Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende onun çalışma prensibini anlayamadım. Bazen araç çalıştıktan 5 dakika sonra bile devreye giriyo ama 30 dakika geçtiği halde çalışmadığı da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Bende onun çalışma prensibini anlayamadım. Bazen araç çalıştıktan 5 dakika sonra bile devreye giriyo ama 30 dakika geçtiği halde çalışmadığı da oluyor.

Motorun belli bi ısıda olması lazım bir de içerdeki klima fan açıksa, içerideki istenen sıcaklığa kadar star stop aktif değil. Fanı kapatın hemen devreye girer. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_be

Hayirli olsun Gastonya. Aracimda bazen start and stop calismiyor devredisi kaliyor, acaba hangi hallerde devreye girmez?

Aynı durum bende de oluyor. Eski alışlıklığım freni pompalıyarak bastığım için oluyor diye düşündüm.
  • Start & Stop'u frene tam basmayınca engelleyebiliyoruz ya..
    O sırada şanzımana yük biniyor gibi geliyor. Doğru mudur?
    Bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancheverre -- 6 Ocak 2014; 15:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Bende onun çalışma prensibini anlayamadım. Bazen araç çalıştıktan 5 dakika sonra bile devreye giriyo ama 30 dakika geçtiği halde çalışmadığı da oluyor.

klima mesela en sıcak veya en soğuk seviyede çalışıyorsa star stop çalışmıyor (galiba motoru çok zorluyor falan diye) 1-2 derece aşağısına ya da yukarısında çalıştırmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

Start & Stop'u frene tam basmayınca engelleyebiliyoruz ya..
    O sırada şanzımana yük biniyor gibi geliyor. Doğru mudur?
    Bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

Bende o şekilde hissediyorum mesela 1-2 snlık bır duraklama yapacagım farkındayım frene tam basmıyorum motor durmasın dıye ama o sırada sankı manuel arabada debriyaja basmıyormusum gıbı bır titreme oluyor.

Bazen böyle 7-8 km hızlarda yavasca ilerlerken o titreme yine oluyor gibi geliyor birden sanki araba öne gitmeye çalışıyor bir kararsızlık falan var gibi garip anlamadım sorun bende mi değil mi.
  • Attraction donanımında ESP yokmu aceba teklif forumlarında ambiente için yazılmış attraction için yazılmamış? Birde bu araçlarda i phone şarj bağlantısı yada usb girişi varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 6 Ocak 2014; 20:09:24 >
  • Rodaj 1000 km ise suan 220 km deyim nasil basmadan sabredecegim bilmiyorum. Orjinal vinil paspas aldim muhtesem tavsiye ederim herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Attraction donanımında ESP yokmu aceba teklif forumlarında ambiente için yazılmış attraction için yazılmamış? Birde bu araçlarda i phone şarj bağlantısı yada usb girişi varmıdır?

Atraction da esp var, usb girisi yok ama ender elktronikten ekleyebiliesiniz sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Attraction donanımında ESP yokmu aceba teklif forumlarında ambiente için yazılmış attraction için yazılmamış? Birde bu araçlarda i phone şarj bağlantısı yada usb girişi varmıdır?

Atraction da esp var, usb girisi yok ama ender elktronikten ekleyebiliesiniz sanirim

usb girişi ender elektronikte tuzlu oluyor..bence hiç gerek yok..
    bimeksten 12 liraya çakmak gözüne takılan USB girişi aldım...ordan telefonu şarj ediyorum..
    şarkı vs için zaten SD card var..
  • 150 tl gibi bir ücret yazıyor.Araç şarj cihazım var zaten bu rakama değmez ama 40 tl ye gizli özellikleri açtırmayı düşünüyorum.Aracımı daha teslim almadım merak ettim ambiente donanımda iç ambiyans aydınlatma ön koltuk arkalarında ayak altı varmı aceba?
  • drberti kullanıcısına yanıt
    eğer bahsettiğin "iç aydınlatma paketi" donanımı ise, ön koltuk arkalarında ayak altı aydınlatmaları var..
  • -Vites R konumundayken ve sağ yan ayna kumandadan seçiliyken aynanın en aşağıyı göstermesi.
    -İbre selamlama.

Şu ikisini açtırtmak istiyorum bende. Ama İstanbulda olmayınca olmuyor işte. Bir de araca navigasyonun gelmesini beklemek hayalmi sizce ?
  • Bugün servise gizli özellikleri açtırmanın garantiye etkisini sordum. Yazılımların yüklendiği parçayla ilgili en ufak problemde garanti dışı olur ve her bakımda biz yeni yazılım yüklediğimiz için sıfırlanır dediler. Bu arada 2014 yılı ocak itibariyle yıllık bakım (km bazında değil zaman bazında çok yol yapmıyorum) fiyatı 575 tl bilginize.
  • quote:

eğer bahsettiğin "iç aydınlatma paketi" donanımı ise, ön koltuk arkalarında ayak altı aydınlatmaları var..

Evet iç aydınlatma paketini kastettim teşekkür ederim
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    ben o özellikleri açtırdım.
    ayna aşağıya indikten sonra tekrar aynı yerine gelmiyor..biraz yukarda kalıyor..
    o yüzden pek kullanışlı değil bence..
  • quote:

ben o özellikleri açtırdım.
    ayna aşağıya indikten sonra tekrar aynı yerine gelmiyor..biraz yukarda kalıyor..
    o yüzden pek kullanışlı değil bence..

İlk yaptırdıgımda bende yukarıda kaldıgından dolayı rahatsız olmustum ama su sekılde yapınca cozuldu ya da bana oyle geldı bılmıyorum geri vitese taktıgınızda ayna asagı ınıyor ya o sırada sız aynayı düğmeyi kullanarak bıraz daha asagı ındırırsenız yukarı kalktıgı zaman tam eskı halıne dönüyor

Bana çok kullanışlı geliyor çünkü evin otoparkı yok kalabalık bir caddede yola parkediyorum bana hız kızandırıyor malum bizim insanlar sabırsız hemen sağdan soldan gecmeye calışıyorlar.
  • Arkadaslar fiyat nasıl acaba?
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• miklaaa M kullanıcısına yanıt
    güzel çözüm :) deneyeyim ben de
  • tolgaserdar T kullanıcısına yanıt
    Stoklarında bulunan sabit kurlu araçlardan biriyse, bence biraz daha inebilirler
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.