Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu araca 79 demişti.euro kurunu manuelde daha düşük almıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must_be kullanıcısına yanıt
    Bağlantı soketi falan değil hocam bluetooth ile mmı dan direk iphone nin içindeki müzik dosyalarına erişiyorum.

Kapı eşiklerinde bende de çita var.ama anlamıyorum hiçbirşey yazmıyor.a3 yazılı olabilirdi.kilitli bijon ise her lastikte bir adet farklı bir bijon koymuşlar çalınmaya karşı.sanırım benim araç tr için değilmiş fransa için üretilmiş bir araçmış,daha sonra ne olduysa tr ye kaymış.

Evet haklısın hocam bu direksiyon cidden çok güzel ve kullanışlı

Evet jantlarım sizinkiyle aynıdır.

Walla daha ucuz değildi bende otomatik almayı çok istiyordum ama olmadı.dsg muhteşem birşey bunu hiçkimse inkar edemez ancak bombanın üzerinde oturmak ve her an korka korka araç kullanmak istemiyorum.vw ne zaman zf şanzuman koyarsa o zaman alırım.

• Slm Beyler
    Bende 2013 1.6 TDI metalik kırmızı xenon+cam tavan+r8 spor direksiyon aracımı geçen hafta Antep Acarlardan teslim aldım.İstanbula dönüşte araç 140-150 km hızla 5,4 lt ortalama yakıt yaktı.Sanırım yeni olduğu için biraz yüksek oldu.Zamanla düşer diye düşünüyorum.Bu arada yarın cam filmi yaptıracam.250 tl ye ön camlar 1 numara arkalar 2 numara olacak.Böyle araba çıplak gibi geliyor sanki :)
    Bu arada Allah kaza bela vermesin aracınız çok güzel (maşşallah) güzel günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gastonya

Slm Beyler
    Bende 2013 1.6 TDI metalik kırmızı xenon+cam tavan+r8 spor direksiyon aracımı geçen hafta Antep Acarlardan teslim aldım.İstanbula dönüşte araç 140-150 km hızla 5,4 lt ortalama yakıt yaktı.Sanırım yeni olduğu için biraz yüksek oldu.Zamanla düşer diye düşünüyorum.Bu arada yarın cam filmi yaptıracam.250 tl ye ön camlar 1 numara arkalar 2 numara olacak.Böyle araba çıplak gibi geliyor sanki :)

Hayirli olsun Allah guzel gunlerde kullanmamizi nasip eder insallah. 5,4 guzel bir ortalama daha neolsun:) aracoma bende dusunuyorum cam filmi , nerde yaptiracaksiniz

• Araç yakıyor hocam. Kullandığınız paspaslar orjinal audi paspasları mı ? Değilse nereden alabiliriz
    @must_be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 17 Ocak 2014; 21:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzinzaz

Bu arada Allah kaza bela vermesin aracınız çok güzel (maşşallah) güzel günlerde kullanın

Hepimize Allah kazasiz gunler nasip etsin, hepimize maşallah. Kinetic jant ve scuba mavi a3 aradim ama bulamadim, sonra bu standart jantli geldi ve hic gormeden aldim. Aslinda benim hikayem seninki ile ayni tek farki ben leon fr 1.4 140hp den basladim a3 yolculuguna, 56.75k ayirttim zenon sunroof beyaz, teslim almaya gittigimde kapisini actim ve menteselerin orada tekerlegin gurultudunu izole etmek icin insaatlarda kullandigimiz cok kolay ufalanabilen esp strafor kullanmislar. Gordum ve indim fr dan ve vazgectim. Sonra golfe gittim higline 1.4 140 beyaz arka stop led surus profili secimi dsg siparis ettim, aracim uretildi 2013 kasimda 72.2 k ya anlastim ama arac ocak 3 hafta teslim tarihi ile faturalandirikacakti, neyse basladik beklemeye araligin son haftasi 1500 tl zam geldi ve kizdim gittim audiye, diyeceksiniz nefden daha once gelmedin cunku a3 atraction veya ambiente modellerini yollarda goruyordum hepsi 16 jant ve hic sportif gelmedi bana hosuma gitmediler bayide o gun ambition gordum scuba ve vuruldum o gun heryeri aradim ve imzamdaki aracimi aldim aracimi teslim aldiktan sonra siparis ettigim uretilen ve Turkiye yolundaki golfume 5000 tl daha zam geldi golfe en fazla 60k verilir dedim ve vazgectim. Keza 2009 da 160 lik scirocco manual aldigimda (58k), golfun ful dsgli modeli 52k idi, simdi ise sciroccadan daha pahali golf bence etmez okadar paraya, hic pisman deilim odedigim her kurusu hakediyor, golf alacak kararsiz arkadaslar kulak verin ve a3 ambition alin golfte olmayan alcaltilmis spor şase var a3 te, yay veya coilover masrafiniz olmaz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Araç yakıyor hocam. Kullandığınız paspaslar orjinal audi paspasları mı ? Değilse nereden alabiliriz
    @must_be

Ojinal a3 paspaslari 170 kdv dahil dogus maslak

• Arkadaslar, navigasyon nasil yuklenir bizim araclara, birde yazilim ile gucu ve torku yukseltebilurmiyiz, bileniniz varsa makbule gecer, superchips ve revo yapamiyor abt yspiyor ama en az 5000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

Niye efficiency de kullanmıyorsunuz drive selecti daha az yakar

onu kullandığımda sanki araç çekmiyor gibi hissediyorum. Tekrar deniyeyim. Teşekkürler.
    Ben kauçuk paspasları yetkili serviste bulamadım.gittigidiyordan aldım 90 tl ye .cuk diye oturdu pimlerine.bu arada paspasın kağıdının üzerinde golf 7 ve skoda octavia yazıyordu!şasi aynı oldugu için bu araçların paspaslarıda oluyor !!!

• Arka koltuga kilif ariyorum koyu renk ve şik olsun, oto kilif satan yerlere baktim cok kotuydu kaliteleri birde 100-170 tl arasinda on koltuklar dahil, 2 yasinda cocugum var ve cocuk koltugundayken bile heryere yetiyor, onerisi olan varmi?

• Navigasyon yazılımı gelince, servise gelip ücretsiz ya da çok ufak bir ücret ile yükletebilirsiniz dendi bize. İnanılmaz istiyorum ben navigasyon gelmesini ama ne zaman gelir kimbilir Biri arayıp işin gerçeğini bir öğrense keşke çok süper olur @must_be
  • iqra kullanıcısına yanıt
    Ben aracı 2 modda kullanıyorum bilmiyorum dogru mu yanlıs mı. Drive select sürekli efficiencyde ama dik bir yokuş çıkarken ya da ani hızlanmamı gerektirecek bir hareket olduğu zaman ise vitesi aşağı çekip bırakıyorum spora alıyor işim bitince yine vitesi aşağı çekip bırakıyorum tekrar efficiencye dönüyor bu şekilde hem az yakıyor hem istediğim zaman atik kullanabiliyorum. efficiency benim çok işime yarıyor özellikle okuldan eve dönerken yaklaşk 5 kmlik bir alanda ayağımı gazdan çekiyorum otomatik boşa alıyor iyi oluyor insan ekranda boşta ilerliyor yazısını görünce seviniyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

onu kullandığımda sanki araç çekmiyor gibi hissediyorum. Tekrar deniyeyim. Teşekkürler.

Araciniz dizel ise efficiency e gerek yok, dynamic te kullanin bence, efficiency modda araciniz benzinli ise dur kalk trafikte ve yokuş asagiya veya sabit hizda gidilen trafikte arac otomatik bosa aliyor ve hep 2 vites yukari atiyor, yakisini cok fark ettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

Araciniz dizel ise efficiency e gerek yok, dynamic te kullanin bence, efficiency modda araciniz benzinli ise dur kalk trafikte ve yokuş asagiya veya sabit hizda gidilen trafikte arac otomatik bosa aliyor ve hep 2 vites yukari atiyor, yakisini cok fark ettiriyor.

Dizel araçlarda da boşa atıyor.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.