Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok para ya lanet olsun nerden çıktı başımıza şimdi bu lastik işi ...
  • miklaaa M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Evet piano black ön ızgara...Izgaranın alt kısmında ki S Line yazısından bahsediyorsanız ben modify ettim.Ama araç zaten dış sline pakete sahip olduğu için daha sportif bir görünüme sahip...Sağ ayna ise tamamiyle ışık yansımasından dolayı öyle gözükmüş...Krom değil yani.. =)

Siyah kirlenir evet...Ancak siyah gibi kaç asil renk var ki ? =) ( şahsi fikrim olarak hayatımda siyahı çok sever ve bulundururum... )
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    tanesı 420 tl den almıstım 2 ay once.su an ıcın bır sıkıntı yok
  • -sabahları gerı vıtese alınca frenlerden ses gelıyor 2-3 fren yapınca sonra kayboluyor.neden olabılır.
    -2.sorum drıve select olarak ne kullanıyorsunuz aracım 16 bınde hep autoda kullanıyordum.ort.1 depo ıle 870 km yapıyordum 10 gun once effıcency (E) ALDIM 1 depo ıle 970 km yapıyorum(bıraz sehır dısı da var)
    sızler hangı modda kullanıyorsunuz
    -bır de aklıma gelmısken arabayı ılk calıstırdıgımda ekran tatlı bı sekılde tak dıye oturuyor cıkarken.ondan sonra hep yakındıgım çıtırtı sesı artık kayboldu.havadan mıdır bu tak sesı
  • sizce jantı mat füme ve ızgarayı piano black yapsam daha güzel bir görünüm elde edebilir miyim ?
  • Bende neredeyse aldığımdan beri 2 modda kullanıyorum asında 1 de denebilir hep effıcencyde kalıyor ama gerektiği zamanlarda vitesi alt tarafa çekip s e alıyorum sonra tekrar effıcency ye alıyorum. arabam 5500 kmde bunun anca 500 kmsını effıcency ve s harici kullanmısımdır. Ben arabayı ilk aldıgımda Adanadan İstanbula gelmiştim ( 950 km evden eve ) ve tek depo ile gelmiştim ama suan istanbul içi 800 göremiyorum bile galiba bazen s de ve atik kullandıgımdan olabilir. Geçen arabayı arkadaşıma vermiştim 420 km yapmış 95 tl lik benzinle yani sürüş çok etkiliyor emanet araba olduğu için oldukça sakin sürmüş :). diğer sorunlarınızla ben karsılasmadım.

Ama benımde bır sorunum var geçen gün giderken müzik dinliyordum birden ses gitti ve mmi ekrandakı goruntu kayboldu (ekran ıcerı gırmedı ) ekranı kapatma içeri sokup cıkartma tuslarına basmama ragmen hiç bir şey olmadı ekran kıpırdamadı bıle sonra kendılıgınden audi yazısı cıktı ve normal acıldı başka bu sorunla karsılasan var mı ? neden olmus olabılır ?

• @evren @ kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bizim araçlarda en makul yakıt harcayan mod effıcency (E) mi ? Bende hep auto da duruyor. Eğer effıcency (E) daha tasarruflu yapıyorsa ona geçebilirim hemen =)
  • Bence nefis olur... Bende füme düşünüyorum jantları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 19 Aralık 2013; 19:45:33 >
  • Evet en tasarruflu mod effıcency hatta bana göre ilginç gelen bir olayı var bilginiz var mı bilmiyorum. Mesela effıcency de iken yokuş aşağı iniyorsunuz ayağınızı gazdan çektiğinizi varsayalım araba kendini boşa atıyor gibi bir şey oluyor devir 1 e düşüyor ve boşta ilerliyor yazısı çıkıyor ibrelerin orda yakıt tüketimini gösteren ekranda.
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

Vallahi güzel bilgi oldu teşekkür ediyorum...Bende bir şeyler üzerinde uğraşıyorum çözebilirsem baya bir işimize yarayacak MMI ekranı olanlar için...=)
  • Dün öğrendiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum...Daha önceden de benim aracı bahsetmiştim arka park sensörü var , ön park sensörü yok diye...çevreden ,internetten araştırdıgımda normalde bu özellik araca sonradan montaj ile dahil edilebiliyor...Garanti süreçleri bozulmasın diye Audi Erel ile görüştüğümde ön park sensörünü sonradan dahil edemediklerini belirttiler...hatta arka yoksa arka park sensörünü dahil edebiliyorlarmış önü yapamıyorlar...Tabi bu sonradan ekleyemedikleri özellikler arasına geri görüş kamerası da dahil...Duydugum en saçma şeylerden biriydi ve hayal kırıklığıydı açıkçası...O nedenle Audi alacaksanız başta siparişte belirtin... sonradan upgrade edemiyorsunuz...Sizi okadar kısıtlı bırakıyorlar ki bu konuda... Sadece xenon far ve cruze kontrol ekliyorlar...Yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracın ses kalitesini geliştirmek istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok böyle arkada kocaman bas falan tarzı bir şey istemiyorum sadece daha kaliteli ve biraz daha yüksek ses istiyorum bunu arabanın orjinalini en az şekilde bozarak(mümkünse istediğim zaman tekrar orjinaline cevirebilecek halde ) yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim internette araştırdım biraz hani bir sürü ses sistemi satılıyor da kalite kalitesiz hiç anlamıyorum bir de aracıma uyumlu mu değil mi? montojı nasıl olacak? extra bir yerleri delecekler mi? maliyeti yaklaşık ne kadar olur? yardım edebilecek olan varsa bekliyorum.
  • selam audi severler,
    volkswagen e pazartesi gelecek 6000tl lik zamdan sonra bugün birtane a3 ayırttım imzamdaki golfü iptal ettirip aşağıda özelliklerini yazdığım a3 ü kısmetse pazartesi almayı düşünüyorum. yorumlarınızı ve yardımlarınızı istiyorum.

a3 sportback 1.4 140hp ambition stronic amalfi beyaz xenon plus far advance paket 3 kollu alttan kesik spor direksiyon için 84.250tl herşey dahil net fiyat verdiler, fiyatı nasıl yüksek mi kampanya kur sabit dediler ama ....
    Bang & Olufsen alternatifi var ama özel siparişle geliyordu araçla.Servis ile taktırılabiliyor mu bilmiyorum ama efsanedir...
  • Vag-com 12.12 kablo ile açtığım gizli özellikler.

-Sadece arka park sensörü olan araçlarda MMI ekran üzerinden göstergeli mesafe yardımı alma.
    -Vites R konumundayken ve sağ yan ayna kumandadan seçiliyken aynanın en aşağıyı göstermesi.
    -İbre selamlama.
    -Yağ sıcaklığı göstergesi.
    -Kronometre.
    -Silindir kapatma uyarısı.(140'lık motor.)
    -Ehliyet kemeri uyarısını kapatma.(Çok kısa mesafelerde deli ediyordu.)

Silindir kapatma uyarısı.(140'lık motor.)

Kablo 90tl alayım bir köşede durur derseniz bu işlemleri yapmak 15 dakika sürmüyor İstanbulda 40tl'ye açıyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 27 Aralık 2013; 3:53:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Vag-com 12.12 kablo ile açtığım gizli özellikler.

-Sadece arka park sensörü olan araçlarda MMI ekran üzerinden göstergeli mesafe yardımı alma.
    -Vites R konumundayken ve sağ yan ayna kumandadan seçiliyken aynanın en aşağıyı göstermesi.
    -İbre selamlama.
    -Yağ sıcaklığı göstergesi.
    -Kronometre.
    -Silindir kapatma uyarısı.(140'lık motor.)
    -Ehliyet kemeri uyarısını kapatma.(Çok kısa mesafelerde deli ediyordu.)

Silindir kapatma uyarısı.(140'lık motor.)

Kablo 90tl alayım bir köşede durur derseniz bu işlemleri yapmak 15 dakika sürmüyor İstanbulda 40tl'ye açıyorlar sanırım.

bilgilendirme için teşekkürler..
    ben de gizli özellikleri istanbul, maltepe, ender elektronikte açtırdım...araç 140 hp ama 2 silindir yazısını hiç görmedim..
    D'de mi kullanmak gerekiyor görmek için?

• Audi Almanya sitesinde 1.6 TDI 110 bg lik araçlar var Türkiyey geleckmi bilgisi olan varmi ?

110 beygir hemde daha tasarruflu ve emisyonda düşük.
  • Size silindir kapatmayı açtık diye özellikle belirttiler mi?Bunları açtığımız programda onun menüsü farklı bir yerdeydi bende biraz arayarak bulabildim belki açmamış olabilirler sizde.

@mancheverre
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenalpar

Ben de biraz daha düzgün foto koyayım;

Hocam iyi gunler, aracinin kantlarinin ebatlari kac ve nereden kaca aldin acaba? Bende ambition orjinal jant var ve aracim ocak 06 da gelecek jantcida takas yapmayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: evrenalpar

Ben de biraz daha düzgün foto koyayım;

Hocam iyi gunler, aracinin jantlarinin ebatlari kac ve nereden kaca aldin acaba? Bende ambition orjinal jant var ve aracim ocak 06 da gelecek jantcida takas yapmayi dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.