Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba asagidaki araclar arasinda kararsiz kaldim. Yorumlarinizi alabilir miyim?

A3 1.6 Tdi Ambiente S tronic 84.000
    116i joy edition + sensatec deri 79.000

Bir de siparis verdigim Golf 1.4 tsi 122 dsg highline + ergoactive koltuk + keyless entry + geri gorus kamerasi + surus profili 75.000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikags

Merhaba asagidaki araclar arasinda kararsiz kaldim. Yorumlarinizi alabilir miyim?

A3 1.6 Tdi Ambiente S tronic 84.000
    116i joy edition + sensatec deri 79.000

Bir de siparis verdigim Golf 1.4 tsi 122 dsg highline + ergoactive koltuk + keyless entry + geri gorus kamerasi + surus profili 75.000.

2 kasim 2013 te golf 7 1.4 140 dsg highline arka stop ledli siparis ettim 72.200 , 2 ayin sonunda 73.700 oldu. . 2014 modeli ise 76k oldu. Sonrasinda kizdim golfe ve audiye gittim, kesinlikle audi showroomuna git ve ambition a3 denemeni tavsiye ederim. Orada ambition a3 gordum ve vuruldum ki cok begenerek siparis ettigim golften hemen vazgectim. A3 ve golf arasinda cok buyuk bir kalite farki var ama aralarinda artik fiyat farki yok. İmzamdaki aracimi 84.25k ya aldim , golften en buyuk farki alcaltilmus sasi olmasi ve ambutiob koltuklari cok kaliteli. Golfun highline koltuklarinda dikkatli bakarsan sirt kisminda ve oturulan yerde şişkinlikler var oturdugun zaman puf diye sonuyor( ve ergo koltuklarinda ise tam sarilma yok bi tarafi pot yapiyor kat izi gordum kisaca bir onceki golfe gore cok kotu iscilik hatalari gordum en az 15 golf gozlerimle gordum bir bayinin otoparkinda. Eger biraz daha fiyatta yukari cikabilirsen hic tereddut etme ambition a3 al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• must_be kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Ben sizinkiyle aynı araç artı katlanır ayna için 86.800 tl fiyat aldım. Siz hangi bayiden aldınız acaba? Özel bir indirim mi oldu? Ben kırmızı aradığım için sadece bahsettiğim ambienteyi bulabildim.

A3 te usb girişi mevcut mu? Bir de sizin fiyat trafik sigortası dahil mi?

Cevabınız için tekrar teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik dahil fiyat 84.25k dogus maslaktan aldim ayni aracin alti kesik olmayan direksiyonlusu kartal dogusta vardi, usb giris varmi bilmiyorum ama araci alinca gorecegiz. Eger yoksa ender elektronikte 100 tlye taptiriliyor, cruise controlde 700 tl civari ayni yerde, hayirli olsun, yeni yildan once aracinizi alin cok zam gelecek

• @must_be merhaba jantlar 18", 225/40/18. Maslak sanayi Jantstore'dan aldım, fiyat +-1000-TL civarlarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: evrenalpar

@must_be merhaba jantlar 18", 225/40/18. Maslak sanayi Jantstore'dan aldım, fiyat +-1000-TL civarlarında.

Ambition spor suspansiyon oldugu icin 18" jant sıkıntılı olur benim icin mecburen 17" e mahkumuz

• alikags A kullanıcısına yanıt
    Usb girşi yok.

SD ve AUX girişleri mevcut sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikags

Aracınız hayırlı olsun. Ben sizinkiyle aynı araç artı katlanır ayna için 86.800 tl fiyat aldım. Siz hangi bayiden aldınız acaba? Özel bir indirim mi oldu? Ben kırmızı aradığım için sadece bahsettiğim ambienteyi bulabildim.

A3 te usb girişi mevcut mu? Bir de sizin fiyat trafik sigortası dahil mi?

Cevabınız için tekrar teşekkürler.

Diğer donanımları blmem ama ambition'da USB giriş yok..
    SDcard var..
  • Ambition serisinin uzerinde gelen standart 5 kollu 7,5j 17" janti yine ayni ebatta kinetic model orjinal jant ile takas veya satin alma imkani nereden bulabilirim, tesekkurler

• Arkadaslar selam;
    A3 Sline mavi ses sistemi sanruff 140 bg lik almak istesek kac para ve ne kadar beklemek lazım fikri olan var mı?

Sorumu borusan da bulunan 116i m paket sanruff mavi araç icin 99bin talep edidi.belki bu konuya yakın istekleri veya düşüncesi olan arkadaslar vardır diye sormak istedim.ikisinin arasında artı eksi düşünen arkadaşlarda yorumunu paylasabilir
    Şimdiden tesekkurler

• Merhabalar. Bu MMI Touch standartmı tüm modellerde ? Bugün teslim aldık aracı ama satış elemanı anlatırken mmi touch özelliğinden hiç bahsetmedi. Araç a3 ambiente + advance paket.
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Türkiye'ye gelen araçlarda standart gibi. Advance paket olmayan araç görmedim.Kaça aldınız aceba ÖTV den etkilendinizmi aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 3 Ocak 2014; 22:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Hayırlı olsun. Türkiye'ye gelen araçlarda standart gibi. Advance paket olmayan araç görmedim.Kaça aldınız aceba ÖTV den etkilendinizmi aceba?

MMI ekran standart ama MMI touch farklı o standart değil ve ben türkiyede MMI touch olan araba görmedim daha. MMI touch vitesin gerisindeki yuvarlak yeri dokunmatik olanlara deniyor benim bildiğim kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miklaaa -- 4 Ocak 2014; 6:39:04 >
  • Teşekkürler. 82.400dü. Dün elemanın söylediğine göre krom çıtalar ve hız sabitleyici ile 83.400 oldu. @drberti

Evet o bölge dokunmatik oluyor ama hiç bahsetmedi yok herhalde. @miklaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Merhabalar. Bu MMI Touch standartmı tüm modellerde ? Bugün teslim aldık aracı ama satış elemanı anlatırken mmi touch özelliğinden hiç bahsetmedi. Araç a3 ambiente + advance paket.

Hayirli olsun araciniz, bende cuma gunu aldim, ne merso a serisi ne bmw 1 nede golf , her yonuyle a3 ambition,
  • Teşekkürler. Sizin de hayırlı olsun aracınız. Yalnız forumda diğer markaların konuları çok canlıyken bizim burası Teslim alırken Türkiyede henüz navigasyon yok hiçbir donanım paketinde ama geldiğinde servise gelip ücretsiz yada çok ufak bi ücretle yükletebilirsiniz dendi bize. Bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba ? Tarih vs...
    @must_be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 5 Ocak 2014; 6:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Teşekkürler. Sizin de hayırlı olsun aracınız. Yalnız forumda diğer markaların konuları çok canlıyken bizim burası Teslim alırken Türkiyede henüz navigasyon yok hiçbir donanım paketinde ama geldiğinde servise gelip ücretsiz yada çok ufak bi ücretle yükletebilirsiniz dendi bize. Bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba ? Tarih vs...
    @must_be

Zamani bol olan ve isi gucu olmayan birkac fanatige audi ciddi bir indirim yapsa a3 fiyatlarinda, burayi canli tutar. navigasyon ekletmeyi ender elektronige sormanizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: focust

Arkadaslar selam;
    A3 Sline mavi ses sistemi sanruff 140 bg lik almak istesek kac para ve ne kadar beklemek lazım fikri olan var mı?

Sorumu borusan da bulunan 116i m paket sanruff mavi araç icin 99bin talep edidi.belki bu konuya yakın istekleri veya düşüncesi olan arkadaslar vardır diye sormak istedim.ikisinin arasında artı eksi düşünen arkadaşlarda yorumunu paylasabilir
    Şimdiden tesekkurler

100k Alabilirdin
  • Arkadaşlar herkese slm
    Bende geçen hafta A3 1.6 TDI yeni kasa Ambition (xenon+cam tavan+altı kesik s line direksiyon) aracımı teslim aldım.Araç metalik kırmızı.Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
  • Hayirli olsun Gastonya. Aracimda bazen start and stop calismiyor devredisi kaliyor, acaba hangi hallerde devreye girmez?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.