgaralarına ve sis farlarının etrafına piano black boyama yaptırmak istiyorum.Halkalı'da ikamet ediyorum.Bu civarlarda bu işlemi yaptırabileceğim bir yer varmı bildiğiniz?
    Yardım rica ediyorum.
  • quote:

quote:

ben de kesinlikle xenon alın derim..önceki kasa A3'ümde sunroof kullandım 7 sene..bi hayrını da görmedim..
    Soğukta açamazsın, sıcakta klima açıyorsun yine açmazsın...yazın güneşinde içerdeki kumaşı bile açmıyorsun..ben net bir dille önermiyorum..

yeni kasada xenon alınmayınca da bildiğim kadarıyla ön farda led oluyor..ama arka stop led olmuyor + far yıkama olmuyor + otomatik far yükseklik ayarı olmuyor

• quote:

quote:

quote:

ben de kesinlikle xenon alın derim..önceki kasa A3'ümde sunroof kullandım 7 sene..bi hayrını da görmedim..
    Soğukta açamazsın, sıcakta klima açıyorsun yine açmazsın...yazın güneşinde içerdeki kumaşı bile açmıyorsun..ben net bir dille önermiyorum..

yeni kasada xenon alınmayınca da bildiğim kadarıyla ön farda led oluyor..ama arka stop led olmuyor + far yıkama olmuyor + otomatik far yükseklik ayarı olmuyor

xenon almayınca sadece yan ayna sınyalleri led oluyor onun dısında led olmuyor bilginize...

• Ben de ledsiz aldım, pişmanım, mutlaka ön arka led'li olmalı A3 kanımca.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.