Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepimizinki çok güzelkazasız belasız yıllarca bineriz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Orijinalden alıntı: Gastonya

Slm Beyler
    Bende 2013 1.6 TDI metalik kırmızı xenon+cam tavan+r8 spor direksiyon aracımı geçen hafta Antep Acarlardan teslim aldım.İstanbula dönüşte araç 140-150 km hızla 5,4 lt ortalama yakıt yaktı.Sanırım yeni olduğu için biraz yüksek oldu.Zamanla düşer diye düşünüyorum.Bu arada yarın cam filmi yaptıracam.250 tl ye ön camlar 1 numara arkalar 2 numara olacak.Böyle araba çıplak gibi geliyor sanki :)

Hayirli olsun Allah guzel gunlerde kullanmamizi nasip eder insallah. 5,4 guzel bir ortalama daha neolsun:) aracoma bende dusunuyorum cam filmi , nerde yaptiracaksiniz

Slm
    Teşekkürler.Seninde araç çok güzelmiş.İyi günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah.Dün cam filmini yaptırdım.İkitelli Organize Sanayide Oto Camcı Sırrı Usta var.Yıllardır cam filmi yapıyor.Ben bütün araçlarıma yaptırdım.Çok şükür bu zamana kadarda bir sorun yaşamadım.İşçiliği çok iyi ve temiz yapıyor.Önler 1 numara arkalar 2 numara yaptım.Efsane oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arzinzaz

Yangın tüpü ve trafik seti bana da vermediler.ön yolcu koltuğunun altında bir göz var (muhtemelen sizinkilerde de) orada ilk yardım çantası var.arka koltuğun orta kısmının içinde de yelek var sanırım.reflektörde bagaj kapağının içinde var

On yolcu koltugunun alt cekmcesinde ilktardim cantasi var ama arka koltukta nerede yelek tam tarif edermisin

• must_be kullanıcısına yanıt
    Arka koltuk orta kısım
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• quote:

Arka koltuk orta kısım
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

Waow hic aklima gelmedi yada benim aracta yok:(

Eğer senin araçta yoksa doğuş bana 7000 TL ye yelek mi satmış oluyor?

• quote:

Sıkıntı yok istemedigin kadar var yelek şantiyemde. :))) senin lastikler ne marka

Dunlop geldi üzerinde.kışlık da michelin alpin aldım

• Ya ben bu koltuklardan acayip derecede şikayetçiyim.bir türlü rahat edenedimşu önde uzayan kısım sadece tek eksende mi hareket ediyor.fazla zorlamadım kırıkacak diye ama golf 6 nın koltuklarında daha rahat ediyordum.

• quote:

Ya ben bu koltuklardan acayip derecede şikayetçiyim.bir türlü rahat edenedimşu önde uzayan kısım sadece tek eksende mi hareket ediyor.fazla zorlamadım kırıkacak diye ama golf 6 nın koltuklarında daha rahat ediyordum.

Ben cok memnunum baldir destegini uzattim besik hareketi ile dize yakin tarafi yukari kaldirdim, suan hic yorulmadan araba kullaniyorum sol ve say agagim tamamen koltugun ustunde havada deil, cok rahat. Koltuk ayarlarini sonuna kadar kurcalarsan bulursun. Bende de continantal sport contact 5 geldi. Adac ta testte 1. Olmus. Kar lastigini seneye almayi dusunuyirum bu kis yaz gibi geciyor. Biraz once ikeadan siyah ortu aldim yarin arka koltuga tatbik edecegim

Koltuğa serdikten sonra foto yollar mısın bende göreyim.dize yakın olan kolu yukarı doğru çekersen evet dizin altında boşluk kalmıyor ama çok yukarıda kalıyorum.peugeot a binmiş gibi hissediyorum aşağı alıncada dizimin altı boş kalıyor.bu arada asıl koltuk ayarı en aşağıda duruyor

• quote:

Koltuğa serdikten sonra foto yollar mısın bende göreyim.dize yakın olan kolu yukarı doğru çekersen evet dizin altında boşluk kalmıyor ama çok yukarıda kalıyorum.peugeot a binmiş gibi hissediyorum aşağı alıncada dizimin altı boş kalıyor.bu arada asıl koltuk ayarı en aşağıda duruyor

Dizin ordaki korugu yukari dip kisminda yani bel kismindaki korugu asagiya indirdinmi tam herseyinkavriyor ve bosluk kalmiyor

• quote:

Gece şu senin yelek kafama takildi ve indim garaja ama benim aracta yok, dogus sana 7000 tl ye yelek birde file satmis:)))

• Şimdi hesabımızı yapalım ! 730 euro metalik boya farkı +110 euro cocuk kilidi + airbag iptal ünitesi + 230 euro alüminyum mistral iç dekot+audi müzik arayüz 280 euro + 30 euro kilitli bijon +210 euro eşya gözü paketi+90 euro lastik uyarı sistemi +180 euro dış parlaklık paketi + hediye iki adet yelek 😜
    =1860 euro + ötv+kdv=3072 euro eder.
    O zamanın kuruylada yaklaşık 7000 tl
    Ohhhh şimdi rahatladım. hediye yeleklerde cabası az daha vw kendi çalışanına kazık atıyordu

• Arkadaşlar ben de cuma günü tam noter kapanmak üzereyken A3'ümü aldım :)
    Bahsettiğim Ambition tek kapı 1.6 TDI otomatik aracı 79.000 TL'ye aldım. Jantları farklı ve advance paket de var. 2-3 gündür sürekli kullanıyorum ve gerçekten neredeyse full dolu olan 1.16'ımdan sonra hem konfor hem de tüketim anlamında inanılmaz memnunum. Şu an tek eksiğim sunroof ve arkadaki 2 adet kapı :)

Ender Elektronik'e uğrayıp ek birşeyler yapmak istiyorum ama karar veremedim. Kapanan aynaya 1700TL değer mi, hız sabiyleyiciye 700TL değer mi vs.?
    Başka eklenebilecek mantıklı bir özellik varmı Ender'den? NE dersiniz?
    Bir de daha aktif olan, buluşma ve paylaşım yapan en iyi AUDI forumu hangisi? PM olarak önerilerinizi beklerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaşlar ben de cuma günü tam noter kapanmak üzereyken A3'ümü aldım :)
    Bahsettiğim Ambition tek kapı 1.6 TDI otomatik aracı 79.000 TL'ye aldım. Jantları farklı ve advance paket de var. 2-3 gündür sürekli kullanıyorum ve gerçekten neredeyse full dolu olan 1.16'ımdan sonra hem konfor hem de tüketim anlamında inanılmaz memnunum. Şu an tek eksiğim sunroof ve arkadaki 2 adet kapı :)

Ender Elektronik'e uğrayıp ek birşeyler yapmak istiyorum ama karar veremedim. Kapanan aynaya 1700TL değer mi, hız sabiyleyiciye 700TL değer mi vs.?
    Başka eklenebilecek mantıklı bir özellik varmı Ender'den? NE dersiniz?
    Bir de daha aktif olan, buluşma ve paylaşım yapan en iyi AUDI forumu hangisi? PM olarak önerilerinizi beklerim :)

En iyi forum ve paylasim audinin burasi:) 40 tl lik enderden gizli ozellikleri actirabilirsiniz, cruise Control de cok guzel katlanir ayna yerine ben olsam s line yan etekleri alirdim

• miklaaa M kullanıcısına yanıt
    Ben de aynen anlattığınız gibi kullanıyorum ama efficiency'de kullanırken vites geçişlerinde ses duyuyor musunuz?
    Ben yanımda duvar olan bir yolda vites geçişlerini dinledim, E2,E3 geçişlerinde şıkırtı gibi ses geliyor..bu normal midir?
    Comfort'ta daha az sarsıntı oluyor ve ses daha az geliyor.
  • arzinzaz A kullanıcısına yanıt
    Maaşallah..Kazasız belasız inşallah..
    Ben arabayı teslim alacağım gün beyazken siyah ile değiştirdim..
    tek sebebi aracın amalfi beyaz olması idi..sizin araç glacier beyaz ve harika görünüyor..
    Ben böyle gelecek diye beklerken bi baktım kırık beyaz geldi ve ben almam dedim..
    Aynı donanımın siyahı vardı...onu aldım..,

Fotosunu da ekleyeyim..
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• mancheverre kullanıcısına yanıt
    Özellikle bakmadım ama bir ses farketmedim vites geçişlerinde. Sadece bozuk yollarda falan giderken, tümseklerden geçerken bildiğin tıkırtı geliyor arabadan ya da ayağımı hızlı bir şekilde gazdan çekip tekrar bastığımda sanki bir şeyler sallanıyor yerine tam oturmamış gibi
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.