Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ambition a3 tfsi 1.4 140 hp amalfi beyaz
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

Niye efficiency de kullanmıyorsunuz drive selecti daha az yakar

onu kullandığımda sanki araç çekmiyor gibi hissediyorum. Tekrar deniyeyim. Teşekkürler.

Araciniz dizel ise efficiency e gerek yok, dynamic te kullanin bence, efficiency modda araciniz benzinli ise dur kalk trafikte ve yokuş asagiya veya sabit hizda gidilen trafikte arac otomatik bosa aliyor ve hep 2 vites yukari atiyor, yakisini cok fark ettiriyor.

Dizel araçlarda da boşa atıyor.

evet aracım dizel , bugün işten gelirken boşta gidiliyor yazısını farkettim. Dynamic'te hiç kullanmadım. Daha doğrusu genel autoda bırakıyorum. Birkaç kez efficiency moda almıştım fakat bunda da araç sanki çekmiyor hissine kapıldım aldım tekrar autoya.

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

ambition a3 tfsi 1.4 140 hp amalfi beyaz
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

Hocam bu çektiğiniz kapı resminde cam açma kapama butonunun en altındakiler cam açmayı iptal mi ediyor?bende böle değil ! Çocuk kilidi var orada !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arzinzaz A kullanıcısına yanıt
    Arka camlari kilitliyor, cocuk kilidi kapinin icinde anahtar ile kitleniyor

• must_be kullanıcısına yanıt
    Şükür sonunda çektim fotoları
  • Foto-1
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Foto-2

• Foto3

• Foto-4
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Foto-5
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Foto-6

• Foto-7
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Foto 8
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Foto 9

• quote:

Orijinalden alıntı: arzinzaz

Foto-4

Allah nazarlardan korusun kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin. Maşallah aracin cok guzel, airbag on of dugmesi guzelmis. Aslinda 2004 te astra almistim onda bile sag on koktugun altinda agirluj sensoru vardi ona gore airbagi aciyordu. Bizim a3 lerde yok galiba:( bagaj fileside cok guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: arzinzaz

Foto-5

Sende de cocuk var bende de, benim yumurcak arkayi batiracak, bunun icin bir cozum dusundun mu, gecen hafta alusveris merkezine otoparka parkettim kizimin kemerini soktum kucagima aldim aliralnaz fossss uzerime kustu kusmak selale gibi;))) arabanin hemen yanina, 5 saniye gecse icerisi bitmisti, koltuk kilifi dusundum dolastim bikacyer ama cok kotu kaliteleri, en sin ikea geldi aklima ordan 4 metre koton kumas siyah alip kendim basliklari cikarip delip oto koltugun altindan komple kaplicam artik...

• arzinzaz A kullanıcısına yanıt
    Hocam sormayi unuttum sana yangin tupu ve trafik seti verdiler mi ? Bana vermediler sadece saglik kiti mevcut, yangin tupunu 2 kg al ve yedek lastigin icine sigiyor

• Walla bende çözüm bulamadım şimdilik.uzun yolda battaniye falan seriyorum arka koltuğa,ancak şehir içi sıkıntılı.audi servislerinde orjinal kılıf bulma şansımız yok mu sizce ?

Yangın tüpü ve trafik seti bana da vermediler.ön yolcu koltuğunun altında bir göz var (muhtemelen sizinkilerde de) orada ilk yardım çantası var.arka koltuğun orta kısmının içinde de yelek var sanırım.reflektörde bagaj kapağının içinde var

Bendeki sağ ve sol kapıyı ve camları aynı anda kilitliyor.anahtarla manuel bir işlem yapmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.