Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun teşekkürler.
    Ben 22 ekimde alırken elinde yine ambition otomatik vardı.Ankcak xenon far ve led , iç aydınlarma paketi,dış parlaklık paketi ve diğer opsiyonlar yoktu.Fiyatı da 81000 tl idi.aslında ısrarla o aracı satmaya çalıştı bana ancak DSG nin şikayetlerinden dolayı almak istemedim.Ekimin başıda golf 7 için kapora verdim 1.6 tdi highline + cam tavan teslim tarihine aralık içi dedi fiyat ise 71800 TL
    Bir hafta sonra bu kadar para golfe verilmez dedim ve A3 aldım ve doğru da yaptığımı düşünüyorum.Dizel manuel bir A3 için deyim yerindeyse adamlara yalvardım.Satış temsilcisiyle beraber mail bile attık Almanya ya ancak anlaşma gereği böyle bir konfigürasyonun ithal edilemeyeceği söylendi,bende mecburen Tfsi manuel aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzinzaz

Sağolun teşekkürler.
    Ben 22 ekimde alırken elinde yine ambition otomatik vardı.Ankcak xenon far ve led , iç aydınlarma paketi,dış parlaklık paketi ve diğer opsiyonlar yoktu.Fiyatı da 81000 tl idi.aslında ısrarla o aracı satmaya çalıştı bana ancak DSG nin şikayetlerinden dolayı almak istemedim.Ekimin başıda golf 7 için kapora verdim 1.6 tdi highline + cam tavan teslim tarihine aralık içi dedi fiyat ise 71800 TL
    Bir hafta sonra bu kadar para golfe verilmez dedim ve A3 aldım ve doğru da yaptığımı düşünüyorum.Dizel manuel bir A3 için deyim yerindeyse adamlara yalvardım.Satış temsilcisiyle beraber mail bile attık Almanya ya ancak anlaşma gereği böyle bir konfigürasyonun ithal edilemeyeceği söylendi,bende mecburen Tfsi manuel aldım.

Anladım hocam 81000 gibi bir fiyat alabilirsem bende a3 almayı düşünüyorum umarım ellerinde o fiyatlara verebilecekleri a3ler kalmıştır 2013 model.

• quote:

Arkadaşlar merhaba ,
    22 Ekim 2013 tarihinde aşağıda teklif formu bulunan aracı 79200 TL ye satın aldım.Almadan önce de aldıktan sonra da Yeni A3 hakkında araştırma yapsamda çok fazla bir bilgi bulamadım.Özellikle yakıt tüketimi ve fiyat konusunda.
    Bundan önce 2011 model Golf 6 1.6 TDİ manuel araç kullanıyordum ve 79000km de sattım satmadan önce yakıt tüketimim 80000km nin ortalaması 5.8 LT idi.Şu anda da A3 aracım 7000 km de ve ortalamam 6.2 LT.
    Bu forumda yer alan teklif formlarını inceledim.Sizce aldığım fiyat nasıl ?

Selam,
    38.422€ ya 79.200tl lik 122hp sportback manual a3 aldin, 79.200/38.422€: 2.06 cikar, benim aracim aralik 2013 a3 140 sportback ve stronic ; 39.571€ ya aldim x2.06: 81.516tl eder senin aldigin kura gore. Ama ben 84.250 tl ye aldim, 2734 tl fazla vermisim gibi gozukuyor ama aramizdaki fark benim aracim s tronic ve 140 hp bunlarin maliyeti 10.000 tl oldugunu dusunursek 10.000-2734: 7250 tl fazla para vermissin. Benim hesabima gore yaniliyorsam duzelt lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teklif formu aşağıda arkadaşlar
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

Teklif formunu inceledigimde ambition da standart olan aksesuarlari 3 kollu spor direksiyon on kol dayama gibi mükerrer fiyatlandirmislar, yer tasarruflu yedek lastik. Satis temsilcinle bir gorus istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Arkadaşlar merhaba ,
    22 Ekim 2013 tarihinde aşağıda teklif formu bulunan aracı 79200 TL ye satın aldım.Almadan önce de aldıktan sonra da Yeni A3 hakkında araştırma yapsamda çok fazla bir bilgi bulamadım.Özellikle yakıt tüketimi ve fiyat konusunda.
    Bundan önce 2011 model Golf 6 1.6 TDİ manuel araç kullanıyordum ve 79000km de sattım satmadan önce yakıt tüketimim 80000km nin ortalaması 5.8 LT idi.Şu anda da A3 aracım 7000 km de ve ortalamam 6.2 LT.

Selam,
    38.422€ ya 79.200tl lik 122hp sportback manual a3 aldin, 79.200/38.422€: 2.06 cikar, benim aracim aralik 2013 a3 140 sportback ve stronic ; 39.571€ ya aldim x2.06: 81.516tl eder senin aldigin kura gore. Ama ben 84.250 tl ye aldim, 2734 tl fazla vermisim gibi gozukuyor ama aramizdaki fark benim aracim s tronic ve 140 hp bunlarin maliyeti 10.000 tl oldugunu dusunursek 10.000-2734: 7250 tl fazla para vermissin. Benim hesabima gore yaniliyorsam duzelt lutfen

yukarıda benim aracın teklif formu var.Sizin aracınızda aynı donanımda mı? ve metalık renk farkı var mı?

• must_be kullanıcısına yanıt
    Satış temsilcisi ile görüştüm. :)))

Üç kollu spor dreksiyon standart ancak çok fonksiyonlu üç kollu spor dreksiyon değil dedi.
  • iqra kullanıcısına yanıt
    Niye efficiency de kullanmıyorsunuz drive selecti daha az yakar
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba ,

Selam,

yukarıda benim aracın teklif formu var.Sizin aracınızda aynı donanımda mı? ve metalık renk farkı var mı?

ekteki teklifi 27 aralık 2013 te 84.250tl ye satın aldım. aracım opak renk. senin aracında audi müzik arayüzü var o nedir? birde iç dekorda alüminyum iç görünüm için senden 80 euro fark almışlar, ambition da standart micro metalik gümüş iç dekor var bunların arasında fark var mı? aracının iç ve dış fotolarını yükleyebilirmisin?

• işte benim canavar...
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba ,

Selam,

hocam ek olarak senin teklifte; alüminyum iç görünüme 80€, alüminyum mistral iç dekora 230€ +ötv+kdv vermişsin, bu aksesuarların fotolarını ekleyebilirmisin.
    sende spor ön koltuk mevcut mu?

Hafta sonu yüklemeye çalışırım.Elimde foto yok.Audi müzik arayüz iphone ve ipad in içindeki şarkıları direk çalabiliyor mmı dan kontrol edebiliyorum. gerekli birşey değil ama pakette vardı ve aldm.Mistral iç dekor var (muhteşem birşey) aracın içini çok farklı gösteriyor.Micro metalık iç dekor dedikleri cidden ney ben de bilmiyorum ama sanırım bu cam açma-kapama butonları ve orta konsoldaki kaplamalar ki aynısının sizin aracınızda olduğunu düşünüyorum. Dış parlaklık paketi yok sizinkinde (cam krom çitası ve egzos uçları krom kaplama)Eşya gözü paketi (Ön koltuk arkalarında ve ön yolcu ayak koyma yerinin sağ tarafında ve bagajda komple file tarzı birşey.
    Kilitli bijon var.
    En büyük kalemlerden biri sizinkinde park sensörü standart olarak görünüyor bende ilave 450 euro !
    Bunu da danışmana soracam.
    Birde lastik basınç kontrol sistemi var fark olarak ama bu hepsinde standart diye biliyorumdum ben

Koltuklar birebir aynısı.Mistral iç dekor kapı ve ön torpido da yer alan çitaların desenlisi oluyor ve audinin sitesinde de mevcut.yarın iç dış detaylı olarak çeker yollarım fotoları.
    Cam açma kapama düğmelerinin uçlarında kaplama var mı sizinkinde ?
    Şimdi maillerime baktım,araç alacağım sırada bana farklı bir araç teklifi daha yollamış satış danışmanı ve onda da park sensörü hiç görünmüyor!
    Cidden ilginç bu adamlar kafalarına göre donanım paketleri şle oynuyorlar galiba
    işte teklif
    pardon
  • quote:

Hafta sonu yüklemeye çalışırım.Elimde foto yok.Audi müzik arayüz iphone ve ipad in içindeki şarkıları direk çalabiliyor mmı dan kontrol edebiliyorum. gerekli birşey değil ama pakette vardı ve aldm.Mistral iç dekor var (muhteşem birşey) aracın içini çok farklı gösteriyor.Micro metalık iç dekor dedikleri cidden ney ben de bilmiyorum ama sanırım bu cam açma-kapama butonları ve orta konsoldaki kaplamalar ki aynısının sizin aracınızda olduğunu düşünüyorum. Dış parlaklık paketi yok sizinkinde (cam krom çitası ve egzos uçları krom kaplama)Eşya gözü paketi (Ön koltuk arkalarında ve ön yolcu ayak koyma yerinin sağ tarafında ve bagajda komple file tarzı birşey.
    Kilitli bijon var.
    En büyük kalemlerden biri sizinkinde park sensörü standart olarak görünüyor bende ilave 450 euro !
    Birde lastik basınç kontrol sistemi var fark olarak ama bu hepsinde standart diye biliyorumdum ben

bende audi arayüz yok ama ender elektronikte 150tl ye iphoneve ipad için bağlantı socketi yapıyorlar. mistral dedikleri şu ön konsoldaki gri çıtanın 3d üçboyutlu şekilli olanı mı ( ambiente de var sanırım)? aracımın kapının içinde metal çıta var ve kapıdaki cam açma düğmelerinin etrafında krom kaplama mevcut. cam kenarlarında krom kaplama yok ama yüklediğim fotodan da görüleceği gibi egsoz uçları orjinal krom kaplı. aracımda hiç file yok, ama sağ yolcu koltuğunun altında eşya gözü veya çekmecesi var. kapı eşiklerinde krom çıtalar var benimkinde ama lastik basınç göstergesi yok. bijonda nasıl kilit var fotonuzu bekliyorum. sizin jantlar benimki ile aynı mı?

• quote:

pardon

hocam keşke bu aracı alsaymışsın daha ucuz ve otomatik satarken bunlar çok avantaj.
  • quote:

pardon

bu araca nekadar fiyat verdiler?
  • quote:

Kilitli bijon var.

birde bende sizden farklı alttan kesik tiptronik spor çok fonksiyonelli deri direksiyon var muhteşem birşey çok agresif ve sportif duruyor., uzun boylu olduğum için hiçbir arabaya sığamıyordum ama buna çok rahat sığabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.