Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

Arkadaslar fiyat nasıl acaba?

Bana biraz fazla gibi geldi ben ambition olanı ve sizinkine extra olarak led- xenon far, 17 kinetik tasarımlı jant falan olanı 88.500e almıstım.

Ayrıca alabiliyorsanız kesinlikle led-xenon far almanızı öneririm arabaya çok değişik bir hava katıyor ve önden görünüşü efsane oluyor.

• arkadaşlar, imzamdaki aracımı yılbaşından birkaç gün önce 84,25k ya aldım, aynı aracı bugün sordum 95,4k olmuş. 2014 model zammını düşünemiyorum. aralık ayında alanlar çok güzel kar etti.
  • Tam olarak aynı aracı yılbaşından önce 82.400e aldık. Krom çıtalar ve hız sabitleyici ile 83.400 oldu dendi bize ama orda bi yalanı çakmış bize adam . Zaten hız sabitleyici varmış standart donanımda. Krom çıtalara 1000 tl vermiş olduk.
    @tolgaserdar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 8 Ocak 2014; 19:50:10 >
  • Audi a3 sedan 1.4 140 hp +ambiente+Advance+xenon plus+tiptronik kumanda+sis farı+derin siyah(opak)=93000 Sİzce fiyat nasıl?
  • Dostum bana biraz yüksek geldi fiyat açıkçası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastonya

Dostum bana biraz yüksek geldi fiyat açıkçası?

Düşüremedim bu fiyattan aşağı hepsi aynı fiyatı söylüyor. Sanki bu fiyatlara bundan sonra hayal olur gibi geliyor bana.
  • Sonax Türkiye
    Sayfa bulunamadı - Sonax Türkiye
    http://www.sonax.com.tr/uygulamalar/sonax-uygulama-paketleri.html
    Linkte ki Premium Class Komple Uygulama + ön kaput folyo + arka 2 cama film + yılda 3 kere cila için 1000 tl demişler eğer yanlış anlamadıysam. Uygun mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 10 Ocak 2014; 22:07:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

http://www.sonax.com.tr/uygulamalar/sonax-uygulama-paketleri.html Linkte ki Premium Class Komple Uygulama + ön kaput folyo + arka 2 cama film + yılda 3 kere cila için 1000 tl demişler eğer yanlış anlamadıysam. Uygun mudur ?

Cam filmi olarak ne sonax nede ziebart en guzeli lumar. Boya koruma icin meguiars tek gecerim. Buarada a3 teki isi yalitimli camlardan golf7 de varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle ayrı ayrı uğraşmayı sevmiyoruz hocam
  • Arkadaşlar selamlar,

Fiyatlar iyice abarmışken a3 dizele geçiş yapmadan önce ciddi tereddütler yaşıyorum...Sıfır almaktı niyetim ancak şu an kararsız kaldım ve 2. ele kaydım... Alttaki aracın fiyatı nasıl sizce?

2012 model, 2013 çıkışlı tek kapı siyah A3 Ambition donanımlı dizel otomatik 8.000km'de ve herhangi bir kaza,boya,değişeni olmayan araç için 79bin tl... Vergisini de ben ödeyeceğim.
    Jantlar da sanırım 10 kollu sport jant.
  • xcagatay kullanıcısına yanıt
    xenon, sunroof, advance paket falan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

xenon, sunroof, advance paket falan var mı ?

Kusura bakmayın eksik yazmışım biraz. Xenon var, sunroof yok. Advance paket dahilinde ne var bilmiyorum ama alttakiler var araçta... Bu durumda advance paket oluyor mu bilmiyorum.

DRİVE SELECT, XENON PLUS FARLAR , ARKA LEDLİ STOPLAR, SPOR ÖN KOLTUKLAR RALLYE KUMAŞ DÖŞEME, 5 KOLLU KİNETİK TASARIMLI 17 İNÇ SPOR JANTLAR VE ÖN SÜSPANSİYON, ARKA PARK SENSÖRÜ, BLUETOOTH ARAYÜZÜ, MMI RADYO CD MP3 BLUETOOTH SD CARD OKUYUCU, SÜRÜCÜ BİLGİLENDİRME EKRANI RENKLİ, İÇ AYDINLATMA PAKETİ, FAR YAĞMUR VE PARK SENSÖRÜ, 3 KOLLU F1 KUMANDALI DERİ SPOR DİREKSİYON, DELÜXE KLİMA ÇİFT YÖNLÜ İKLİMLENDİRME AYARLI, TOZ VE POLEN FİLTRESİ
    ALÜMİNYUM KAPI EŞİK KAPLAMALARI, ALÜMİNYUM İÇ GÖRÜNÜM, MİCRO METALİK GÜMÜŞ İÇ DEKOR, OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI, SERVO DİREKSİYON
    YOKUŞ DESTEK ASİSTANI

Edit: Arka park sensörü eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcagatay -- 13 Ocak 2014; 15:02:00 >

• xcagatay kullanıcısına yanıt
    Benim aracım sizin almayı planladığınız araç ile renginden jantına kadar aynı ben sıfır olarak 88.500e almıştım buna göre fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz

Edit: Pardon benim aracımda extra olarak 2 kapı daha varmış sizinki tek kapıymış. Ama yinede fiyat olarak size bir fikir verir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miklaaa -- 13 Ocak 2014; 15:05:32 >
  • Ben A3 Sedan 1.6 TDI 105 hp Ambition S tronic /Parlak Siyah 25 Aralık 2013 tarihinde 101.000 TL verdim. Xeon plus + Advanced paket mevcut.

o yazdıklarınız advanced paket aldığınızda zati geliyor.

kapı açma yerlerinde sensör var gibi ama ben ne hikmetse anahtarsız giriş yapmayı beceremedim. Acaba böyle bir şey yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

Benim aracım sizin almayı planladığınız araç ile renginden jantına kadar aynı ben sıfır olarak 88.500e almıştım buna göre fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz

Edit: Pardon benim aracımda extra olarak 2 kapı daha varmış sizinki tek kapıymış. Ama yinede fiyat olarak size bir fikir verir umarım.

Teşekkürler cevabınız için.
    3 kapı-5 kapı fiyat farkı tabiki oluyor. Tek kapıda hatta biraz daha düşüyor. Siz yeni mi aldınız aracınızı? Bir süre oldu mu? Eğer 2013 yılında vergi artmadan ve euro bu seviyeye çıkmadan aldıysanız karşılaştırma yapınca bana mantıklı hatta iyi fiyat gibi geldi...

Daha önce hiç audi almadım o yüzden değerlendirme tam sağlıklı yapamıyorum doğrusu :)
  • Arkadaslar bende a3 dusunuyorum sizce
    Ambition +advance + bang olufsen + sline olarak tek kapi 140 hplik almak istesem fiyat ne olur sline ve bang olufsen olmayadabilir fiyatlarini bilen varsa yardim ederse cok sevinirim ona gore elim guclu gitmek istiyorum bayiye

• cilloo kullanıcısına yanıt
    Hazırda araç yoksa ki %99 böyle bir araç yoktur çok büyük zarar edersiniz.Özel siparişe girer normal fiyat neyse o fiyatı isterler.Şu an ellerinde olsa kuru da 2.60 alsalar 100-105 arası bir rakam isterler diye düşünüyorum(iç dış S-line + olufsen).Özel sipariş olursa kuru da 2.90 veya geldiği tarihte neyse onu alacaklar 2014 model yılı falan derken 120yi bile bulabilir.Öncelikle yapmanız gereken bütün Audi bayilerini arayıp istediğiniz aracın olup olmadığını sormanız.Yoksa da yapacağınız bir şey yok özel sipariş ile de alınmaz bu araç.2.elde satılık vardı bir adet ona bakmanızı öneririm(4 kapı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hazırda araç yoksa ki %99 böyle bir araç yoktur çok büyük zarar edersiniz.Özel siparişe girer normal fiyat neyse o fiyatı isterler.Şu an ellerinde olsa kuru da 2.60 alsalar 100-105 arası bir rakam isterler diye düşünüyorum(iç dış S-line + olufsen).Özel sipariş olursa kuru da 2.90 veya geldiği tarihte neyse onu alacaklar 2014 model yılı falan derken 120yi bile bulabilir.Öncelikle yapmanız gereken bütün Audi bayilerini arayıp istediğiniz aracın olup olmadığını sormanız.Yoksa da yapacağınız bir şey yok özel sipariş ile de alınmaz bu araç.2.elde satılık vardı bir adet ona bakmanızı öneririm(4 kapı)

Yok hocam ben tek kapi istiyorum peki ambition + advance istesem sadece fiyat ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

Yok hocam ben tek kapi istiyorum peki ambition + advance istesem sadece fiyat ne olur

Kur avantajıyla 83-85 gibi diye düşünüyorum.yapmaniz gereken buraya sormak yerine bütün bayileri arayıp fiyat almanız.cunku araçtan araca indirim oranı kur farkı vs degisebiliyor.burda bayiden fiyat almayan biri ne dese bos.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

Kur avantajıyla 83-85 gibi diye düşünüyorum.yapmaniz gereken buraya sormak yerine bütün bayileri arayıp fiyat almanız.cunku araçtan araca indirim oranı kur farkı vs degisebiliyor.burda bayiden fiyat almayan biri ne dese bos.

Tesekkurler ben benzer donanim alanlar ne kadara aldi biliyimde bayide ona gore konusuyum diye ogrenmek istedim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.